Boston – Washington 1:2 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Toronto 1:6 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:3 (kon.)
Vegas – Minnesota 5:1 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – Colorado 0:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 04.03.2021, 04:38 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    Evander Kane nezvládl přihrávku u modré čáry a pustil hostující hráče do přečíslení! Zakončení na sebe vzal J. T. Compher, jenž mířil k pravé tyči, avšak Martin Jones schoval černou gumu do lapačky.
     
    55:20
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Joonas Donskoi – 2 min., hákování).
     
    54:48
    Philipp Grubauer dnes chytá opravdu výborné střetnutí! Dylan Gambrell mohl zamířit do odkryté části branky, avšak německý brankář se skvěle přesunul a znovu pokus zastavil.
    54:34 Mikko RANTANEN - 0:4
     
    54:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Martin Jones neprožívá povedené střetnutí, puky z něj vypadávají, ale řekněme si rovnou, že ani obránci mu moc nepomáhají! Z mezikruží nepřesně vystřelil Nazem Kadri a kotouč si za brankou našel MIKKO RANTANEN, který se rychle vytočil a o brankářův beton znovu zamířil do černého – 0:4. Asistence: Nazem Kadri a Gabriel Landeskog.
     
    54:00
    Tvrdou ránou od modré čáry se prezentoval Erik Karlsson, jehož pokus byl vyražen mezi kruhy, odkud nepřesně vystřelil Kevin Labanc.
     
    52:11
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Brandon Saad – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    50:28
    Z pravého kruhu zamířil až moc přesně J. T. Compher, který černou gumu poslal do spojnice tyčí! Colorado bylo velmi blízko čtvrtému zásahu v utkání!
    48:23 Gabriel LANDESKOG - 0:3
     
    48:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Martin Jones byl znovu bezmocný a troufám si už říct, že Colorado dnes vyhraje! Od pravého mantinelu nahazoval černou gumu Mikko Rantanen, jehož pokus před brankou tečoval Nazem Kadri. Jeho snažení vyrazil domácí brankář před sebe a s dorážkou přispěchal GABRIEL LANDESKOG. Asistence: Nazem Kadri a Mikko Rantanen.
     
    48:08
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Joachim Blichfeld – 5 min., zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká John Leonard.
     
    48:08
    Prohlíží se záznam hry, jelikož Joachim Blichfeld trefil Nathana MacKinnona do hlavy. Domácí útočník by mohl dostat i pětiminutový trest!
     
    48:08
    Nathan MacKinnon byl sestřelen v útočném pásmu, když si ho našel Joachim Blichfeld. Okamžitě se strhla mela před domácí střídačkou, kde byl velmi aktivní i Alexander True.
    45:29 Samuel GIRARD - 0:2
     
    45:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo vyhrálo vhazování a milimetrově přesným pokusem se pak činil SAMUEL GIRARD! Tvrdá rána od modré čáry se otřela o pravou tyč a poslala černou gumu za brankovou čáru – 0:2! Asistence: Mikko Rantanen a Gabriel Landeskog.
     
    44:57
    Do útočného pásma vletěl po pravé straně Matt Nieto, který byl odstaven. Hra se velmi rychle otočila a Valerij Ničuškin vyslal výborné zakončení, které Martin Jones vyrazil před sebe, o zbytek se před útočníkem postaral Radim Šimek!
     
    41:42
    Výborný zákrok ramenem vytáhl Martin Jones! André Burakovsky zavezl puk do pásma, kde z vrcholu levého kruhu vystřelil Ryan Graves, jehož pokus mířil pod břevno, avšak domácí brankář vytáhl parádní zákrok!
     
    37:38
    Po přihrávce ze strany se mezi kruhy ocitl osamocený Nathan MacKinnon, jehož bekhendový pokus zamířil těsně nad branku. Střelecký zabiják se tak neprosadil a jen se podíval ke stropu arény!
     
    35:07
    Zakončení z osy bylo sražené na pravou stranu, kde se pohyboval Evander Kane, jenž se snažil trefit odkrytou branku. Jenomže Philipp Grubauer se opět skvěle přesunul a kotouč zastavil. Německý brankář se rozchytal k velkému výkonu!
     
    34:57
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Jacob MacDonald – 2 min., hákování).
    34:24 Mikko RANTANEN - 0:1
     
    34:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Elitní trojka Avalanche znovu zaúřadovala a otevírá stav zápasu! Gabriel Landeskog za brankou přihrával do rohu na Nathana MacKinnona, jenž se neukvapil a zvedl hlavu. Na ose viděl osamoceného MIKKA RANTANENA, který zamířil přesně k pravé tyči a je první střelcem zápasu! Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog.
     
    29:52
    Na pravé straně se ocitl sezónní debutant Joachim Blichfeld, který z ostrého úhlu trefil vnější stranu tyčky! Philipp Grubauer byl na brankové konstrukci nalepen, a tak by asi stejně neinkasoval!
     
    23:37
    Gabriel Landeskog se vytočil před branku, ale následně byl zastaven brankářovým betonem. S dorážkou stejně dopadl Nazem Kadri a Martin Jones je tak hrdinou okamžiku!
     
    23:09
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Joachim Blichfeld – 2 min., hákování).
     
    20:37
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Ryan Graves, jehož dělovka mířila do branky, ale jemným dotekem ji Martin Jones vytěsnil nad břevno. Následně San Jose vyhodilo raději na zakázané uvolnění.
     
    15:34
    Zakončením z jedné se od modré čáry prezentoval Radim Šimek, jehož pokus zastavilo břevno! Philipp Grubauer vůbec kotouč neviděl a i po přerušení byl v základním rozkleku ztuhlý!
     
    08:51
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Kevin Labanc – 2 min., sekání).
     
    04:19
    Na druhé straně hrací plochy přišla přihrávka před branku, kde se nacházel osamocený André Burakovsky. Jeho snažení mířilo pod betonem brankáře na branku, avšak Martin Jones stihl puk přisednout a vychýlit mimo prostor branky.
     
    03:13
    Brent Burns předvedl kličku, která mu nevyšla, avšak odražený puk si našel Evander Kane, jehož snažení vyrazil Philipp Grubauer. O dorážku o odkryté branky se postaral Kevin Labanc, ovšem německý brankář se stihl přesunout.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 35. Rantanen (MacKinnon, Landeskog), 46. Girard (Rantanen, Landeskog), 49. Landeskog (Kadri, Rantanen), 55. Rantanen (Kadri, Landeskog)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dubnyk) – Burns (A), Ferraro, E. Karlsson (A), Knyžov, Vlasic, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Gambrell, Balcers – Donato, Marleau, Leonard – Blichfeld, True, Nieto.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – Girard, Graves, MacDonald, D. Toews, Timmins, Renouf – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Saad – Donskoi, Compher, Ničuškin – O'Connor, Bellemare, Jost.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Garrett Rank – Kyle Flemington, Ryan Galloway
    bahis siteleri