Boston – Washington 1:2 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Toronto 1:6 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:3 (kon.)
Vegas – Minnesota 5:1 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – Colorado 0:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 04.03.2021, 04:38 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:34 Mikko RANTANEN - 0:4
     
    54:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Martin Jones neprožívá povedené střetnutí, puky z něj vypadávají, ale řekněme si rovnou, že ani obránci mu moc nepomáhají! Z mezikruží nepřesně vystřelil Nazem Kadri a kotouč si za brankou našel MIKKO RANTANEN, který se rychle vytočil a o brankářův beton znovu zamířil do černého – 0:4. Asistence: Nazem Kadri a Gabriel Landeskog.
    48:23 Gabriel LANDESKOG - 0:3
     
    48:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Martin Jones byl znovu bezmocný a troufám si už říct, že Colorado dnes vyhraje! Od pravého mantinelu nahazoval černou gumu Mikko Rantanen, jehož pokus před brankou tečoval Nazem Kadri. Jeho snažení vyrazil domácí brankář před sebe a s dorážkou přispěchal GABRIEL LANDESKOG. Asistence: Nazem Kadri a Mikko Rantanen.
    45:29 Samuel GIRARD - 0:2
     
    45:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo vyhrálo vhazování a milimetrově přesným pokusem se pak činil SAMUEL GIRARD! Tvrdá rána od modré čáry se otřela o pravou tyč a poslala černou gumu za brankovou čáru – 0:2! Asistence: Mikko Rantanen a Gabriel Landeskog.
    34:24 Mikko RANTANEN - 0:1
     
    34:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Elitní trojka Avalanche znovu zaúřadovala a otevírá stav zápasu! Gabriel Landeskog za brankou přihrával do rohu na Nathana MacKinnona, jenž se neukvapil a zvedl hlavu. Na ose viděl osamoceného MIKKA RANTANENA, který zamířil přesně k pravé tyči a je první střelcem zápasu! Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 35. Rantanen (MacKinnon, Landeskog), 46. Girard (Rantanen, Landeskog), 49. Landeskog (Kadri, Rantanen), 55. Rantanen (Kadri, Landeskog)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dubnyk) – Burns (A), Ferraro, E. Karlsson (A), Knyžov, Vlasic, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Gambrell, Balcers – Donato, Marleau, Leonard – Blichfeld, True, Nieto.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – Girard, Graves, MacDonald, D. Toews, Timmins, Renouf – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Saad – Donskoi, Compher, Ničuškin – O'Connor, Bellemare, Jost.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Garrett Rank – Kyle Flemington, Ryan Galloway
    bahis siteleri