Columbus – Dallas 3:6 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:3 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:1 (kon.)
Edmonton – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 1:3 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Minnesota Wild
Středa 03.02.2021, 02:43 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:05 Kirill KAPRIZOV - 2:1
     
    33:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota nakonec přesilovku využívá a stahuje náskok Colorada na jednu branku! Parise našel skvělou přihrávkou zpoza brany KIRILLA KAPRIZOVA, který na nic nečekal a zcela nekrytý zametl puk přesně k tyči, kam se Grubauer natahoval marně – 2:1! Asistence: Zach Parise, Gerald Mayhew.
    27:09 Valerij NIČUŠKIN - 2:0
     
    27:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na dvě branky a opět to nebyl příliš přesvědčivý zákrok Talbota! Po vhazování sice upadl čárový, což bylo prvotně předmětem zájmu. Donskoi však dokázal získat kotouč a okamžitě pálit na branku z levého kruhu. Talbot jenom vyrazil před sebe, tam byl jako první VALERIJ NIČUŠKIN a z dorážky prostřelil hostujícího brankáře – 2:0! Asistence: Joonas Donskoi.
    17:45 Logan O'CONNOR - 1:0
     
    17:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nakonec se dvě a čtvrt minuty před koncem třetiny ujímá Colorado vedení! Sherwood zatáhl kotouč prakticky až na zadní mantinel, kde jej přistrčil LOGANU O'CONNOROVI. Levý křídelník čtvrté formace si povyjel na úroveň brankové čáry a nachytal Talbota na bližší tyči, kterému tak prošel puk až do branky – 1:0! Asistence: Kiefer Sherwood, Cale Makar.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 18. O'Connor (Sherwood, Makar), 28. Ničuškin (Donskoi) – 34. Kaprizov (Parise, Mayhew)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – Byram, Makar, Timmins, Girard (A), Graves, MacDonald – Landeskog (C), Compher, Rantanen (A) – Saad, Kadri, Burakovsky – Ničuškin, Jost, Donskoi – O'Connor, Dries, Sherwood.
    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Suter (A), Spurgeon (C), Brodin, Soucy, Cole, Hunt – Parise (A), Bjugstad, Johnson – Greenway, J. Eriksson Ek, Hartman – Mayhew, V. Rask, Kaprizov – Sturm, Bonino, Rau.

    Rozhodčí: Sutherland (CAN), Luxmore (CAN) – Knorr (CAN), Tobias (USA)
    bahis siteleri