NHL
Minnesota – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:5 (po pr.) | Edmonton – Ottawa 6:2 (kon.)
Colorado – Los Angeles 2:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 0:6 (kon.) | Boston – NY Rangers 0:4 (kon.)
Columbus – Dallas 4:3 (po pr.)
konec
Edmonton Oilers
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
Ottawa Senators
Sobota 13.03.2021, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:48 Gaëtan HAAS - 6:2
     
    55:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři opět skórují krátce po konci přesilovky! Tentokrát se o to postaral GAËTAN HAAS, který si po přihrávce Tylera Ennise šikovně prohodil kotouč mezi nohami Nikity Zajceva a následně překonal Joeyho Daccorda střelou pod betonem. Střelec branky byl následně Bradym Tkachukem natlačen do brankáře Ottawy, který to musel chvíli rozdýchat, ale nakonec bude v pořádku. Asistence: Tyler Ennis, Adam Larsson.
    45:05 Tyler ENNIS - 5:2
     
    45:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers přidávají další gól a nyní už je nejspíš definitivně rozhodnuto! Tim Stützle totálně pokazil rozehrávku, jelikož při ní napálil pouze brusli Ryana Nugenta-Hopkinse, od které se kus gumy odrazil k TYLERU ENNISOVI, který na dvakrát z bezprostřední blízkosti překonal Joeyho Daccorda. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
    38:50 Leon DRAISAITL - 4:2
     
    38:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tuto početní výhodu Edmonton už využije a poprvé vede o dvě branky! Celou gólovou střelu připravil Connor McDavid, který si našel cestu až před za branku, odkud vybídl k bleskové střele LEONA DRAISAITLA, jenž překvapil Joeyho Daccorda prudkou střelou k bližší pravé tyči. Asistence: Connor McDavid, Tyson Barrie.
    33:55 Darnell NURSE - 3:2
     
    33:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton sice nevyužil přesilovku, ale následně se stejně dostává zpátky do vedení! Po vyhraném souboji u levého hrazení se puku chopil DARNELL NURSE, který se trefil přesně nad rameno Joeyho Daccorda, který ho nedokázal včas zvednout. Asistence: Patrick Russell.
    29:19 Brady TKACHUK - 2:2
     
    29:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři ve své první přesilovce zápasu opět dotahují jednobrankovou ztrátu! V pravém kruhu držel kotouč Tim Stützle, který odtud vymyslel skvělou přihrávku do brankoviště na BRADYHO TKACHUKA, jenž bez problémů napálil puk do odkryté klece. Asistence: Tim Stützle, Drake Batherson.
    13:45 Tyson BARRIE - 2:1
     
    13:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton se ještě v prvním dějství vrací do vedení! Connor McDavid z levé strany vymyslel dobrou přihrávku do středu hřiště na TYSONA BARRIEHO, který si co nejvíce vylepšil pozici a následně zakončil přesně do levé šibenice. Asistence: Connor McDavid.
    03:06 Thomas CHABOT - 1:1
     
    03:06
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tým z hlavního města Kanady rychle srovnává krok! Postaral se o to THOMAS CHABOT, kterému se otevřelo nezvykle mnoho prostoru, který využil k přihrávce na najíždějícího Chrise Tierneyho. Místo toho se ale trefil do brusle Tysona Barrieho, od které zamířil kus gumy za brankovou čáru. Asistence: Nikita Zajcev, Austin Watson.
    00:10 Connor MCDAVID - 1:0
     
    00:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    To je hotová tragédie pro Ottawu, která inkasuje hned po deseti sekundách hry! Z levé strany totiž po nahození zkusil štěstí CONNOR MCDAVID, jenž totálně překvapil Joeyho Daccorda, kterému kotouč proklouzl skrz výstroj až do sítě. Asistence: Leon Draisaitl, Kailer Yamamoto.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 1. McDavid (Draisaitl, Yamamoto), 14. Barrie (McDavid), 34. Nurse (P. Russell), 39. Draisaitl (McDavid, Barrie), 46. Ennis (Nugent-Hopkins), 56. Haas (Ennis, A. Larsson) – 4. Chabot (N. Zajcev, Watson), 30. B. Tkachuk (Stützle, Batherson)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse (A), Barrie, Lagesson, A. Larsson, Jones, Bear – Draisaitl (A), McDavid (C), Yamamoto – Ennis, Nugent-Hopkins, Puljujärvi – D. Shore, Khaira, P. Russell – Neal, Haas, Chiasson.
    Ottawa Senators: Daccord (M. Murray) – Chabot (A), N. Zajcev, Reilly, Zub, Wolanin, Gudbranson (A) – B. Tkachuk (A), Tierney, Co. Brown – N. Paul, Norris, Dadonov – Stützle, Anisimov, Batherson – C. Bishop, Dzingel, Watson.

    Rozhodčí: Joannette, Markovic – Murchison, Mills
    bahis siteleri