Slovensko – Česko 5:4 (kon.)
konec
Slovensko
5:4 (1:0, 2:2, 2:2)
Česko
Pátek 12.02.2021, 17:00 • EASTON Aréna Piešťany • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo hned devět branek, přičemž pět z nich obstaralo Slovensko, jenž se tak raduje z vítězství. Slovensko vstoupilo velice dobře i do poslední periody, jenomže soupeř o pár vteřinek později snížil zpět na rozdíl jediné branky. Slovensko se přeci jenom dostalo zpět do vedení o dvě branky, načež se Česko v závěru odhodlalo ke hře bez brankáře, která přinesla snížení na konečných 4:5. (19:18:51)
     
    Střely na branku: 21 – 25.
    Přesilové hry: 2/4 – 2/5.
    Vhazování: 33 – 32.
     
    Konec zápasu.
    59:52 CHMELAŘ - 5:4
     
    59:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme snížení! Marinov se pokoušel vyhodit kotouč, jenomže ten se povedlo zachytit JAROSLAVU CHMELAŘOVI. Ten měl ideální prostor ke skórování, přičemž mu pomohla také levá branková konstrukce.
     
    59:40
    Velký nápor Česka nakonec končí pouze pod Marinovem.
     
    59:10
    Hosté se dostali do pásma, jenomže tam číhala smečka hladových protihráčů.
     
    58:15
    Česko to zkouší v šesti!
     
    58:10
    Dobrou pozici měl poté hostující Chmelař, který to zkoušel švihem ke vzdálenější konstrukci. Marinov si dokázal poradit a ještě jednou raději přerušil hru.
     
    57:21
    Česku se nedaří sevřít soupeře, navíc se při rozehrávce dostal do menších problémů David Moravec. Jeho formace se přesto proháčkovala až do pásma.
     
    56:37
    Tato přesilová hra nebude úspěšná. Slovensko totiž v krátkém časovém sledu znovu vyhodilo kotouč na druhou stranu, navíc se mu povedlo vystřelit.
     
    55:16
    Z hodně velkého úhlu to poté zkoušel hostující Brabenec, jehož rána našla pouze lapačku brankáře. Marinov tak bez větších problémů dokázal přerušit hru.
     
    54:40
    Vyloučení v týmu Slovensko (Ondrej Molnár – 2 min., hákování).
     
    53:08
    Ticháčkovi se povedlo rychle odehrát kotouč, jenomže jeho formace se dostala pod tlak. Až poté se podařilo vyvézt kotouč Altrichterovi, který ještě prodloužil.
     
    52:29
    S napadajícím protihráčem se nyní musel potýkat hostující Pajer, kterému se nakonec povedlo dotlačit kotouč do středního pásma, kde se nacházel Šapovaliv.
     
    51:07
    Mešárovi se povedlo u modré čáry najít v dobré pozici obránce Nemce, který to zkoušel střelou ke vzdálenější konstrukci. Suchánek ale zakročil betonem.
     
    50:24
    Slovensko nyní aktivně napadalo rozehrávku soupeře, což nakonec vedlo k zisku kotouče. Nemec ovšem nedokázal nahrát, soupeř se dostal z velké tísně.
     
    49:26
    Česko muselo vyklidit pásmo soupeře, jinak by se jednalo o ofsajd. Ten sudí nakonec nemusel odpískat, místo toho se po pravém křídle řítí vpřed Dvorský.
    48:27 MEŠÁR - 5:3

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 12. Mešár, 27. Mešár (Dvorský), 32. Petrovský (Sýkora, Kapičák), 44. Dvorský (Nemec, Mešár), 49. Mešár (Demek) – 30. Brabenec (David Moravec), 38. Ticháček, 44. Petr Moravec, 60. Chmelař


    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Nemec, Groch, Kapičák, Štrbák, Miklovič, Socha, Žabka, Krakovský – Bačo, Demek, Mešár – Žlnka, Petrovský, Sýkora – Molnár, Dvorský, Kupčo – Horváth, Šramaty, Danielčák
    Česko: Suchánek (Král) – D. Moravec, Jiříček, Ticháček, Špaček, Pinkas, Cubo, Chvátal, Jasečko – Chmelař, Szturc, Altrichter – P. Moravec, Brabenec, Ryšavý – Pajer, Šapovaliv, Brada – Gajda, Měchura, Krejsa

    Rozhodčí: Stano, Žák – Hercog, Konc
    bahis siteleri