Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (po pr.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 3:2 (po pr.)
Kunlun – Soči 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Jaroslavl 2:3 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 4:6 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 3:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 16.02.2021, 17:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:12:27)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2282 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:36
     
    Střely na branku: 18 – 28
     
    Je konec! Hostující Lokomotiv Jaroslavl nakonec vítězí na ledě Severstalu Čerepovec 3:2. Domácí celek dlouho působil svěžím dojmem. Hokejisté v černém se snažili zakončovat ze všech pozic, ale Jaroslavl bránila pozorně. Rozhodující branku nakonec v 52. minutě vsítil Tkačov. Domácí v závěru zkusili hru bez brankáře, ale Edward Pasquale skvělým zákrokem zneškodnil velkou šanci.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Domácí kouč si vyžádal oddechový čas.
     
    59:20
    Edward Pasquale se skvěle přemístil proti zakončení Adama Lišky a připsal si velice důležitý zákrok!
     
    59:00
    Domácí brankář zůstává na střídačce a Severstal zkouší vyrovnat v šesti.
     
    58:21
    Denis Barancev dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem. Jeho rána prosvištěla mezi betony brankáře, ale kotouč proskákal kolem branky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:39
    Ivan Rogov nahodil puk ze středního pásma do pásma útočného, jenže tam se k puku nedostal nikdo v černém dresu Severstalu.
     
    57:12
    Shawn Lalonde dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pálil příklepem, ale trefil jen brusli prvního obránce v bílém dresu Lokomotivu.
     
    56:35
    Hned tři hokejisté v bílém se hnali vpřed proti jedinému obránci v černém dresu, ale Jaroslavl kombinaci nesehrála přesně.
     
    56:12
    Shawn Lalonde dostal přihrávku na pravou stranu, projel do útočného pásma, ale jeho dělovka příklepem skončila na betonu brankáře.
     
    55:41
    Anton Lander dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže se nedostal do útočného pásma a musel si pomoci zpětnou přihrávkou.
     
    55:12
    Ivan Rogov projel s pukem do středního pásma, kde jej čistým hitem zastavil Teemu Pulkkinen. Hosté následně uklidnili rozehrávku.
     
    54:46
    Shawn Lalonde uklidnil rozehrávku Severstalu v obranném pásmu. Hokejisté v černém se vydali do útočného pásma, ale zakončit nezvládli.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 29. Geraskin (Jo. Nättinen, Kapustin), 32. Liška (J. Morozov, Rogov) – 11. J. Averin (A. Petersson, Ivanov), 20. A. Petersson (Korškov, V. A. Tkačov), 52. V. A. Tkačov (Alexejev)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (21. Šugajev) – M. Chabarov, Vittasmäki, Lalonde, Adamčuk, Kudako, Makejev, Rogov – J. Morozov, Berglund, Liška – Geraskin, Jo. Nättinen, Kapustin – Petunin, Kodola, Vovčenko – Vicharev, Guslistov, Dumbadze.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Barancev, Čerepanov, M. Osipov, Ohtamaa, Rafikov, A. Marčenko, Malyšev – J. Averin, Ivanov, A. Petersson – Pulkkinen, Lander, Kajumov – Korškov, V. A. Tkačov, Alexejev – Beljajev, Iljenko, Kudrjavcev.

    Diváci: 2282
    bahis siteleri