Auxerre – Marseille 0:2 (kon.) | Bordeaux – Toulouse 0:2 (kon.) | Grenoble – Monaco 0:1 (kon.)
Nantes – Lens 2:4 (kon.) | Štrasburk – Montpellier 0:2 (kon.) | Amiens – Méty 1:2 (kon.)
Brest – Rodez 2:1 (kon.) | Nîmes – Nice 1:3 (kon.) | Dijon – Lille 0:1 (kon.)
Caen – PSG 0:1 (kon.)
konec
Grenoble Foot 38
0:1 (0:1)
AS Monaco
Středa 10.02.2021, 14:45 • Stade des Alpes • Francouzský pohár • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Monaka, které svého soupeře porazilo poměrem 1:0. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, ani tentokráte jsme se nedočkali zrovna atraktivní podívané. Monako přesto mělo míč častěji na kopačkách a po zásluze tak postupuje dále. Grenoble toho v tomto duelu moc nepřevedlo, za celý zápas si vypracovalo pouze jednu šanci, se kterou Anani nenaložil zrovna nejlépe. (16:37:48)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 0:10. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:8.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jovetić se pokoušel nahrát před prázdnou na Golovina, nahrávku ovšem srazil Mombris a prvně jmenovaný zakončoval do Sallese.
     
    90+3
    Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času, Monako stále vede o jednu branku a domácí se v závěru zápasu pokouší o vyrovnání.
     
    90+1
    Diatta se poté s míčem dostal do pokutového území, kde si potáhl míč na pravou nohu, avšak se mu povedlo zamířit pouze doprostřed branky.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Před malým momentem nebyl daleko od druhé branky Golovin, který tečí trefil pouze brankáře.
     
    87
    Nakonec nejvýše do vzduchu vystoupal hostující Matsima, který ovšem odvracel přímo na kopačku Pickela, jehož střelecký pokus putoval doprostřed.
     
    85
    Grenoble nyní zahrávalo rohový kop z pravé strany, avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Nyní si ale domácí celek vybojoval zajímavou standardku.
     
    83
    Další nedovolený zákrok, o který se tentokráte postaral domácí Pickel. Monako se pokoušelo rozehrát nakrátko, nahrávka putovala na nohu Aguilara.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Monako i nadále vede o jedinou branku, soupeře se snaží nepustit do žádné vyložené šance.
     
    81
    Poté se snad poprvé v tomto duelu dostal k míči Pickel, který se z jedničky pokoušel narazit do tandemu na Raveta, s čímž ale počítal Matsima.
     
    80
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Pellegri, přichází Henrique.
     
    79
    Poté to centrem do malého vápna zkoušel aktivně hrající Jovetić, kterému se nepovedlo najít nikoho ze spoluhráčů a míč tak směřoval až do zámezí.
     
    78
    Další dalekonosná nahrávka pro změna měla putovat do běhu na Jovetiće, který ovšem na tuto nabídku nedosáhl a míč tak skončil v zámezí.
     
    77
    Poté jsme sledovali hodně důrazný osobní souboj, po kterém nakonec skončil na zemi hostující Disasi, který dost možná inkasoval kopačkou.
     
    76
    Střídající Golovin se ihned po svém příchodu na hrací plochy zapojil do napadání kombinace soupeře, kterou dokázal srazit až do zámezí.
     
    74
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Fábregas, přichází Tchouameni.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Millot, přichází Golovin.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Matazo, přichází Florentino.

    David Suchý

    Branky: 36. Jovetić

    Karty:   29. Diallo (GNB), 49. Belmonte (GNB) – 11. Pellegri (ASM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 0:10. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:8.
    Grenoble Foot 38: Salles – Demba (71. Benet), Nestor, Straalman, Mombris – Michel (69. Nery), Pérez, Belmonte (64. Djitte) – Ravet, Anani (64. Pickel), Diallo
    Náhradníci: Bourdelle – Abdallah, Benet, Djitte, Henen, Nery, Pickel, Semedo, Sylvestre

    AS Monaco: Majecki – Aguilar, Disasi, Matsima, Touré – Diop (64. Diatta), Fábregas (74. Tchouameni), Matazo (74. Florentino), Millot (74. Golovin) – Jovetić, Pellegri (80. Henrique)
    Náhradníci: Lecomte – Ben Yedder, Diatta, Florentino, Geubbels, Golovin, Maripán, Henrique, Tchouameni

    Rozhodčí: Dechepy
    bahis siteleri