Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (po pr.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 3:2 (po pr.)
Kunlun – Soči 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Jaroslavl 2:3 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 4:6 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Úterý 16.02.2021, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (15:50:06)
     
    Československá stopa v utkání

    Libor Hudáček (NIZ) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:02
     
    Střely na branku: 22 – 25
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec rozhodli prodloužení v jeho samotném závěru a berou dva body. Hosté nakonec odcestují s bodem jedním, i když budou asi spokojeni. Vyrovnat se jim povedlo až ve třetí třetině. Sledovali jsme urputnou bitvu obou celků, které už jsou bez šance na postup do vyřazovacích bojů. Nakonec se z výhry raduje domácí Novosibirsk.
     
    Konec zápasu.
    64:46 Viktor KOMAROV - 2:1
     
    64:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Čtrnáct vteřin před koncem prodlužení domácí rozhodují o bonusovém bodu navíc. Brankář Ivannikov se vydal do rohu obranného pásma, puk ale nezachytil. Místo toho ho získal Šarov, poslal ho před branku a i když se hostující gólman stihl vrátit, střele VIKTORA KOMAROVA nezabránil. Nebyl připraven a kotouč se tak třepotá v jeho síti. Tahle branka půjde na jeho vrub – 2:1. Asistence: Alexandr Šarov.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    63:27
    Volginův pokus také končí na Krasotkinovi, který tak stále drží svůj tým. Hosté zvyšují tempo hry a prahnou po rozhodnutí.
     
    62:49
    Marat Chajrullin na pravé straně švihl do puku a proti jeho střele znovu zakročil Anton Krasotkin. Domácí pak po zisku puku hned míří zase směrem dopředu.
     
    62:10
    Brandon McMillan si sjel na pravou stranu a nebezpečnou střelou z bekhendu vyzkoušel pozornost Krasotkina, který uspěl a má puk pod kontrolou. Hra je přerušena.
     
    61:30
    Domácí jsou zatím v prodloužení aktivnější, hosté zatím vyčkávají, co soupeř.
     
    60:45
    A další pokus, který vyslal Oleg Li. Ivannikov jeho žabku chytá semaforem do své lapačky a hned posílá puk svým spoluhráčům.
     
    60:14
    Domácí jsou u puku a rychle se přesouvají do útočného pásma. Poté to tam zkusil Oleg Li, ale na Ivannikova nevyzrál.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 21 – 23
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tedy přijde pětiminutové prodloužení se třemi hráči na každé straně. Pokud ani to nerozhodne, dojde na samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:29
    Stěpan Sannikov zblízka vystřelil, ale jeho pokus srazila obrana hostů do bezpečí, nicméně i nadále pokračuje domácí akce.
     
    58:56
    Pavel Porjadin nabral rychlost a dostal se ze středního pásma do útoku, kde ale svou pěknou akci nedotáhl do zdárného konce.
     
    58:36
    Jermakov nezachytil kotouč a je z toho zakázané uvolnění Novosibirsku. Hra se stěhuje před Krasotkina a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:07
    Vladislav Ušenin chtěl zužitkovat přihrávku svého dvojčete Vjačeslava, ale tahle sourozenecká souhra kýžené ovoce v podobě vedoucí branky nepřinesla.
     
    56:28
    Stěpan Sannikov sice dostal nabito na levý kruh, jeho pokus ale skončil jen vedle protější tyče.
     
    56:12
    Ivannikov předvedl další dobrý zákrok, na druhé straně si pak stejně počínal také Anton Krasotkin.
     
    55:05
    Brandon McMillan poslal od zadního mantinelu přihrávku před branku domácích, ale Alexej Puzanov svá mířidla moc přesně neseřídil.
     
    54:35
    Hostům utekl kotouč do středního pásma a jejich akce je tedy u konce. Zatím to vypadá, že zápas spěje do prodloužení. Samozřejmě ale ještě nepředbíhejme.
     
    53:23
    Bulat Šafigullin dostal na levou stranu přihrávku od Vladimira Galuzina, který poté z první střílel na odkrytou domácí klec. Anton Krasotkin se však stihl přesunout a lapačkou pokus zastavil!
     
    53:04
    Bulat Šafigullin to zkusil opět z levého kruhu, jeho střelecký pokus ale neskončil za Krasotkinem, nýbrž v jeho připravené lapačce.
     
    52:23
    Pavel Porjadin vyslal další nebezpečnou střelu na domácí branku, ale proti němu vytasil další skvělý zákrok brankář Novosibirsku a podržel svůj tým.
     
    51:48
    Závar před hostující brankou hráči Nižněkamsku ustáli a poté puk vyhodili daleko od své branky tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    51:31
    Další komerční přestávka.
     
    51:31
    Nikita Korotkov si sjel do těsné blízkosti Jevgenije Ivannikova a zblízka na něho vyslal jedovatý pokus. Ten však brankář hostů ukazuje ve své lapačce a hra je pozastavena.
     
    50:53
    Jdeme do druhé poloviny třetí třetiny, stav je stále vyrovnaný. Oba celky ale mají snahu zvrátit vedení na svou stranu. Ještě nás čeká zajímavý zbytek zápasu.
     
    49:49
    Hosté jsou stále před domácí klecí nebezpeční, teď to zkusil Daniel Bucajev z levé strany, ale proti byl pravý beton Antona Krasotkina.
     
    48:57
    Bulat Šafigullin podržel puk u modré čáry, poté ho poslal směrem před domácí branku, kde ho sklepl Kirill Vorobjov, ale domácí brankář byl znovu velmi pozorný.
     
    48:09
    Libor Hudáček po pravém křídle pláchl do útočného pásma, celou akci pak i sám zakončil, ale Krasotkin si opět poradil a má puk ve své moci.
     
    47:53
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Oleg Li – 2 min., podrážení).
     
    46:56
    Viktor Komarov převzal puk od Šarova, jeho pokus nevyšel. Následně pak zblízka vystřelil Andrej Jermakov, jeho pokus ale do lapačky ukryl Jevgenij Ivannikov.
     
    46:09
    Hosté ožili po vyrovnávací brance a cítí šanci na zvrat v utkání. Libor Hudáček to zkusil střelou z první před Krasotkinem, ale bývalý liberecký Tygr nemířil přesně.
     
    45:27
    Náznak akce Novosibirsku, ale nakonec z ní nevzešla žádná pořádná střela. Na druhé straně pak operovali před Krasotkinem hosté, kteří si ale počínali velmi podobně.
     
    45:24
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    45:24
    Pavel Porjadin v další šanci hostů vyzkoušel pozornost Antona Krasotkina, který jeho pokus chytil do lapačky a nechal hru přerušit.
    43:42 Linus JOHANSSON - 1:1
     
    43:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nic takového se ale nestalo a na druhé straně z rychlého protiútoku udeřili hosté a je vyrovnáno. Bucajev poslal kotouč LINUSI JOHANSSONOVI, který poté střelou z ostrého úhlu nachytal Antona Krasotkina – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Daniel Bucajev.
     
    43:20
    Domácí mají nyní menší tlak před hostující brankou a snaží se své veden navýšit.
     
    42:34
    Alexandr Osipov poslal ze středního pásma puk do útoku, kde si ho převzal jeden z hostů, ale před Antonem Krasotkinem nakonec vůbec nevystřelil.
     
    41:55
    Roman Abrosimov napřáhl ke střele na vrcholu levého kruhu a Anton Krasotkin měl co dělat, aby kotouč vyrazil do bezpečí. Stále trvá hostující akce.
     
    41:19
    Novosibirsk je v plném počtu.
     
    40:35
    Jenže domácí jim kotouč vzali a hned ho poslali až před Jevgenije Ivannikova a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    40:15
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru, kterou přerušila druhá siréna a už se nastěhovali do domácího teritoria.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:01.
     
    Střely na branku: 12 – 14
     
    Také druhá třetina už je u konce. V ní jsme se nedočkali ani jednoho přesného zásahu a Novosibirsk tak stále drží jednobrankový náskok, kterého docílil v první třetině v osmé minutě. Hosté se snažili o vyrovnání, mnohdy měli dost nebezpečných střel, ty ale neskončily za zády Antona Krasotkina. Ten tak stále drží čisté konto.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    To se nyní povedlo. Kotouč letí až před Jevgenije Ivannikova a tato část hry se už pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci.
     
    39:26
    Hosté v závěru prostředního dějství mají k dispozici přesilovou hru a už se usadili v pásmu Sibiru. Obránci už zkoušejí dostat puk na svou stranu, aby ho mohli poslat ven.
     
    39:19
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jegor Milovzorov – 2 min., hákování).
     
    39:13
    Danil Romancev sklepl před Ivannikovem puk a ten končí vedle jeho branky. Další akce Sibiru nevedla k navýšení nejtěsnějšího možného vedení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:11
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    37:47
    Jyrki Jokipakka číhal mezi kruhy, přihrávky se ale nedočkal. Tak to od modré čáry zkusil Konstantin Alexejev, ale jeho projektil byl sražen do ochranné sítě.
     
    37:16
    Hráči Nižněkamsku se zatím velmi dobře brání, dokonce se i ve vlastním oslabení dostali do ohrožení domácí branky. Sibir to ale zvládl a už pádí na opačnou stranu.
     
    36:31
    Místo toho ale hrají hosté opět ve čtyřech a budou čelit přesilové hře Novosibirsku.
     
    36:11
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Marat Chajrullin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:55
    Danil Romancev měl puk na dlouhou hůl a ten tak skončil u obrany hostů. Ti už se zase dostávají do akce a pokusí se ohrozit Krasotkina.
     
    35:22
    Ale jejich počínání před Krasotkinem mělo jen jepičí život a žádný pokus na brankáře Sibiru nevyslali.
     
    34:54
    Nepřesná kombinace hráčů v modrých dresech a u puku jsou opět hosté, kteří bez čekání míří za vyrovnáním.
     
    34:06
    Dmitrij Ovčinnikov se podél pravého mantinelu prodral do útočného pásma, poté nechal puk najíždějícímu obránci Sibiru Konstantinu Alexejevovi, ale druhý jmenovaný pak pouze promáchl.
     
    33:19
    Jegor Milovzorov byl v těsné blízkosti Ivannikova, ale obrana hostů mu nedovolila zakončit. Nicméně domácí se stále drží v pásmu Neftěchimiku Nižněkamsk.
     
    32:59
    Jevgenij Ivannikov se znovu ve svém brankovišti zaskvěl, když lapil pokus Jevgenije Česalina. Puk má v lapačce a raději zastavuje hru.
     
    32:31
    Jefim Gurkin teď dobrým obranným zákrokem zastavil střelu Novosibirsku a pomohl tak Krasotkinovi, který nemusel do žádného zákroku.
     
    32:12
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    31:39
    Alexandr Osipov si na modré čáře klepl o přihrávku, nedočkal se, místo toho střílel jeho spoluhráč Kirill Vorobjov, ale Krasotkin vše jistí dalším zákrokem.
     
    30:55
    Alexandr Šarov převzal kotouč od Stěpana Sannikova a okamžitě pálil směrem na branku soupeře. Ovšem Jevgenij Ivannikov byl mezi třemi tyčemi opět pozorný.
     
    30:01
    Dmitrij Ovčinnikov si sjel do blízkosti Jevgenije Ivannikova, jeho přízemní pokus ale hostující brankář zastavil a násleně pak hned poslal puk svým spoluhráčům, kteří míří na opačnou stranu.
     
    29:22
    Nižněkamsk je v plném počtu.
     
    29:01
    Po zisku puku ho hosté vyhazují až před Antona Krasotkina a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení, které už patrně zvládnou.
     
    28:29
    Oleg Li zvolil místo střely přihrávku na spoluhráče, Vladislav Ušenin pak vystřelil, ale branku hostů minul.
     
    27:56
    Hosté se zatím velmi dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Nyní ale čelí přesilovkové akci domácího celku.
     
    27:22
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Gleb Semjonov – 2 min., držení).
     
    26:37
    Vladimir Galuzin na levé straně střílel skrze domácího obránce, puk prošel až ke Krasotkinovi, ale ten poté včas zakročil a dostal puk pod kontrolu.
     
    25:48
    Další nebezpečný útok Novosibirsku, hosté však tlak ustáli a po zisku puku si to namířili znovu před branku Antona Krasotkina, kde už kombinují před jeho brankou.
     
    25:14
    Následuje další komerční přestávka.
     
    24:17
    Andrej Čiviljov si nyní nepočínal vůbec špatně. Zjevil se v prostoru mezi kruhy, kde zamíchal pukem a jeho nebezpečná střela pak končí na Antonu Krasotkinovi.
     
    23:24
    Ildar Šiksatdarov se proháčkoval obranou Novosibirsku a poté z bezprostřední blízkosti Krasotkina vyslal přízemní střelu. Tu však poslal jen do betonu domácího brankáře.
     
    23:08
    Zakázané uvolnění tentokráte na straně Nižněkamsku, vše se tedy přesouvá před branku Jevgenije Ivannikova.
     
    22:22
    Stěpan Sannikov ve středním pásmu přišel o kotouč a ten pak hosté dostali před Krasotkina. Ovšem jejich kombinaci zastavili beci Novosibirsku a je po hostující akci.
     
    21:25
    Oleg Li napřáhl na pravém kruhu k pořádně tvrdé ráně, ale s tou si Jevgenij Ivannikov poradil a ukryl ji v lapačce. Poté před dotírajícími domácími hráči raději hru zastavil.
     
    20:44
    Konstantin Alexejev střílel od modré čáry a jeho pokus ještě tečoval před Jevgenijem Ivannikovem Jevgenij Česalin, ale jeho střela šla mimo tři tyče.
     
    20:35
    A domácí brankář pak zakročil proti nebezpečné střele hostů a ukryl puk u sebe. Znovu je tedy dění na ledě zastaveno, buly opět po pravici Antona Krasotkina.
     
    20:11
    Hned na začátku druhého dějství se domácí hráči dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Antona Krasotkina. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 14:15.
     
    Střely na branku: 7 – 4
     
    První třetina duelu mezi Novosibirskem a Nižněkamskem je minulostí. V ní jsme viděli jednu branku, a sice v osmé minutě hry. Domácí potvrdili svou aktivitu a hosté hned po ubráněném oslabení inkasovali. Na pravé straně svižnou ranou nedal Ivannikovovi šanci Jyrki Jokipakka, který ho prostřelil. Uvidíme, co nám nabídne druhé dějství, ve kterém hosté budou usilovat o srovnání stavu skóre, domácí naopak prahnou po pojistce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Jyrki Jokipakka napřáhl ke střele, to byla ale pro Jevgenije Ivannikova lahůdka, kterou bez větších problémů ukryl u sebe. A už to vypadá, že se v této části hry nic nestane.
     
    19:29
    Hosté se ještě dostali do útočného pásma, kde chvíli kombinovali, ovšem žádnou střelu na Krasotkina nevyslali. Domácí tak získali puk a jdou znovu ještě dopředu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:34
    Timur Šarifjanov si klepl mezi kruhy o přihrávku, té se ale nedočkal. Následně pak pokračovala hostující akce, ale nakonec skončila znovu zmarem.
     
    18:05
    Oleg Li dalekonosnou střelou nechal vyniknout obranu Nižněkamsku a znovu tak pomohl svému brankáři. Nicméně domácí se stále drží před Ivannikovem.
     
    17:43
    Rafael Bikmullin nestihl dojet puk, který mířil k zadnímu mantinelu ve vlastním pásmu a je z toho tedy další zakázané uvolnění Nižněkamsku.
     
    17:15
    Nikolaj Korotkov si sjel až před Ivannikova a dostal rychlou přihrávku. Poté z první vyslal další ránu na branku hostů, ale Ivannikov opět chytá!
     
    16:37
    Další útočný manévr Novosibirsku, který je znovu hodně aktivní. Svou převahu ale domácí znovu nepřetavili v pojistku.
     
    15:48
    Nikolaj Timašov obešel obránce soupeře a poté hned zakončil. Odražený puk se ještě snažil do branky dopravit Konstantin Alexejev, ale to se mu nepovedlo.
     
    15:31
    Od své branky zakládají domácí hráči další útočnou akci a už pomalu míří znovu do útočného pásma.
     
    14:49
    Hned po vhazování před Ivannikovem pálil z pravé strany Jegor Milovzorov a jeho tvrdou ránu pak holí srazil vedle sebe hostující brankář, jenž zapsal další dobrý zákrok.
     
    14:28
    Vladislav Ušenin se natlačil do těsné blízkosti Ivannikova, před kterým sklepl odražený kotouč. Ovšem brankář hostů byl znovu pozorný a má puk u sebe.
     
    14:07
    Zakázané uvolnění Nižněkamsku a hra se stěhuje zpět před Jevgenije Ivannikova. Vhazuje se po jeho pravé ruce a domácí získali zadarmo útočnou třetinu.
     
    13:46
    Hosté přenesli hru před Antona Krasotkina, chvíli zde kombinovali, ale nakonec před ním nevyslali žádnou nebezpečnou střelu.
     
    13:31
    Další střela domácích, kterou zablokoval obránce Alexandr Osipov a pomohl tak Ivannikovovi. Ten pak raději ukryl puk a zastavil hru.
     
    13:15
    Nyní zase musel být mezi třemi tyčemi pozorný Jevgenij Ivannikov, který si vyšlápl na pokus Danila Romanceva.
     
    12:52
    Nikolaj Timašov dobrým obranným zákrokem odzbrojil unikajícího Jonase Enlunda a ten se díky tomu nedostal mezi kruhy k žádnému zakončení.
     
    12:02
    Nyní se zaskvěl Anton Krasotkin. Mezi kruhy se zjevil Marat Chajrullin, jenž poté zblízka vystřelil. Domácí brankář však jeho pokus pohotově zastavil!
     
    11:32
    Následuje další komerční přestávka.
     
    11:09
    Domácí hýří aktivitou a znovu se dostali do zakončení před Ivannikovem, ale tomu na poslední chvíli pomohla obrana, která dostala puk do bezpečí.
     
    09:59
    Závar před hostující brankou, který vyřešil Jevgenij Ivannikov, když dostal puk pod sebe a následně ho raději do rohu obranného pásma poslal Roman Abrosimov.
     
    09:13
    Hosté se hned po vhazování natlačili před domácí klec, ale pokus Brandona McMillana se minul účinku a skončil až na zadním mantinelu.
    07:53 Jyrki JOKIPAKKA - 1:0
     
    07:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hokejisté Sibiru vteřinu po návratu vyloučeného hostujícího hráče skórují a ujímají se v osmé minutě vedení. Ilja Morozov od modré čáry poslal puk na pravý kruh, kde ho svižnou střelou dopravil za záda Jevgenije Ivannikova JYRKI JOKIPAKKA – 1:0. Asistence: Ilja Morozov.
     
    07:52
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    06:18
    Domácí se usadili v pásmu Nižněkamsku, ten se ale první přesilovkové akci ubránil a poté dostal puk až před Krasotkina.
     
    05:52
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Alexej Puzanov – 2 min., podrážení).
     
    05:52
    Následuje komerční přestávka a po ní si přesilovku jako první zahrají domácí hráči z Novosibirsku.
     
    05:20
    Vladislav Ušenin dostal přihrávku od svého dvojčete Vjačeslava a poté z mezikruží vyslal nepříjemnou střelu, ale tu Jevgenij Ivannikov dobře pokryl.
     
    04:15
    Libor Hudáček sebral ve středním pásmu kotouč a zamířil s ním před domácí branku, ale nakonec mu v cestě stál obránce Konstantin Alexejev, jenž nedopustil, aby ohrozil Krasotkinovu klec.
     
    03:10
    Sannikov se dostal do úniku před hostující branku, jeho svižné zakončení ale končí jen vedle vzdálenější tyče.
     
    01:58
    Ilja Morozov se ocitl v dobré šanci, na levé straně ze vzduchu trefil kotouč, ale gólman hostů se stihl včas přesunout a kotouč chytil.
     
    01:15
    Střela Nikolaje Timašova neohrozila Ivannikova a ten pak puk rozehrál hned mezi své spoluhráče.
     
    00:35
    Hosté se hned v úvodu utkání dostali do útočného pásma, ale před brankou domácího celku nic nevymysleli. Následně pak otočil Novosibirsk hru na opačnou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sibir Novosibirsk: Krasotkin (Šerbakov) – Jokipakka, Pastuchov, K. Alexejev, Gurkin, Ilja Morozov, Timašov, Jermakov – Milovzorov (A), O. Li (C), Romancev – V. Komarov, Šarov, Ovčinnikov – Česalin (A), Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Setdikov, Dubakin, N. Korotkov.

    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Ozolin) – A. Osipov, Puzanov, Volgin (A), Semjonov, Abrosimov, K. Vorobjov, Motygullin – Enlund (A), Chajrullin, Linus Johansson – Porjadin, McMillan, L. Hudáček – Šiksatdarov, Bucajev, Šarifjanov – Galuzin (C), Čiviljov, Šafigullin – Bikmullin.

    Rozhodčí: Bukin, Spirin – Viljugin, Slavikovskij.
     
    Československá stopa v utkání

    Libor Hudáček (NIZ)
     
    Neftěchimik Nižněkamsk
    Nižněkamsk je v podobné pozici jako jeho dnešní soupeř, akorát má mnohem méně bodů a bez šance na play off už hraje opravdu dlouho. Dokonce se nachází na samotném chvostu celé soutěže, protože se s Kunlunem dělí o poslední místo Východu. Neftěchimiku se letos absolutně nedaří, což potvrzuje i aktuální šňůra šesti porážek za sebou, v rámci které dvakrát prohrál právě s Novosibirskem, kterému má tedy co vracet. I přes nemožnost účasti ve vyřazovací části tak pro výhru určitě udělá všechno, protože potřebuje zvednout náladu svým fanouškům.

    Poslední tři utkání
    Omsk vs. Nižněkamsk – 4:2
    Jekatěrinburg vs. Nižněkamsk – 4:3
    Čeljabinsk vs. Nižněkamsk – 5:3

    Nejproduktivnější hráči
    Libor Hudáček 36 bodů (17+19)
    Pavel Porjadin 28 bodů (13+15)
    Alexej Volgin 21 bodů (6+15)
     
    HC Sibir Novosibirsk
    Novosibirsk se už do play off na sto procent nepodívá, takže zbytek sezony víceméně dohrává. A od té doby, co se dozvěděl tuto krutou skutečnost, se mu absolutně nedaří. Aktuálně má na kontě tři porážky po sobě, a to když dvakrát za sebou nestačil na Chabarovsk a pak nebodoval ani proti Barysu. Stále však bojuje o devátou pozici Východní konference, o kterou svádí boj právě s Amurem. Ten už stáhl ztrátu na tři body, takže by se přece jen Sibir mohl snažit. Proti třetímu nejhoršímu celku ligy by tak určitě mohl bodovat.

    Poslední tři utkání
    Novosibirsk vs. Barys – 2:3
    Chabarovsk vs. Novosibirsk – 3:1
    Chabarovsk vs. Novosibirsk – 3:1

    Nejproduktivnější hráči
    Mikael Ruohomaa 36 bodů (9+27)
    Juuso Puustinen 30 bodů (18+12)
    Oleg Li 25 bodů (14+11)
     
    Dobré brzké odpoledne u ruské KHL! To se konečně pořádně vrací po reprezentační přestávce, dnes budeme moci sledovat rovnou devět duelů. V jednom z nich na sebe narazí Novosibirsk a Nižněkamsk. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Jokipakka (Ilja Morozov), 65. V. Komarov (Šarov) – 44. Linus Johansson (Bucajev)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasotkin (Šerbakov) – Jokipakka, Pastuchov, K. Alexejev, Gurkin, Ilja Morozov, Timašov, Jermakov – Milovzorov (A), O. Li (C), Romancev – V. Komarov, Šarov, Ovčinnikov – Česalin (A), Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Setdikov, Dubakin, N. Korotkov – Sannikov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Ozolin) – A. Osipov, Puzanov, Volgin (A), Semjonov, Abrosimov, K. Vorobjov, Motygullin – Enlund (A), Chajrullin, Linus Johansson – Porjadin, McMillan, L. Hudáček – Šiksatdarov, Bucajev, Šarifjanov – Galuzin (C), Čiviljov, Šafigullin – Bikmullin.

    Rozhodčí: Bukin, Spirin – Viljugin, Slavikovskij

    Diváci: 2000
    bahis siteleri