Columbus – Dallas 3:6 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:3 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:1 (kon.)
Edmonton – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 1:3 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:6 (0:1, 1:4, 2:1)
Dallas Stars
Středa 03.02.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:19 Alexandr RADULOV - 3:6
     
    58:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Na obranné modré se dostal k puku Jamie Benn, který ho posunul na levou stranu k Joeovi Pavelskimu. Ten ještě nahrál ALEXANDROVI RADULOVI, jenž trefil od modré čáry prázdnou branku. Asistence: Joe Pavelski a Jamie Benn.
    47:23 Dean KUKAN - 3:5
     
    47:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pozor! Trpělivá hra domácích v útočném pásmu nakonec slaví úspěch! Hosté nestačili vystřídat a jejich pětice už tak přeci jen nestíhala přistupovat k protihráčům tak energicky. Toho nakonec využil DEAN KUKAN, který od modré čáry propálil brankáře Oettingera a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Michail Grigorenko a Vladislav Gavrikov.
    43:40 Michail GRIGORENKO - 2:5
     
    43:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí korigují skóre! Za brankou dobře zapracoval Eric Robinson, který tam získal puk a dostal ho do brankoviště. Kotouč se pak od levého betonu Oettingera odrazil k MICHAIL OVI GRIGORENKOVI, který ho zblízka poslal za záda gólmana Dallasu – 2:5. Asistence: Eric Robinson.
    33:59 Radek FAKSA - 1:5
     
    33:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se radují z pátého gólu! Hráči Dallasu zastavili protiútok domácích ve středním pásmu a hned otočili hru k brance soupeře. Blake Comeau nahrál RADKOVI FAKSOVI, který napoprvé nepřekonal Korpisala, ale jeho dorážka z úhlu projela pod betony domácího gólmana až za brankovou čáru – 1:5. Asistence: Blake Comeau a Andrew Cogliano.
    31:30 Denis GURJANOV - 1:4
     
    31:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Texasané tuhle přesilovku nakonec využili a vedou už o tři góly! Hosté rozpoutali před brankou soupeře závar, po němž se puk po dorážce Alexandra Radulova odrazil k DENISOVI GURJANOVOVI, který z pravého kruhu zamířil k bližší tyčce, kam se rozhozený Korpisalo teprve přesouval – 1:4. Asistence: Alexandr Radulov a Roope Hintz.
    25:58 Jamie BENN - 1:3
     
    25:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Uplynulo 17 sekund od Jonesova zásahu a hosté si berou dvoubrankový náskok zpět! Joe Pavelski posunul z pravé strany puk na před brankou volného JAMIEHO BENNA, který nabídku spoluhráče usměrnil mimo dosah přesouvajícího se Korpisala. Asistence: Joe Pavelski.
    25:41 Seth JONES - 1:2
     
    25:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a snižují na rozdíl jednoho gólu! SETH JONES si vyměnil puk s Jakeem Roslovicem a od modré vypálil. Oettengerova lapačka sáhla do prázdna a kotouč zapadl do sítě. Asistence: Jake Roslovic a Nick Foligno.
    20:49 Joe PAVELSKI - 0:2
     
    20:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Další střela Johna Klingberga už končí na místě určení! Joe Pavelski vyhrál buly na švédského obránce, který od modré nasměroval puk na branku. Za letícím kotoučem se ještě natahovaly hole Pavelskiho a Radulova, což ztížilo Korpisalovi práci a podle oficiálních statistik ho JOE PAVELSKI skutečně tečoval. Právě on je totiž nakonec uveden jako autor branky – 0:2. Asistence: John Klingberg.
    03:33 Joe PAVELSKI - 0:1
     
    03:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! JOE PAVELSKI ukázal, že je mistr v tečování střel, když změnil před Korpisalem směr pokusu obránce Johna Klingberga a puk zapadl do brankové síťky. Asistence: John Klingberg a Jamie Benn.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 26. S. Jones (Roslovic, N. Foligno), 44. Grigorenko (Robinson), 48. Kukan (Grigorenko, Gavrikov) – 4. Pavelski (J. Klingberg, Ja. Benn), 21. Pavelski (J. Klingberg), 26. Ja. Benn (Pavelski), 32. Gurjanov (Radulov, Hintz), 34. Faksa (Comeau, Cogliano), 59. Radulov (Pavelski, Ja. Benn)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (34. Merzlikins) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Del Zotto, Kukan – Atkinson (A), Texier, Laine – Bjorkstrand, Roslovic, Jenner (A) – Domi, N. Foligno (C), Grigorenko – Foudy, M. Koivu, Robinson.
    Dallas Stars: Oettinger (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Oleksiak, Heiskanen, Pysyk, Hanley – Gurjanov, Hintz, Ja. Benn (C) – Radulov, Pavelski, Dickinson – Comeau (A), Faksa, Cogliano – Dowling, L'Esperance, Caamano.

    Rozhodčí: Blandina, Charron – Alphonso, Toomey
    bahis siteleri