Washington – NY Rangers 2:1 (kon.) | Toronto – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 2:3 (po pr.)
San Jose – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Los Angeles – Vegas 2:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Florida – Nashville 2:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 6:0 (kon.) | Tampa – Chicago 4:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Vegas Golden Knights
Sobota 20.03.2021, 03:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:34 William CARRIER - 2:4
     
    50:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Pokud chcete vidět festival tečí, pusťte si sestřih gólů z tohoto utkání. Nicolas Hague se často řídí úslovím když nevíš co s pukem, vystřel. Tentokrát to udělal znovu a WILLIAM CARRIER jemně změnil trajektorii střely, čímž dost možná dodává razítko za vítězstvím Vegas. Času je ještě dost, ovšem psychika Kings na tom nebude nejlépe. Asistenci by měl shrábnout i Tomáš Nosek, který se postaral o přechod do útoku. Pro Carriera první trefa sezony. Asistence: Nicolas Hague a Tomáš Nosek.
    35:15 William KARLSSON - 2:3
     
    35:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Po reklamních přerušeních dnes přicházejí góly. Stejně jako Kings se daří v této třetině udeřit i Vegas. Martinez zatáhl kotouč do hloubi pásma, odstoupivší Jonathan Marchessault čekal trpělivě na jeho zadovku, aby pak vyslal střelu, kterou parádně tečoval WILLIAM KARLSSON. Klobouk dolů, mnoho lepších tečí letos v NHL neuvidíte. Asistence: Jonathan Marchessault a Alec Martinez.
    26:18 Trevor MOORE - 2:2
     
    26:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se vrací do zápasu, protože druhou třetinu odstartovali ve velkém stylu a po komerční pauze si došli pro útočný tlak, který také zúročili. Matt Roy poslal od modré lahůdkové nahození, které stačilo jen přesně usměrnit. Starali se o to Jaret Anderson-Dolan a také TREVOR MOORE, který podle dostupných záběrů zasáhl puk jako jediný. Zasloužená odměna za jeho aktivitu v posledních minutách. Asistence: Matt Roy a Tobias Björnfot.
    19:47 Alex IAFALLO - 1:2
     
    19:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se prosazují Kings a do druhé třetiny si tak ponesou pouze jednogólové manko. Drew Doughty založil dlouhým pasem z vlastního pásma rychlou akci, Kopitar se pokusil o střelu z pravé strany a připravený ALEX IAFALLO zvládl technicky náročnou dorážku. Los Angeles v této periodě nekousalo, teď ovšem dává branku, která by tým mohla nakopnout. 1:2. Asistence: Anže Kopitar a Drew Doughty.
    12:53 Max PACIORETTY - 0:2
     
    12:53
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Jonathan Quick vystartoval vstříc rozhodčímu, který právě uznal hodně těsnou branku. S rozhodnutím už ale nic neudělá, MAX PACIORETTY si připisuje druhý gól v krátkém čase. Šlo o extrémně těsnou záležitost, která by bez moderních technologií nebyla rozluštitelná. Je pochopitelné, že Quicka inkasovaná branka tolik pálí, vždyť v zásadě předvedl parádní zákrok. Bohužel pro Kings pozdě, prohrávají už 0:2. Úspěšnou akci Vegas opět zakládal Alec Martinez, tentokrát už bude jeho snaha oceněná i ve statistickém zápisu. Asistence: Shea Theodore a Alec Martinez.
    10:17 Max PACIORETTY - 0:1
     
    10:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Do rohu kluziště se podíval Alec Martinez, kterého ale kvalitním zákrokem obral Dustin Brown. Jenže pak jakoby zapomněl, kolik zápasů v NHL již odehrál a nepochopitelně poslal přihrávku za bránu, prakticky do neznáma. Za bukem číhající Mark Stone na nic nečekal, pokračoval pasem před brankoviště a MAX PACIORETTY dokonal jeho práci pohotovým úklidem kotouče do sítě. Asistence: Mark Stone.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 20. Iafallo (Kopitar, Doughty), 27. T. Moore (Roy, Björnfot) – 11. Pacioretty (Mark Stone), 13. Pacioretty (Theodore, Martinez), 36. W. Karlsson (Marchessault, Martinez), 51. W. Carrier (Hague, Nosek)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – M. Anderson, Doughty, Björnfot, Roy, Määttä, S. Walker, MacDermid – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Athanasiou, Vilardi, A. Kempe – Wagner, Lizotte, J. Carter – Grundström, Anderson-Dolan, T. Moore.
    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Martinez, Theodore, McNabb, Coghlan, Hague, Whitecloud – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Tuch, Glass, N. Roy – W. Carrier, Nosek, Reaves.

    Rozhodčí: Morton, Syvret – Gawryletz, Gibbons
    bahis siteleri