Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (po pr.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 3:2 (po pr.)
Kunlun – Soči 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Jaroslavl 2:3 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 4:6 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 3:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 16.02.2021, 17:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Severstalem Čerepovec a Lokomotivem Jaroslavl.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Lokomotiv Jaroslavl odehrál v letošním ročníku padesát čtyři zápasů, ve kterých získal sedmdesát dva bodů a zatím mu patří čtvrtá pozice Západní konference. Na druhý Petrohrad ztrácí jen dva body. I to svědčí o dobrých výkonech Lokomotivu v této sezóně. Poslední tři utkání v řadě však Lokomotiv nezvládl. Naposledy prohrál 3:2 v prodloužení právě na ledě Petrohradu.
     
    Severstal Čerepovec

    Domácí Severstal letos také podává solidní výkony. Čerepovec odehrál padesát pět zápasů, ve kterých získal šedesát dva bodů a zatím mu patří šestá pozice Západní konference. Na devátý Spartak má k dobru šest bodů. O play-off tak ještě bude muset pořádně zabojovat. V posledním duelu dokázal zvítězit na ledě Jokeritu.
     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – M. Chabarov, Vittasmäki, Lalonde, Adamčuk, Kudako, Makejev, Rogov – J. Morozov, Berglund, Liška – Geraskin, Jo. Nättinen, Kapustin – Petunin, Kodola, Vovčenko – Vicharev, Guslistov, Dumbadze.

    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Barancev, Čerepanov, M. Osipov, Ohtamaa, Rafikov, A. Marčenko, Malyšev – J. Averin, Ivanov, A. Petersson – Pulkkinen, Lander, Kajumov – Korškov, V. A. Tkačov, Alexejev – Beljajev, Iljenko, Kudrjavcev..
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Severstal oblékne černou sadu, zatímco Lokomotiv bude hrát v bílém.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Lokomotiv se ihned vydal do útoku, ale akce vedená po pravé straně skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    00:21
    Podjapolskij si dal pozor na prudkou přihrávku z pravé strany ledové plochy a přikryl puk lapačkou. Vhazuje se po levé ruce domácího brankáře.
     
    01:04
    Kirill Adamčuk se pokusil poslat prudkou přihrávku na levé křídlo, jenže jeho pobídka byla nepřesná a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    01:24
    Rušan Rafikov se stáhl do obranného pásma, kde před napadajícím soupeřem získal odražený kotouč a pomohl si rozehrávkou odrazem o mantinel.
     
    02:05
    Denis Barancev dostal nabito na pravou stranu útočného pásma, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila na betonu brankáře.
     
    02:36
    Denis Barancev projel s kotoučem po levé straně do útočného pásma a nahodil jej před domácí klec. Připravený brankář Vladislav Podjapolskij puk schoval do lapačky.
     
    03:05
    Nikita Čerepanov získal na pravé straně hrací plochy odražený kotouč a poslal prudkou přihrávku na modrou čáru. Akci Lokomotivu domácí zadáci zastavili.
     
    03:39
    Arťom Iljenko operoval s kotoučem za brankou domácího celku, kde vymíchal hned dva hráče v černém dresu, ale přihrávkou mezi kruhy spoluhráče nenašel.
     
    04:09
    Nikita Čerepanov nahodil puk z pravé strany do útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před brankou Lokomotivu.
     
    04:32
    Georgij Ivanov napadal rozehrávku Severstalu v jeho obranném pásmu. Osamocený hokejista v bílém dresu se poté dostal ke sraženému puku, ale proti přesile domácích neměl šanci.
     
    05:02
    Ilja Konovalov se v útočném pásmu příklepem položil do odraženého kotouče, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    05:29
    Teemu Pulkkinen poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, kam si nabruslil Maxim Osipov, jenže pod tlakem napadajícího Vovčenka už nezakončil.
     
    06:05
    Hostující brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí hokejisté však Lokomotiv napadali a získali vhazování v útočném pásmu.
     
    06:32
    Maxim Osipov napadal rozehrávku domácího celku v rohu útočného pásma. Důrazný Kodola si na něj dal pozor a bekhendem vyhodil puk do středního pásma.
     
    07:05
    Shawn Lalonde projel s pukem do útočného pásma a troufl si na zakončení zápěstím. Jeho projektil však prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    07:32
    Domácí zadáci nyní uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Nikdo v bílém dresu Lokomotivu Jaroslavl rozehrávku neatakuje. Oba týmy střídají.
     
    08:05
    Joonas Nättinen projel s pukem do útočného pásma, pěknou kličkou se zbavil obránce, ale jeho projektil skončil vedle branky.
     
    08:39
    Maxim Osipov poslal přihrávku na levou stranu, jenže Barancev puk pouze protečoval za branku Lokomotivu, kde bez problémů zasáhli obránci.
     
    09:05
    Hraje se už tři minuty bez přerušení. Ani jeden z týmů se prakticky není schopen usadit v útočném pásmu. Na ledě sledujeme moře osobních soubojů.
     
    09:28
    Denis Barancev dojel přihrávku na levou stranu, odkud pohotově zakončil forhendem, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    10:05
    Anton Lander dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale domácí brankář jeho prudkou ránu vykopl levým betonem.
     
    10:35
    Alexej Marčenko si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde uklidnil rozehrávku Lokomotivu. Nikdo z domácích hráčů nedostává soupeře pod tlak.
     
    11:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostům se po pěti minutách hry bez přerušení podařilo vstřelit úvodní branku dnešního souboje! Lokomotiv se dostal do přečíslení. Na přihrávku před branku si sjel osamocený JEGOR AVERIN a střelou pod břevno otevřel skóre! Asistence: André Petersson, Georgij Ivanov.
    11:00 Jegor AVERIN - 0:1
     
    11:41
    Rušan Rafikov si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže protečoval puk jen do prostoru, kde nebyl nikdo v bílém dresu Lokomotivu.
     
    12:10
    Anton Malyšev si sjel na přihrávku do středního pásma, kde se dobře otočil kolem spoluhráče, ale nedokázal se dostat až do zakončení.
     
    12:34
    Denis Barancev střílel z pravé strany útočného pásma, ale jeho projektil skončil vedle branky domácího celku. Lokomotiv přesto drží pásmo.
     
    13:26
    Georgij Ivanov dostal přihrávku na levou stranu, odkud zakončoval příklepem, jenže jeho dělovka skončila vedle branky. Dotírající Barancev už puk před branku nedostal.
     
    14:10
    Pavel Kudrjavcev nahodil puk z pravé strany před branku domácího celku, jenže jeho pobídku tečoval Teemu Pulkkinen jen do betonu brankáře.
     
    14:35
    Znovu se hraje takřka čtyři minuty bez přerušení. Ani jeden z týmů se není schopen usadit v útočném pásmu.
     
    15:10
    Denis Vicharev dostal přihrávku před branku, kde chtěl puk přehodit přes beton hostujícího brankáře, jenže gólman Lokomotivu byl pozorný.
     
    15:41
    Georgij Ivanov se stáhl do obranného pásma, kde si pomohl přihrávkou na Antona Malyševa. Hosté jsou v posledních minutách aktivnější a tlačí se vpřed.
     
    16:09
    Teemu Pulkkinen napadal rozehrávku soupeře ve středním pásmu a tvrdým hitem zastavil Jacoba Berglunda. Hosté mohou vyrazit vpřed.
     
    16:45
    Maxim Osipov vybojoval puk v rohu obranného pásma, jenže proti přesile napadajících domácích neodehrál puk do bezpečí.
     
    17:15
    Denis Alexejev napadal rozehrávku v útočném pásmu. Domácí hokejisté si tentokrát dali pozor a odehráli puk do bezpečí.
     
    17:51
    Hraje se už sedm minut bez přerušení! Domácí Severstal se tentokrát usadil v útočném pásmu, jenže hráči v černém se nedostali do zakončení.
     
    18:10
    Adam Liška dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde protečoval puk do prostoru před brankou, ale nenašel spoluhráče.
     
    18:39
    Denis Barancev vybojoval puk ve středním pásmu a nahodil puk do útočného pásma. Dotírající André Petersson Vichareva neobjel.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostující celek krátce před koncem první třetiny přidává druhou branku! Domácí nevyhodili puk z obranného pásma. Jegor Korškov poslal přihrávku před branku a ANDRÉ PETERSSON doklepl puk do sítě! Asistence: Jegor Korškov, Vladimir A. Tkačov.
    19:49 André PETERSSON - 0:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí! Úvodní dvacetiminutovka přinesla zajímavou podívanou. Hrálo se prakticky bez přerušení. Hosté přesto dokázali dvakrát udeřit. O první branku se po přečíslení postaral Averin. Poté se hrálo takřka devět minut bez přerušení a v závěru třetiny přidal druhou branku André Pettersson.
     
    Střely na branku: 3 – 15
     
    Další třetina začne přibližně v 17:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu Severstal Čerepovec: ze hřiště odchází Vladislav Podjapolskij, přichází Dmitrij Šugajev.
     
    20:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nahození skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    21:10
    Vadim Kudako uspěl v souboji v rohu obranného pásma a bekhendem vyhodil puk do středního pásma. Za jeho pobídkou se dostali jen hráči v bílém.
     
    21:35
    Igor Geraskin projel do útočného pásma, kde se kličkou zbavil obránce, jenže jeho projektil skončil vedle branky hostujícího Lokomotivu.
     
    22:10
    Veli-Matti Vittasmäki se mezi kruhy probil k odraženému kotouči, který okamžitě poslal na branku, ale hostující brankář vytáhl neskutečný zákrok!
     
    22:26
    Ivan Rogov se před brankou soupeře natahoval po odraženém kotouči, jenže z ostrého úhlu jej nedokázal usměrnit mezi nohy připraveného brankáře.
     
    23:00
    Denis Alexejev se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a vyhodil jej za modrou čáru. Do druhé třetiny však vstoupil aktivněji domácí Severstal.
     
    23:10
    Nikita Makejev dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud vypálil příklepem, ale jeho dělovku hostující brankář viděl a vyrazil.
     
    23:39
    Shawn Lalonde výborně napadal rozehrávku soupeře na modré čáře. Zadáci Lokomotivu si na něj dali pozor a pomohli si rozehrávkou na pravou stranu.
     
    24:05
    Vladislav Kodola projel po pravém křídle do útočného pásma a poslal bekhendovou přihrávku před branku. Hosté se následně osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    24:28
    Joonas Nättinen se dostal na pravou stranu útočného pásma, odkud forhendem poslal prudkou ránu k zadní tyči, ale Pasquale zatím chytá famózně.
     
    25:02
    Domácí brankář si skvěle pokryl mezírku u levé tyčky a nepustil kotouč za svá záda. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    25:29
    Rušan Rafikov dostal přihrávku na levou stranu, odkud poslal přihrávku mezi kruhy, jenže dojíždějící André Petersson pohotovou střelou trefil hráče před sebou.
     
    26:02
    Vladislav Kodola dostal přihrávku na levou stranu, odkud nahodil puk před branku, nicméně nikdo v černém dresu jeho pobídku netečoval.
     
    26:41
    Vladislav Kodola si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše a vydal se napadat rozehrávku soupeře. Hokejisté Lokomotivu si na něj dali pozor a puk odehráli do bezpečí.
     
    27:10
    Georgij Ivanov dojel přihrávku do rohu útočného pásma, kde se krásně otočil kolem soupeře a přihrávkou před branku hledal Baranceva.
     
    27:35
    Denis Barancev se v útočném pásmu dostal k odraženému puku, ale místo zakončení ještě hledal spoluhráče na modré čáře.
     
    28:05
    Rušan Rafikov si sjel na přihrávku na levý kruh, odkud pohotově zakončil forhendem, ale jeho pokus schoval Pasquale do lapačky.
     
    28:20
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dočkal snížení! Severstalu se vyplatil důraz v útočném pásmu. IGOR GERASKIN se dostal k odraženému puku v prostoru před brankou a pohotovou dorážkou uklidil puk do sítě. Asistence: Joonas Nättinen, Kirill Kapustin.
    28:20 Igor GERASKIN - 1:2
     
    29:10
    Lokomotiv se dostal do útočného pásma nahozením ze středního pásma. Domácí brankář prudké nahození raději přikryl lapačkou a vhazuje se po jeho levici.
     
    29:29
    Pavel Kudrjavcev napadal rozehrávku soupeře, nicméně hráči v černém si dali pozor a odehráli puk do bezpečí. Severstal ale v posledních minutách zvýšil aktivitu.
     
    30:12
    Michail Beljajev se vydal napadat rozehrávku Severstalu v jeho obranném pásmu. Jacob Berglund si dal pozor a odrazem o mantinel poslal puk do středního pásma.
     
    30:32
    Jegor Morozov si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže tam nebyl nikdo ze spouhráčů. Od brusle obránce se puk odrazil do lapačky brankáře.
     
    31:10
    Averin napadal rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu a špičkou hokejky přizvedl v souboji puk na střídačku. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    31:18
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek během druhé části smazal náskok Lokomotivu a vrací se zpět do zápasu. Přihrávku před branku dostal ADAM LIŠKA, který vykoupal brankáře a vyrovnal! Asistence: Jegor Morozov, Ivan Rogov.
    31:18 Adam LIŠKA - 2:2
     
    32:05
    Makar Chabarov na pravé straně získal volný kotouč, který chtěl nahodit před branku, jenže tam neměl nikoho v černém dresu Severstalu.
     
    32:25
    Jegor Averin dostal přihrávku za branku Severstalu, jenže pobídkou zpoza branky našel jen Ivanova, který byl dobře bráněn a už nestačil zakončit.
     
    33:05
    Maxim Osipov udržel pro hostující Lokomotiv kotouč v útočném pásmu, jenže nahozením před branku trefil jen prvního hráče v černém dresu.
     
    33:08
    Čerepovec si zahraje první přesilovku. Barancev dostává dvě minuty za krosček.
     
    34:02
    Artur Kajumov se ve vlastním oslabení prodral do útočného pásma, kde se forhendovým blafákem pokoušel překonat brankáře, ale nepřizvedl puk nad beton.
     
    34:37
    Hosté znovu dokázali vyvézt kotouč až do útočného pásma, kde nasbírali další cenné sekundy k dobru. Severstalu se v této přesilovce vůbec nedaří.
     
    35:08
    Hosté v plném počtu.
     
    35:28
    Artur Kajumov si znovu sjel na přihrávku za obranu hostujícího celku, jenže jeho únik skončil na prvním obránci v černém dresu.
     
    36:10
    Jegor Korškov si sjel na pravou stranu útočného pásma, odkud následně nahodil puk na branku domácího celku, ale gólman Severstalu si připsal dobrý zákrok.
     
    36:16
    Další akce hostujícího Lokomotivu končí postavením mimo hru. Petersson byl příliš netrpělivý a přejel přes modrou čáru ještě před pukem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    37:10
    Rušan Rafikov dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale za domácího brankáře zasáhl obětavý Denis Vicharev.
     
    37:28
    Pavel Kudrjavcev protečoval puk do útočného pásma, kam spěchali jeho spoluhráči, ale zadáci Severstalu znovu odehráli puk kolem mantinelu do bezpečí.
     
    37:47
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Michail Beljajev – 2 min., vražení na hrazení).
     
    38:05
    Hosté se dostali k odraženému kotouči a dokázali jej vyhodit přes celé kluziště. Domácí hokejisté musí rozjet novou přesilovkovou akci.
     
    38:32
    Znovu se hokejistům Lokomotivu podařilo vyhodit puk přes celé kluziště. Petersson dokonce spěchal za pukem, ale obránce u něj byl rychleji.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:47
    Hosté v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Prostřední dvacetiminutovce se mnohem lépe podařila domácímu mužstvu. O snížení se postaral Geraskin a rychle vyrovnal Adam Liška. Domácí Severstal poté hrál dvě přesilovky, ale třetí branku už nepřidal. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:2.
     
    Střely na branku: 13 – 22
     
    Další třetina začne přibližně v 18:36.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Severstal se poté vydal do útočného pásma, ale domácí nepřesnou kombinací přišli o puk.
     
    40:37
    Georgij Ivanov se na pravé straně útočného pásma opřel do odraženého kotouče, ale jeho projektil skončil vedle pravé tyčky.
     
    41:12
    Pavel Kudrjavcev dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže z ostrého úhlu přihrávku před branku nepropasíroval.
     
    41:35
    André Petersson dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, kde se zbavil Denise Vichareva, jenže pobídkou na Baranceva celou akci zhatil.
     
    42:03
    Artur Kajumov si sjel na přihrávku mezi kruhy, ale důrazný Shawn Lalonde mu nedal ani kousek prostoru k zakončení. Hosté přesto drží útočné pásmo.
     
    42:34
    Arťom Iljenko projel za nahozením do útočného pásma, jenže bekhendovou přihrávkou mezi kruhy našel jen Daniila Vovčenka.
     
    43:12
    Veli-Matti Vittasmäki se před brankou Lokomotivu natahoval po nahození z pravé strany hrací plochy, jenže forhendem trefil beton brankáře.
     
    43:32
    Denis Barancev střílel od modré čáry, jenže jeho dělovku domácí brankář dobře viděl a připsal si snadný zákrok. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    44:06
    Joonas Nättinen projel středem ledové plochy do útočného pásma, jenže nenašel spoluhráče v černém dresu. Ve třetí části se zatím hraje bojovně.
     
    44:22
    Joonas Nättinen se při dalším průniku už dostal až do zakončení, jenže jeho projektil směřující na bližší tyč schoval Edward Pasquale do lapačky.
     
    45:03
    Jacob Berglund na pravé straně útočného pásma získal kotouč, jenže ihned po jeho zisku ztratil balanc a poroučel se k ledu.
     
    45:26
    Denis Barancev dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud protečoval puk za branku soupeře, jenže tam neměl spoluhráče.
     
    46:00
    Další akce domácího Severstalu končí přihrávkou na zakázané uvolnění. Vhazování se přesune zpátky před domácí klec.
     
    46:29
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Kirill Adamčuk – 2 min., hákování).
     
    47:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo z hráčů v bílých dresech se zatím nedostal do zakončení. Kvarteto domácích hráčů se skvěle pohybuje.
     
    47:40
    Domácí hokejisté získali kotouč v obranném pásmu a dokázali kotouč vyhodit přes celé kluziště za branku Lokomotivu Jaroslavl.
     
    48:12
    Denis Barancev vybojoval puk na pravé straně útočného pásma, odkud kotouč nahodil před branku, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    48:29
    Domácí v plném počtu.
     
    49:10
    Artur Kajumov dojel nahození do útočného pásma, ale Ivan Rogov jej tvrdým hitem poslal k hrazení. Pokračuje boj o každý metr ledové plochy.
     
    49:37
    Atte Ohtamaa získal kotouč za brankou hostujícího celku a obloučkem do středního pásma našel Ivanova. Hokejisté Lokomotivu jsou důraznější.
     
    50:10
    Hraje se už tři minuty bez přerušení. Hokejisté domácího celku se nyní museli bránit a vybojovali puk do středního pásma.
     
    50:33
    Edward Pasquale si dal pozor na zakončení od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    51:12
    Joonas Nättinen vyhodil puk ze středního pásma na levé křídlo, kam si sjel Vicharev, ale jeho projektil od mantinelu skončil v lapačce brankáře.
     
    51:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv si bere zpět své ztracené vedení! V útočném pásmu si našel pozici pro zakončení rozjetý VLADIMIR TKAČOV, jehož projektil skončil u vzdálenější tyčky! Asistence: Denis Alexejev.
    51:30 Vladimir A. Tkačov - 2:3
     
    52:10
    Alexej Marčenko projel po pravém křídle do útočného pásma, ale po souboji s Vovčenkem vyletěl kotouč na střídačku domácího mužstva.
     
    52:29
    Joonas Nättinen si sjel na prudkou přihrávku do středního pásma, jenže protečoval puk jen do prostoru, kde kralovali hokejisté Lokomotivu.
     
    53:05
    Lokomotiv se usadil v útočném pásmu. Od modré čáry poslal puk před branku Maxim Osipov, který však zápěstím trefil jen prvního soupeře.
     
    53:27
    Jegor Korškov si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde pálil příklepem, ale jeho projektil skončil na betonu brankáře.
     
    54:20
    Hosté bez problémů kontrolují své vedení a soupeře prakticky nepouštějí do šancí. Hokejisté Severstalu jsou nyní poněkud zaražení.
     
    54:46
    Shawn Lalonde uklidnil rozehrávku Severstalu v obranném pásmu. Hokejisté v černém se vydali do útočného pásma, ale zakončit nezvládli.
     
    55:12
    Ivan Rogov projel s pukem do středního pásma, kde jej čistým hitem zastavil Teemu Pulkkinen. Hosté následně uklidnili rozehrávku.
     
    55:41
    Anton Lander dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže se nedostal do útočného pásma a musel si pomoci zpětnou přihrávkou.
     
    56:12
    Shawn Lalonde dostal přihrávku na pravou stranu, projel do útočného pásma, ale jeho dělovka příklepem skončila na betonu brankáře.
     
    56:35
    Hned tři hokejisté v bílém se hnali vpřed proti jedinému obránci v černém dresu, ale Jaroslavl kombinaci nesehrála přesně.
     
    57:12
    Shawn Lalonde dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pálil příklepem, ale trefil jen brusli prvního obránce v bílém dresu Lokomotivu.
     
    57:39
    Ivan Rogov nahodil puk ze středního pásma do pásma útočného, jenže tam se k puku nedostal nikdo v černém dresu Severstalu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:21
    Denis Barancev dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem. Jeho rána prosvištěla mezi betony brankáře, ale kotouč proskákal kolem branky.
     
    59:00
    Domácí brankář zůstává na střídačce a Severstal zkouší vyrovnat v šesti.
     
    59:20
    Edward Pasquale se skvěle přemístil proti zakončení Adama Lišky a připsal si velice důležitý zákrok!
     
    59:20
    Domácí kouč si vyžádal oddechový čas.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Hostující Lokomotiv Jaroslavl nakonec vítězí na ledě Severstalu Čerepovec 3:2. Domácí celek dlouho působil svěžím dojmem. Hokejisté v černém se snažili zakončovat ze všech pozic, ale Jaroslavl bránila pozorně. Rozhodující branku nakonec v 52. minutě vsítil Tkačov. Domácí v závěru zkusili hru bez brankáře, ale Edward Pasquale skvělým zákrokem zneškodnil velkou šanci.
     
    Střely na branku: 18 – 28
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:36
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2282 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:12:27)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 29. Geraskin (Jo. Nättinen, Kapustin), 32. Liška (J. Morozov, Rogov) – 11. J. Averin (A. Petersson, Ivanov), 20. A. Petersson (Korškov, V. A. Tkačov), 52. V. A. Tkačov (Alexejev)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (21. Šugajev) – M. Chabarov, Vittasmäki, Lalonde, Adamčuk, Kudako, Makejev, Rogov – J. Morozov, Berglund, Liška – Geraskin, Jo. Nättinen, Kapustin – Petunin, Kodola, Vovčenko – Vicharev, Guslistov, Dumbadze.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Barancev, Čerepanov, M. Osipov, Ohtamaa, Rafikov, A. Marčenko, Malyšev – J. Averin, Ivanov, A. Petersson – Pulkkinen, Lander, Kajumov – Korškov, V. A. Tkačov, Alexejev – Beljajev, Iljenko, Kudrjavcev.

    Diváci: 2282
    bahis siteleri