Zlín – Litvínov 0:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
HC VERVA Litvínov
Sobota 12.12.2020, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zdeněk Okál – 2 min., vysoká hůl).
    57:43 Richard JARŮŠEK - 0:2
     
    57:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak pravdeěpodobně je už rozhdontuo. Poté co Berani ztratili puk se k němu dostal Helt, který si pak našel uprostřed kluiziště volného RICHARDA JARŮŠKA, který už se zakončením do prázdné branky neměl sebemenší problém. Asistence: Filip Helt.
     
    56:01
    Tak teďka už mohlo být v podstatě rozhodnuto! Pospíšil se po ztrátě kotouče Beranů dostal do samostatného úniku. Na domácího brankáře si však nepřišel a ten vytahuje další naprosto grandiózní zákrok.
     
    55:08
    Tak domácím svědčí očividně víc hra pět na pět jelikož se jim daří soupeře opět drtit, dokonce se nyní ocitl Poletín sám před prázdnou bránou, jeho pokus ale letěl opět vedle.
     
    52:14
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Aaron Irving – 2 min., vysoká hůl).
    44:15 Martin HANZL - 0:1
     
    44:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak toto je poměrně smolná branka pro Hufa po jeho dlohodobých skvělých výkonech, které dneska předváděl. Zdráhal se zorientoval za jeho bránou a s klidnou hlavou našel před bránou volného MARTINA HANZLA, který se rafinovanou střelou mezi betony nemýlil. Asistence: Patrik Zdráhal.
     
    40:30
    Úvodní buly vyhráli hosté a hned vyrazili vstříc útoku, dokonce se dostali do šance dva na jednoho kdy z bezprostřední blízkosti minul jeden z Litvínovských hráčů Hufovu bránu. Poté přišel opět další útočný pokus, kdy jsme byli svědky dalšího zázraku v podobě skvělého zákroku zlínského brankáře.
     
    39:35
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (David Nosek – 2 min., podrážení).
     
    34:45
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Daniel Gazda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:23
    Tak toto je velká šance pro Vervu a je jenom záhadou, jak z tohoto nemohl padnout gól! Po střele Irvniga se kotouč odrazil od Hufa tak nešťastně, že mířil střemhlav nad něj. Ten dlouho nevěděl kde je, až se z ničeho nic ocitl na horní síťce jeho brány.
     
    31:05
    Jéje to je škody pro domácí a naopak velkého štěstí pro soupeře. Po střele Karafiáta, se těsně před bránou dostal k teči Köhler, který minul bránu o pár milimetrů.
     
    27:37
    Domácím se dařilo v posledních minutách poměrně opět dostávat do hry. Toho také využívají v přesilovce. Nyní dokonce Nosek nastřelil břevno po teči Šlahaře. No konečně se na ledě něco děje.
     
    26:56
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Pawel Zygmunt – 2 min., hákování).
     
    14:19
    Do velké šance se dostal Látal, když se předním ocitl kotouč a ten z bezprostřední blízkosti mohl vstřelit první branku zápasu. Tyto plány mu však překazil naprosto učebnicovým zákrokem Huf, který zatím podržel své spoluhráče v oslabení.
     
    12:31
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Martin Novotný – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    Ještě před samotným začátkem utkání přišla nepříznivá zpráva pro Zlín, když se na rozbruslení po jednom z prověřovacích nájezdů střetl brankář Libor Kašík s jeho spoluhráčem a poranil si nohu. Bohužel pro domácí to vypadá, že nenastoupí ani do zítřejšího zápasu, natož do dnešního.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 45. M. Hanzl (P. Zdráhal), 58. Jarůšek (Helt)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Nosek (A), Řezníček, Ferenc, Žižka (C), M. Novotný, Gazda, Hamrlík – Karafiát, Herman, Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál (A) – Vopelka, P. Sedláček, J. Ondráček – Dobiáš, Poletín, Václavek.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Ščotka, Irving, Cibulskis, Balinskis, Demel, Kudla, Štich (A) – Jarůšek, M. Hanzl (A), P. Zdráhal – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – Válek, Gerhát, Látal – M. Havelka, Helt, Zygmunt.

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Ganger, Klouček
    bahis siteleri