Auxerre – Marseille 0:2 (kon.) | Bordeaux – Toulouse 0:2 (kon.) | Grenoble – Monaco 0:1 (kon.)
Nantes – Lens 2:4 (kon.) | Štrasburk – Montpellier 0:2 (kon.) | Amiens – Méty 1:2 (kon.)
Brest – Rodez 2:1 (kon.) | Nîmes – Nice 1:3 (kon.) | Dijon – Lille 0:1 (kon.)
Caen – PSG 0:1 (kon.)
konec
SM Caen
0:1 (0:0)
Paris Saint-Germain
Středa 10.02.2021, 21:00 • Stade Michel d'Ornano, Caen • Francouzský pohár • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je u konce. Podle očekávání postupuje PSG, ovšem druholigový tým Caen mu dal dost zabrat. Druhý poločas už byl v podání pařížanů mnohem lepší, ovšem v tom prvním byl lepším celkem právě druholigový tým. Ten ale branku nevsítili, což se naopak hvězdnému PSG podařilo ve 49. minutě. Největší šanci srovnat měli hosté v 85. minutě, ale Zady poslal míč těsně vedle pravé tyčky. Mimo to ještě hosté vstřelili dvě branky, po jedné z kopačky Paredese a Keana. obě byly ale sudím kvůli ofsajdu zamítnuty. Caen tak i po velmi sympatickém výkonu v pohárů končí. (23:00:00)
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:4.
    Střely mimo: 4:2.
    Rohy: 2:4.
    Ofsajdy: 1:8.
    Fauly: 16:15.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hostujcí tým hraje už poněkud defenzivněji a pomocí krátkých přihrávek mezi hráči své defenzívy plýtvá časem a vyčkává na poslední hvizd rozhodčího.
     
    90+1
    Sudí nastavuje k tomuto poločasu tři minutky nad rámec standardní hrací doby.
     
    90
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Alessandro Florenzi, přichází Marquinhos.
     
    89
    kylian mbappé se pustil do individuální akce, při které obešel několik hráčů soupeře a následně vypálil pozemi do pravé části branky. Pean ale míč docela lehkým zákrokem vyrazil.
     
    88
    Pi dostal pas od svého spoluhráče za hranici velkého vápna. Následně to vzal na sebe a vypálil. Jeho střela ale nebyla z nejlepších a mířila doprostřed branky, tedy přímo na Rica.
     
    87
    Gueye se dopustil ostrého faulu a Caen dostalo k dispozici volný přímý kop. Míč se zatočil na levou stranu k malému vápnu, ovšem nikdo z domácích na něj hlavou nedosáhl.
    85. Šance - Zady
     
    85
    Obrovská šance domácích na srovnání! Inoussa dostal míč za obranu a poslal za svou úroveň parádní pozemní centr.Zady vypálil okamžitě pozemi, ovšem těsně minul branku!
     
    84
    Hosté to nyní zkusili po pravé straně, ale o míč velmi rychle přišli. Na druhou stranu se okamžitě vrhli domácí.
    82. Šance - Kean
     
    82
    Florenzi si parádně "udělal" Vyndermersche, následně popošel k vnější brankové čáře a poslal míč na Moise Keana, který zkusil nůžky, ovšem nebyl moc přesný. Akce to byla ale velmi pohledná.
     
    81
    PSG drží míč většinu času na svých kopačkách, ovšem v posledních minutách se pařížanům nedaří nějak výrazně pronikat do vápna a ohrožovat branku.
     
    80
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Aloys Fouda, přichází Zeidane Inoussa.
     
    79
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Julian Draxler, přichází Xavi Simons.
     
    78
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Idrissa Gueye.
     
    77
    Anthony Gocalves se blýskl výstavním centrem do velkého vápna. Jeho spoluhráč ale míč nesmyslně ztratil a soupeř ho rychle poslal na druhou stranu hrací plochy.
     
    76
    Domácí získali alespoň rohový kop. Ovšem ten nezužitkovali ke svému prospěchu. Rozehrál ho Weber, který však míč poslal jen na hlavy hráčů PSG.
     
    75
    jeden z hráčů Caen se dostal k odraženému míči ve vápně. Následně do ně vší silou kopl, ovšem jeho rána byla zablokována Florenzim, který k němu na poslední chvíli přiskočil.
     
    74
    Bakker vletěl do souboje jako utržený ze řetězu. Jeho zákrok neměl s fotbalem moc společného a bylo k údivu, že sudí "nežlutil".
     
    73
    Hráči Caen se dostali na třicetiprocentní držení míče. Tak vysoké číslo od poločasové pauzy ještě neměli.
     
    71
    Danilo si nezpracoval dobře skvělou průnikovou krátkou přihrávku od svého spoluhráče. Následně vypálil, ovšem hodně vysoko nad svatyni Peana.
     
    70
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Yacine Bammou, přichází Caleb Zady.
    69. Neuznaný gól PSG
     
    69
    PSG vstřelilo další branku! Ta ale nemůže rozhodně platit. Míč se odrazil po zákroku brankáře Caen na kopačky Moise Keana, který ho napálil do branky. Jednalo se však o ofsajd.
     
    67
    Lepenant centroval do vápna poté, co si udělal hodně prostoru. Míč ale nasměroval zase jenom do náruše brankáře PSG Sergia Rica.
     
    66
    Sarabia poslal přihrávku do běhu Keanovi do pokutového území. Jenže míč tečoval jeden z hráčů domácí defenzívy a odrazil ho blíže k Peanovi, který po míči skočil.
     
    64
    Hosté se již radovali. Po zmatcích ve skrumáži hráčů před domácí svatyní doklepl Leandro Paredes míč do branky. Jenže jeho gól neplatí, sudí píská ofsajd.
     
    63
    Po pravé straně to tentokrát vzal Danilo, který následně centroval do šestnáctky. Tam ale našel jen halvy pohotové obrany hráčů Caen.
     
    62
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Aliou Badara Traore, přichází Alexandre Mendy.
     
    61
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Nicholas Gioacchini, přichází Yoann Court.
     
    61
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Steeve Yago, přichází Anthony Goncalves.
     
    60
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Neymar, přichází Kylian Mbappé.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Leandro Paredes (Paris Saint-Germain FC).
     
    58
    Yago si udělal prostor a zleva poslal centr do pokutového území. Míč ale naspěroval přímo do náručí Sergia Rica, který tím pádem ani nemusel zasahovat.
     
    57
    Neymar se již vrátil na trávník. Sice trochu kulhá, ovšem vypadá, že v utkání bude moci pokračovat.
     
    56
    S Neymarem to nyvapdá úplně nejlépe. Po souboji si přivodil menší zranění. Bude muset na ošetření do zámezí a nevím jistě, zda bude pokračovat.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Alexis Beka Beka (SM Caen).
     
    54
    florenzi si vzal na starost rozehrání této standardky. Respektive rohového kopu. Ten ale nenasměroval do pokutového území, přihrával totiž na krátkou vzdálenost. Poté PSG míč ztratilo.
     
    53
    Moise Kean byl adresátem skvělého centru do šestnáctky. Míč si zpracoval a došel si až k malému vápnu, odkud pálil. Pean ale skvěle zareagoval.
     
    51
    Sudí Miguelgorry pozastavil hru kvůli přestupku, který si dovolil Yacine Bammou. Míč hlavní arbitr následně přisoudil soupeři.
     
    49
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! MOISE KEAN vypálil z první do levého dolního růžku Peanovy branky. Gólman na jeho střelu z blízky nedokázal zareagovat. Asistence: Neymar.
     
    48
    Paredes zkusic centrovat do pokutového území, ovšem na míč si naběhl brankář domácího týmu Pean.
     
    47
    Pi se pustil do souboje se soupeřem. Sice ho vyhrál, sudí ale odpískal útočný faul.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí. PSG do zápasu vletělo ve velkém tempu, které ale následně opadlo a dobrých 25 minut bylo pak Caen lepším týmem, který za celý poločas dokonce vyslal dokonce o několik střel více. Největší šanci pak mělo ve 42. minutě PSG, ale hlavička jednoho z hráčů šla mimo.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavovat se bude jedna minutka nad standardní hrací dobu tohoto poločasu.
     
    45
    Neymar se teď nezachoval moc sportovně. zezadu poslal k zemi Lepenanta a ještě ho popostrčil. Sudí měl dle mého názoru určitě udělit žlutou kartu.
     
    44
    Caen poměrně dlouho drží míč na svých kopačkách a přitom kombinuje kousek od vápna hostujícího celku. Do zakončení se však moc nehrne.
     
    43
    Neymar si počíhal na soupeře, sebral mu míč, okamžitě obkličkoval dalšího hráče, ale následně mu byl míč odkopnut a brazilec byl navíc faulován.
    42. Šance - Draxler
     
    42
    Po delší době jsme tu měli velkou šanci PSG. Draxler dostal dlouhý míč za obranu, pohlídal si ofsajd a z vápna hlavičkoval. Jeho míč šel ale kousek vedle branky.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Steeve Yago (SM Caen). Ten hodně nafilmoval pád a sudí takovéto chování nepřipustí.
     
    39
    Dlouhý míč, který vyslal Florenzi na Draxler, nakonec neskončil na kopačkách krajního obránce PSG, jelikož sudí odpískal ofsajdovou pozici.
     
    37
    PSG je v posledních momentech docela bezradné. Vůbec se nemůže dostat na útočnou polovinu a když ano, stjně se neprokombinuje k šestnáctce.
     
    36
    Bakker si seběhl pro míč od Neymara k vnější brankové čáře. Beka Beka proti němu ukázal parádní skluz, díky kterému se míč ještě od Bakkera odrazil za čáru a PSG tak nezískalo rohový kop.
     
    35
    Florenzi kombinoval se spoluhráčem, ale následně vyslal velmi špatnou přihrávku a dobře se rozvíjející akci tak zabrzdil.
     
    33
    Neymar sprintoval s keanem do šance dva na jednoho. Brazilec se ale trochu unáhlil, a tak neposlal ani jistou střelu, ani přesný centr, ale něco mezi. A to byla chyba.
     
    32
    Draxler obdržel míč od Keana a spěchal do vápna, kde taky nakonec vypálil, ale neuspěl. Proti němu předvedl jistý zákrok domácí gólman.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain FC). Tentokrát už sudí Miguelgorry trestat bude. Yago inkasoval další loket do nosu a to už prostě musela být karta.
     
    29
    Yago sice tošku podkopl Keana, ten mu ale zase vrazil loktem do nosu a oba hráči nyní leží na trávníku. To není úplně dobrá situace. Na trávníku je led.
     
    28
    Caen velmi dobrým pressingem získalo míč, ale velmi nepřesnou přihrávkou o něj zase přišlo. Neymar ho přebral a vyslal střelu, branku však minul.
     
    26
    Paredes poslal dlouhá pas na levou stranu, kde si míč převzal Neymar. Ten se přes několik hráčů dostal až do vápna. Následně byl ale obránci zdvojen a pak i ztrojen a to už neustál.
     
    25
    Rico z výkopu jen odevzdal míč hráčům Caen. Ti okamžitě zaútočili, ale pokus Gioacchiho končí jen asi pět metrů vedle branky.
     
    24
    Vandermersch odebral rychlý centr do vápna, který tam namířil Paredes. Následně poslal míč Beka Bekovi, který okamžitě vysprintoval kupředu.
     
    23
    Hráči PSG kombinují na polovině hřiště, ovšem nedaří se jim projít k vápnu a v dnešním zápase jsou zatím překvapivě horším týmem.
     
    21
    Paredes vyzkoušel takovou napůl střelu, napů centr. Florenziho ale nenašel a míč zapadl do náručí Peana, takže branku neohrozil.
     
    20
    Aloiu Traore se pustil do sprintu po levé straně, ovšem při postupu přes obranu si pomohl nedovoleně a hlavní sudí okamžitě píská útočný faul.
     
    19
    Neymar prokličkoval mezi několika hráči, ale následně nedokázal projít přes posledního obránce, který mu stál v cestě. Ten ho pak parádně obral.
     
    18
    Pablo Sarabia si vzal na starost volný přímý kop. Jeho pokus ale pro PSG nedopadl moc úspěšně, Sullivan Pean byl úspěšný a míč nepustil za svá záda.
     
    16
    Jessy Pi se dostal k míči a vypálil z voleje míč, který zamířil doleva dolů. Rico ale i tuto ránu bez větších problémů kryje.
     
    15
    Nicolas Gioacchini si našel centrovaný míč v šestnáctce, ovšem poté, co si připravil střeleckou pozici nedokázal míč usměrnit na branku.
     
    14
    Jeden z hráčů domácího týmu se dostal k odraženému míči asi dvacet metrů od branky. Vší silou se do něj opře a vypálil, ale jeho střela našla cíl jen v Ricových rukavicích.
     
    13
    Caen již docela dlouho drží míč na svých kopačkách. Kombinuje na útočné polovině, ovšem zatím nenachází žádné střelecké pozice.
     
    12
    Pi vyslal dlouhý míč na obloukem až na levou stranu malého vápna. Tam málem našel Webera, který si tam seběhl i jako stoper, ale míč netrefil.
     
    9
    Neymar měl poté na starosti dva rohové kopy po sobě. V obou případech centroval do vápna, ale ani jednou se mu nepovedlo míč poslat do nějaké zajímavé šance.
     
    8
    Neymar si "přímák" vzal na starost, ovšem jeho míč nemířil na branku. Spíš zaplaval asi dva metry vedle levé tyče svatyně Peana.
     
    7
    Těsně na hranici vápna byl zfaulován dnešní kapitán PSG Neymar. Hosté tak dostanou výhodu volného přímého kopu z velmi dobré vzdálenosti od branky.
     
    6
    Bakker dostal přihrávku od Paredese a okamžitě začal sprintovat po levé straně. Do cesty se mu však postavili dva hráči soupeře a tak Bakker poslal míč obloukem až na svou obranu.
     
    5
    Traoré vyslal velmi dobrou střelu, která mířila do střední části branky pod víko. Rico ale vyskočil a připsal si první úspěšný zákrok v tomto zápase.
     
    4
    Nyní naopak Traore zfauloval Paredese. PSG vzalo míč a okamžitě se přesunulo do útočné fáze k velkému vápnu soupeře.
     
    3
    Neymar byl v hlavičkovém souboji ve výhodě, ale postrčil protihráče a fauloval ho. Míč tak a kopačky získali hráči Caen.
     
    2
    Úvodní výkop prvního poločasu si vzalo na starost Caen. To nastupuje v domácí klasické variantě. PSG pro dnešní zápas obléklo dresy bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SM Caen: Pean – Beka Beka, Fouda, Weber – Yago, Gioacchini, Lepenant, Vandermersch – Bammou, Pi – Traore
    Náhradníci: Clementia (B), Court, Goncalves, Hervieu, Inoussam Mbengue, Mendy, Ngouabilougagui, Zady

    Paris Saint-Germain FC: Rico – Florenzi, Kehrer, Diallo, Bakker – Paredes, Danilo – Sarabia, Neymar, Draxler – Kean
    Náhradníci: Franchi (B), Marquinhos, Gueye, Icardi, Kimpembe, Letelier Mbappé, Nichut, Simons

    Rozhodčí: J. Miguelgorry (Francie).
     
    PARIS SAINT-GERMAIN FC

    PSG tento rok není až tak přesvědčivým týmem. V lize je dokonce až třetí, a to se ztrátou tři body na první Lille. To i díky velmi překvapivé prohře s Lorientem tři zápasy zpět, který byl v tu chvíli na úplném dně tabulky. Jinak ale PSG další čtyři z posledních pěti zápasů vyhrálo. V poháru měli pařížené dva volné postupy, takže se bude jednat o jejich první utkání.

    Forma (Ligue 1): V – V – P – V – V

    Poslední zápasy (Ligue 1):
    Marseille – PSG 0:2
    PSG – Nimes 3:0
    Lorient – PSG 3:2
     
    SM CAEN

    Caen se v lize zrovna moc nedaří ve skutečnosti má tým dokonce nejhorší formu z celé Ligue 2, když získal pouze dva body v posledních pěti zápasů, a to za dvě prohry. V lize je tedy až jedenáctý se ztrátou již deseti bodů na postupové pozice. V poháru Coupe de France se jedná již o druhý zápas Caen v tomto ročníku. Už v 1/64-finále se tým utkal s Guingampem na venkovním ledě, ovšem ten ovládl 1:3.

    Forma (Ligue 2): R – R – P – P – P

    Poslední zápasy (Ligue 2):
    Amiens – Caen 0:0
    Caen – Valenciennes 1:1
    Chambly – Caen 4:2
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Jiří Polášek

    Branky: 49. Kean

    Karty:   40. Yago (CEN), 55. Beka (CEN) – 31. Sarabia (PSG), 59. Paredes (PSG)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:8. Fauly: 16:15.
    SM Caen: Pean – Beka Beka, Fouda, Weber – Yago, Gioacchini, Lepenant, Vandermersch – Bammou, Pi – Traore
    Náhradníci: Clementia (B), Court, Goncalves, Hervieu, Inoussam Mbengue, Mendy, Ngouabilougagui, Zady

    Paris Saint-Germain: Rico – Florenzi, Kehrer, Diallo, Bakker – Paredes, Danilo – Sarabia, Neymar, Draxler – Kean
    Náhradníci: Franchi (B), Marquinhos, Gueye, Icardi, Kimpembe, Letelier Mbappé, Nichut, Simons

    Rozhodčí: J. Miguelgorry (Francie)
    bahis siteleri