Kazachstán – Francie 0:2 (kon.) | Gruzie – Španělsko 1:2 (kon.) | Dánsko – Moldavsko 8:0 (kon.)
Albánie – Anglie 0:2 (kon.) | Arménie – Island 2:0 (kon.) | Kosovo – Švédsko 0:3 (kon.)
Bulharsko – Itálie 0:2 (kon.) | Švýcarsko – Litva 1:0 (kon.) | Ukrajina – Finsko 1:1 (kon.)
Rakousko – Faerské ostrovy 3:1 (kon.) | Izrael – Skotsko 1:1 (kon.) | Polsko – Andorra 3:0 (kon.)
San Marino – Maďarsko 0:3 (kon.) | S. Makedonie – Lichtenštejnsko 5:0 (kon.) | Rumunsko – Německo 0:1 (kon.)
konec
Severní Makedonie
5:0 (1:0)
Lichtenštejnsko
Neděle 28.03.2021, 20:45 • Aréna Filipa II., Skopje (MKD) • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina J
Předzápasové kurzy
     
    Severní Makedonie si dnes večer s chutí zastřílela proti Lichtenštejnsku, když se do jeho sítě postupně trefili Enis Bardhi, dvakrát Aleksandar Trajkovski, Eljif Elmas a ve stylu Antonína Panenky z penalty také střídající Ilja Nestorovski. Konečný výsledek tohoto střetnutí. Severní Makedonie 5 Lichtenštejnsko 0. (22:35:31)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Alexander Marxer viděl žlutou kartu a více už se nestane. Severní Makedonie potvrdila roli favorita.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 2 minuty.
     
    90
    Andreas Malin byl nepříjemně napadán v blízkosti vlastní brány a Ilja Nestorovski ho donutil k malé domů, po které málem padl vlastní gól! Benjamin Büchel to zachránil!
     
    88
    Utkání už se za současného stavu pouze dohrává a Lichtenštejnsko je na dně, přitom v prvním poločase mělo jednu slibnou příležitost, jak vyrovnat na 1:1.
    84. Aškovskiho rána pořádně protáhla golmana Büchela
     
    84
    Stefan Aškovski byl nyní hráčem, který prudkou střelou zpoza šestnáctky mířil k pravé tyči, Benjamin Büchel ho ale fantasticky vychytal!
     
    83
    Egzon Bejtullaj se dostal na pravém křídle k centru, který byl tečován, a míč se ze vzduchu snesl na přední tyči na břevno! Další šance!
    82. Ilja NESTOROVSKI - 5:0
     
    82
    Makedonie právě vstřelila branku!
    ILJA NESTOROVSKI zachoval naprosto chladnou hlavu a ve stylu Antonína Panenky zvýšil na 5:0!
     
    81
    Martin Marxer předvedl uvnitř pokutového území ostrý skluz a Severní Makedonie bude kopat penaltu! Pátý gól je nyní na spadnutí.
     
    80
    Ilja Nestorovski zkusil štěstí prudkou střelou z volného přímého kopu, jenže jeho levačka zamířila vysoko nad a Benjamin Büchel mohl odkopávat od své brány.
     
    79
    Andreas Malin si pomohl nedaleko šestnáctky ostrým faulem, za který byl potrestán kartou žluté barvy.
     
    78
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Maximilian Göppel, přichází Martin Marxer.
     
    76
    Marjan Radeski se dostal k odraženému míči v blízkosti šestnáctky a rychle napřáhl k diagonální střele, kterou na vzdálenější levé tyči lapil brankář Benjamin Büchel.
     
    74
    Lichtenštejnsko se na delší dobu usadilo na polovině svého soupeře, jenže rozehrávka rohového kopu nic nepřinesla a následný útok zastavil ofsajd. Tlak je pryč.
     
    72
    Yannick Frick se dokázal prosadit na pravé straně šestnáctky a jeho přízemní střela z téměř nulového úhlu byla sražena na rohový kop. Šance pro hosty.
     
    71
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých dvacet minut Boban Nikolov zkusil vypálit ze střední vzdálenosti, jeho prudká přízemní střela ale minula levou tyč. Skóre 4:0.

    Tomáš Reiner

    Branky: 7. E. Bardhi, 51. Trajkovski (E. Bardhi), 54. Trajkovski (Ristovski), 62. Elmas (Nestorovski), 82. Nestorovski (pen.)

    Karty:   69. Radeski (MAK) – 11. S. Wolfinger (LIC), 18. F. Wolfinger (LIC), 31. Frommelt (LIC), 79. Malin (LIC), 90+2. A. Marxer (LIC)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 8:0. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 7:2. Fauly: 6:21.
    Severní Makedonie: Dimitrievski – Ristovski (58. Bejtullaj), Musliu, Ristevski, Alioski (66. Aškovski) – Radeski, Spirovski, E. Bardhi (57. Nikolov), Elmas – Pandev (C) (58. Nestorovski), Trajkovski (66. Hasani).
    Náhradníci: Jankov, Šiškovski – Bejtullaj, Aškovski, A. Ademi, Hasani, A. Ibraimi, Avramovski, Nikolov, Stojanovski, K. Velkoski, Nestorovski.

    Lichtenštejnsko: B. Büchel (C) – S. Wolfinger, Malin, Hofer – Brändle, F. Wolfinger (66. A. Marxer), Frommelt (67. Vogt), Meier (46. P. Ospelt), Göppel (78. M. Marxer) – Hasler (42. Sele), Y. Frick.
    Náhradníci: Hobi, J. Ospelt – Kaufmann, A. Marxer, Sele, Vogt, N. Frick, Beck, Grünenfelder, Yildiz, M. Marxer, P. Ospelt.

    Rozhodčí: Mykola Balakin (UKR). Asistenti: Semen Šlončak (UKR), Andrii Skrypka (UKR). Čtvrtý rozhodčí: Vitalij Romanov (UKR)
    bahis siteleri