Auxerre – Marseille 0:2 (kon.) | Bordeaux – Toulouse 0:2 (kon.) | Grenoble – Monaco 0:1 (kon.)
Nantes – Lens 2:4 (kon.) | Štrasburk – Montpellier 0:2 (kon.) | Amiens – Méty 1:2 (kon.)
Brest – Rodez 2:1 (kon.) | Nîmes – Nice 1:3 (kon.) | Dijon – Lille 0:1 (kon.)
Caen – PSG 0:1 (kon.)
konec
Grenoble Foot 38
0:1 (0:1)
AS Monaco
Středa 10.02.2021, 14:45 • Stade des Alpes • Francouzský pohár • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Monaka, které svého soupeře porazilo poměrem 1:0. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, ani tentokráte jsme se nedočkali zrovna atraktivní podívané. Monako přesto mělo míč častěji na kopačkách a po zásluze tak postupuje dále. Grenoble toho v tomto duelu moc nepřevedlo, za celý zápas si vypracovalo pouze jednu šanci, se kterou Anani nenaložil zrovna nejlépe. (16:37:48)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 0:10. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:8.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jovetić se pokoušel nahrát před prázdnou na Golovina, nahrávku ovšem srazil Mombris a prvně jmenovaný zakončoval do Sallese.
     
    90+3
    Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času, Monako stále vede o jednu branku a domácí se v závěru zápasu pokouší o vyrovnání.
     
    90+1
    Diatta se poté s míčem dostal do pokutového území, kde si potáhl míč na pravou nohu, avšak se mu povedlo zamířit pouze doprostřed branky.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Před malým momentem nebyl daleko od druhé branky Golovin, který tečí trefil pouze brankáře.
     
    87
    Nakonec nejvýše do vzduchu vystoupal hostující Matsima, který ovšem odvracel přímo na kopačku Pickela, jehož střelecký pokus putoval doprostřed.
     
    85
    Grenoble nyní zahrávalo rohový kop z pravé strany, avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Nyní si ale domácí celek vybojoval zajímavou standardku.
     
    83
    Další nedovolený zákrok, o který se tentokráte postaral domácí Pickel. Monako se pokoušelo rozehrát nakrátko, nahrávka putovala na nohu Aguilara.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Monako i nadále vede o jedinou branku, soupeře se snaží nepustit do žádné vyložené šance.
     
    81
    Poté se snad poprvé v tomto duelu dostal k míči Pickel, který se z jedničky pokoušel narazit do tandemu na Raveta, s čímž ale počítal Matsima.
     
    80
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Pellegri, přichází Henrique.
     
    79
    Poté to centrem do malého vápna zkoušel aktivně hrající Jovetić, kterému se nepovedlo najít nikoho ze spoluhráčů a míč tak směřoval až do zámezí.
     
    78
    Další dalekonosná nahrávka pro změna měla putovat do běhu na Jovetiće, který ovšem na tuto nabídku nedosáhl a míč tak skončil v zámezí.
     
    77
    Poté jsme sledovali hodně důrazný osobní souboj, po kterém nakonec skončil na zemi hostující Disasi, který dost možná inkasoval kopačkou.
     
    76
    Střídající Golovin se ihned po svém příchodu na hrací plochy zapojil do napadání kombinace soupeře, kterou dokázal srazit až do zámezí.
     
    74
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Fábregas, přichází Tchouameni.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Millot, přichází Golovin.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Matazo, přichází Florentino.
     
    73
    Poté se znovu do rozehrávky svého celku zapojil domácí brankář Salles, který to zkoušel vyřešit odkopem, jenž směřoval až na hlavu Djitteho.
     
    71
    Střídání v týmu Grenoble Foot 38: ze hřiště odchází Demba, přichází Benet.
     
    70
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Nyní to na sebe zkoušel vzít hostující Diatta, který se nedostal přes prvního protihráče.
     
    69
    Střídání v týmu Grenoble Foot 38: ze hřiště odchází Michel, přichází Nery.
     
    68
    Na pravém křídle převzal nahrávku Millot, který to zkoušel centrem do malého vápna. Obětavě ovšem zakročil Straalman, jenž ve skluzu zablokoval míč.
     
    67
    Poté se nejvýše do vzduchu dostal domácí Mombris, který raději před dotírajícím protihráčem odklízel míč na další rohový kop pro soupeře.
     
    66
    Monako si před malým momentem vybojovalo další rohový kop, který nakonec přinesl menší zmatek, se kterým si domácí celek poradil.
     
    65
    Poté se vzdušná nabídka snášela na Pellegriho, který si ovšem při zpracování pomohl rukou, čehož si hlavní sudí pochopitelně všiml.
     
    64
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Diop, přichází Diatta.
    Střídání v týmu Grenoble Foot 38: ze hřiště odchází Anani, přichází Pickel.
    Střídání v týmu Grenoble Foot 38: ze hřiště odchází Belmonte, přichází Djitte.
     
    62
    Hostující celek se poté pokoušel útočit přes levou stranu, kde se pouze v ofsajdu nacházel Jovetić. Útočná akce tak byla rychle minulostí.
     
    61
    Co chybělo! Grenoble se nyní dostalo k ojedinělé šanci, při které si mezi obránce seběhl Anani, který stočil míč kousek vedle vzdálenější tyče.
     
    60
    Monako mohlo zahrávat rohový kop z pravé strany, ke kterému se postavil Jovetić. Jeho centr ovšem za sebe dokázal prodloužit protihráč.
     
    59
    Hostující celek kombinačně hrál na pravém křídle, kde to střílenou nabídkou zkoušel Diop, jehož centr ovšem přizvedl nad branku Straalman.
     
    58
    Ve středu hrací plochy se povedlo zakročit domácímu Belmontovi, který to zkoušel středem hrací plochy, avšak spoluhráče nenašel.
     
    57
    Odkopem do bezpečí to poté zkoušel vyřešit Touré, který se na opačné polovině pokoušel najít některého ze svých spoluhráčů, což se mu nepovedlo.
     
    56
    Monako to poté zkoušelo kombinací ve středu hrací plochy, kde Matazo nedokázal na levém křídle najít Pellegriho a k míči se tak dostal Demba.
     
    55
    Domácí brankář Salles tentokráte rozehrál nakrátko po zemi na Straalmana, který se nacházel na pravém křídle, ale s míčem se daleko nedostal.
     
    54
    Na hranici svého pokutového území se povedlo zakročit domácímu Nestorovi, který odkopával míč na druhou stranu, kde zasahoval Matazo.
     
    53
    Poprvé ve druhém dějství se k míči dostal hostující brankář Majecki, kterému se povedlo rozehrát na pravou stranu, kde se nacházel Aguilar.
     
    52
    Monako to poté zkoušelo přes pravé křídlo, kde byl hraničním způsobem zastaven křídelník Diop. Nicméně hlavní sudí nechal pokračovat ve hře.
     
    51
    Z následného protiútoku to na sebe vzal hostující Millot, který si navedl míč na levou nohu, avšak poté našel pouze rukavice Sallese.
     
    50
    Hrací předmět nyní zavítal k brankáři Sallesovi, který to zkoušel dalekonosným odkopem na druhou stranu, kde si s ním poradil Matsima.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Anthony Belmonte (Grenoble Foot 38).
     
    48
    Před malým momentem jsme sledovali další nedovolený zákrok, při kterém skončil na zemi hostující Matazo, který si vybojoval volný kop.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal domácí celek, který bude pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se postaral hostující Jovetić. Ten se střelecky prosadil až ve druhé polovině prvního poločasu. Do té doby jsme sledovali poměrně vyrovnanou podívanou, jenž přinesla spíše hru ve středu hrací plochy. Přesto směrem dopředu bylo o něco aktivnější Monako, které po zásluze vede o jednu branku.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Domácí Diallo se protáhl až do šestnáctky, kde na jeho prudkou nabídku nedosáhl Anani.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    43
    Grenoble v posledních minutách nehraje vůbec dobře. Nyní jsme sledovali další nepřesnost, po které bude moci vhazovat obránce Aguilar.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    K avizované rozehrávce se nakonec postavil střelec první branky, tedy Jovetić. Jeho střelecký pokus tentokráte trefil pouze dobře postavenou zeď.
     
    39
    Kousek od pokutového území byl za cenu faulu zastaven hostující Diop, který svému celku vybojoval standardní situaci z vynikající pozice.
    36. JOVETIĆ - 0:1
     
    36
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Monako se jednoduchý způsobem vydalo na opačnou polovinu, kde to šikovně na sebe vzal STEFAN JOVETIĆ. Hostující útočník si potáhl míč na pravou nohu, načež nechytatelným způsobem vyzrál na domácího brankáře Sallese.
     
    35
    Matsima to poté zkoušel chytrou kolmicí směrem na Pellegriho, který ovšem na tuto nabídku nedosáhl. Naopak se bleskově vydal ze své branky Salles.
     
    35
    Salles nyní mohl odkopávat od své branky. Jeho vysoký nákop se snášel na pravou stranu, kde ve vzdušném souboji za sebe prodloužil Straalman.
     
    35
    Fábregas byl zastaven na hraně faulu, sudí nakonec nechal pokračovat ve hře. Na druhé straně to Diallo zkoušel nepřesnou kolmicí na Ananiho.
     
    33
    Máme za sebou třetinu tohoto zápasu, nicméně na první branku stále čekáme. Oba celky hrají hodně vyrovnaně, na šance tak marně čekáme.
     
    31
    Vysoký pas směřoval do souboje mezi Jovetićem a domácím Nestorem. Nakonec byl úspěšnější druhý jmenovaný, který navíc našel Péreze.
     
    30
    Grenoble Foot si došlo pro zisk standardní situace z velice dobré pozice. Nakonec z toho bylo přímé zakončení, které zaplulo do rukavic Majeckiho.
     
    29
    Žlutou kartu dostává Mamadou Diallo (Grenoble Foot 38).
     
    28
    Grenoble poté zahrávalo svůj druhý rohový kop z levé strany. Centr tentokráte putoval k penaltovému puntíku, kde se povedlo zakročit Aguilarovi.
     
    27
    Nyní hlavní žlutou kartou napomenul hostujícího trenéra Kovace, který se výroku hodně diví. Nakonec jsme sledovali ještě menší diskuzi.
     
    26
    Nyní jsme sledovali další nedovolený zákrok, po kterém se na zemi ocitl domácí Anani. Naopak si faulem pomohl obránce Disasi.
     
    25
    Do akce se dostal také pomezní sudí, který si všiml ofsajdového postavení v podání domácích. Z místa přestupku tak bude rozehrávat Matsima.
     
    24
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další zakončení, tentokráte to na sebe vzal Fábregas. Ani jeho další rána nesměřovala mezi tři tyče.
    23. Salles si připsal první těžší zákrok.
     
    23
    Také Monako si vybojovalo svůj první rohový kop, ke kterému se postavil Jovetić. Po jeho nabídce velice nebezpečně zakončoval Matazo.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Monako je sice častěji na míči, avšak do žádné šance se zatím nedostalo.
     
    20
    Monako se poměrně jednoduše dostalo na útočnou polovinu, kde rozjelo kombinaci. Do ní se zapojil také defenzivně laděný Matsima.
     
    19
    Na pořadu dne byl první rohový kop, který mělo na svědomí Grenoble. Vysoký centr nakonec přinesl hlavičku přímo doprostřed branky.
     
    17
    Zpětná nahrávka pro změnu putovala na kopačku brankář Majeckiho, který přenášel hru na pravou stranu, kde málem chyboval Mombris.
     
    16
    Následovalo autové vhazování z levé strany, při kterém to domácí obránce Diallo zkoušel nabídkou směrem na Raveta, který se daleko nedostal.
     
    15
    Ze druhé vlny se do zakončení natlačil Fábregas, který zakončoval v tísni. Nakonec se jeho projektil pravou nohou stočil výrazně vedle branky.
     
    14
    V posledních minutách se začíná přitvrzovat. Po dalším souboji se na zemi ocitl domácí Belmonte, který se pro změnu drží za pravou nohu.
     
    13
    Poté jsme sledovali srážku v domácí šestnáctce, při které dostal celkem dost naloženo brankář Salles, se kterým to ale nevypadá nikterak vážně.
     
    12
    Vzápětí měl zdravotní problémy domácí Diallo, kvůli kterému hlavní sudí tohoto zápasu musel přerušit hru. I tak to nevypadá na nic vážnějšího.
     
    11
    Žlutou kartu dostává Pietro Pellegri (AS Monaco FC).
     
    10
    Hezkou nabídkou směrem do pokutového území to poté zkoušel hostující Diop, který se pokoušel najít Jovetiće, avšak našel pouze Nestora.
     
    9
    Grenoble Foot kombinovalo u svého pokutového území, kde se do rozehrávky zapojil také brankář Salles, kterému se přesně povedlo najít Dialla.
     
    8
    Nepřesnost na hostující straně. Nahrávka měla směřovat na pravé křídlo na Aguilara, přesto míč nakonec putoval daleko ven z hrací plochy.
     
    7
    Obrannou povinnost si poté splnil domácí Mombris, který tak na pravém křídle za sebe nepustil Diopa. Na pořadu dne bude autové vhazování.
     
    6
    Snad poprvé se k míči dostal také hostující brankář Majecki, který nakonec rozehrál nakrátko na Disasiho, jenž to zkoušel kolmicí na Pellegriho.
     
    5
    K vidění byl další nedovolený zákrok, po kterém skončil na zemi hostující Millot. Pochopitelně bylo pískáno, Monako má k dispozici první standardku.
     
    4
    Nedovoleným zákrokem si v souboji pomohl domácí Ravet, který srazil k zemi protihráče. Monako si poté vybojovalo autové vhazování zprava.
     
    3
    Poprvé se k míči dostal domácí brankář Salles, kterému se povedlo rozehrát do strany, odkud jsme sledovali dalekonosný pas směrem na Dialla.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Grenoble Foot 38: Salles – Demba, Anani, Belmonte, Diallo, Michel, Mombris, Nestor, Pérez, Ravet, Straalman
    Náhradníci: Bourdelle – Abdallah, Benet, Djitte, Henen, Nery, Pickel, Semedo, Sylvestre

    AS Monaco FC: Majecki – Aguilar, Touré, Diop, Disasi, Fábregas, Jovetić, Matazo, Matsima, Millot, Pellegri
    Náhradníci: Lecomte – Ben Yedder, Diatta, Florentino, Geubbels, Golovin, Maripán, Henrique, Tchouameni

    Rozhodčí: Dechepy.
     
    AS Monaco FC

    Soupeřem ale bude favorizované Monaco, které letos konečně předvádí velice dobré výkony. Monako se tak nachází na čtvrté pozici Ligue 1, což by v konečném důsledku znamenalo základní skupinu Evropské ligy. Hostující tým má společně s Lille vůbec nejlepší formu ze všech týmů francouzské nejvyšší soutěže, na svém kontě má totiž sedm výher v řadě. Poslední ztráta bodů přišla den před Vánoci, tehdy Monaco sehrálo nerozhodný výsledek 2:2 proti Saint-Étienne. Pohár je ovšem hodně nevyzpytatelný, očekávat se dá nasazení méně vytěžovaných hráčů.
     
    Grenoble Foot 38

    Fotbalisté Grenoble budou mít v tomto duelu roli outsidera, avšak se mohou postarat o velké překvapení. Grenoble se ve druhé nejvyšší soutěži nachází na třetí pozici, což by znamenalo postup do play-off bojů. Grenoble však stále může pomýšlet nad přímým postupem do Ligue 1, na druhé Toulouse mu chybí pouze dva body. Grenoble v posledních dvou ligových duelech dokázalo pokaždé naplno bodovat. Nejprve se mu na domácím stadionu povedlo zdolat Guingamp poměrem 2:1, v minulém kole uspěl také na hřišti sedmého Valenciennes.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Francouzský pohár má na programu další zápasy 1/32 finále, my budeme společně sledovat souboj mezi Grenoble Foot 38 a AS Monaco FC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:45.

    David Suchý

    Branky: 36. Jovetić

    Karty:   29. Diallo (GNB), 49. Belmonte (GNB) – 11. Pellegri (ASM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 0:10. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:8.
    Grenoble Foot 38: Salles – Demba (71. Benet), Nestor, Straalman, Mombris – Michel (69. Nery), Pérez, Belmonte (64. Djitte) – Ravet, Anani (64. Pickel), Diallo
    Náhradníci: Bourdelle – Abdallah, Benet, Djitte, Henen, Nery, Pickel, Semedo, Sylvestre

    AS Monaco: Majecki – Aguilar, Disasi, Matsima, Touré – Diop (64. Diatta), Fábregas (74. Tchouameni), Matazo (74. Florentino), Millot (74. Golovin) – Jovetić, Pellegri (80. Henrique)
    Náhradníci: Lecomte – Ben Yedder, Diatta, Florentino, Geubbels, Golovin, Maripán, Henrique, Tchouameni

    Rozhodčí: Dechepy
    bahis siteleri