Ottawa – Calgary 2:1 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Columbus – Carolina 0:3 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 5:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 2:1 (kon.) | Vegas – St. Louis 5:1 (kon.)
Arizona – Colorado 1:5 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:4 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
Winnipeg Jets
Úterý 23.03.2021, 03:08 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Edler trefuje střelou od modré čáry tyč Hellebuyckovy branky. Podruhé v utkání pomohla brankáři Jets konstrukce jeho klece. Hosté následně odehráli puk na zakázané uvolnění.
    57:00 Paul STASTNY - 0:4
     
    57:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Canucks chtěli odvolat brankáře ve chvíli, kdy byl puk ve středním pásmu. Demko už byl téměř u střídačky, ale hosté zastavili akci soupeře a Demko si rychle vracel zpět do branky. Rozhozená obrana Canucks však dopustila, že Scheifele přihrál mezi kruhy zcela volnému PAULU STASTNEMU, který Demka prostřelil a přidává definitivní tečku za jakoukoliv snahou domácích o zázrak. Asistence: Mark Scheifele.
    48:42 Adam LOWRY - 0:3
     
    48:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A dlouhý útok, dlouhá kombinaci, končí pro hosty nejlepším možným způsobem. Skákavou přihrávku od modré přiťukl na levé straně brankoviště Copp na pravou stranu k ADAMOVI LOWRYMU, který vsítil druhou branku ve třetí třetině. Proti jeho zakončení nemohl Demko vůbec nic dělat. Asistence: Andrew Copp, Josh Morrissey.
     
    45:29
    A tomu se říká smůla! Střela Jordieho Benna od modré čáry prošla skrz skupinu hráčů mezi kruhy, překonala i Hellebuycka, ale zastavila se o horní tyč!
    42:07 Adam LOWRY - 0:2
     
    42:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté vybojovali ve svém pásmu puk a rozjeli rychlý protiútok, na jehož konci ADAM LOWRY z pravé strany přihrával na střed, ale puk tečoval vracející se obránce. Od něj se kotouč odrazil do vzduchu, obloučkem přeletěl Demka a zapadl za jeho záda do branky. Asistence: Madon Appleton.
     
    31:13
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mathieu Perreault – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:16
    MacEwan, vracející se z trestné lavice, dostal přihrávku do úniku, dostal se až k Hellebuyckovi, před kterým zastavil, nechal proklouzat kolem vracejícího se obránce a prudce vypálil ze zhruba tří metrů. Jen do betonu.
     
    23:10
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Zack MacEwen – 2 min., držení).
     
    15:41
    Přečíslení dvou proti jednomu! Wheeler se Stastnym si dávali přednost, Stastny po přijmu přihrávky do pravého kruhu ještě jednou vrátil Wheelerovi, jenže jeho pas nebyl úplně ideálně poslaný. Útočník Jets se pro něj musel natáhnout za sebe a dal tím čas Demkovi k přesunu. Domácí brankář poté Wheelera vychytal parádním zákrokem.
    09:41 Blake WHEELER - 0:1
     
    09:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly ve svém pásmu předvedl BLAKE WHEELER rychlý protiútok, na jehož konci probruslil do pravého kruhu a přesnou střelou pokořil Demka. Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 10. Wheeler, 43. Lowry (Appleton), 49. Lowry (Copp, Morrissey), 57. Stastny (Scheifele)


    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Schmidt, Edler (A), Hamonic, Q. Hughes, T. Myers (A), Jo. Benn – Boeser, Horvat (C), Höglander – Virtanen, J. T. Miller, Vesey – Hawryluk, Graovac, Motte – MacEwen, Gaudette, Roussel.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Forbort, DeMelo, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), Stastny – Ehlers, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.

    Rozhodčí: Skilliter, Schlenker – Barton, Murchison
    bahis siteleri