NHL
Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 2:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 5:1 (kon.) | Florida – Tampa 5:1 (kon.)
Nashville – Carolina 3:1 (kon.) | Minnesota – Anaheim 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – St. Louis 4:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 4:3 (kon.) | San Jose – Arizona 4:5 (po pr.)
po prodl.
Minnesota Wild
4:3 (1:1, 2:0, 0:2 - 1:0)
Anaheim Ducks
Neděle 09.05.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:46 Victor RASK - 4:3
     
    62:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    VICTOR RASK teď vymetl nádhernou střelou z levého kruhu bližší levý horní roh brány poté, co převzal puk na útočné modré čáře, a potvrdil nejlepší domácí bilanci Wild v historii organizace – 4:3! Asistence: Matt Dumba a Mats Zuccarello.
     
    61:47
    Jamie Drysdale mohl rozhodnout, jenže Cam Talbot ho skvěle vychytal pravým betonem!
    59:34 Maxime COMTOIS - 3:3
     
    59:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kevin Fiala minul prázdnou bránu a na opačné straně poté skóroval MAXIME COMTOIS, když nádhernou střelou z bodu levého kruhu vymetl bližší levý horní roh brány! Ducks tedy dokázali vyrovnat! Asistence: Rickard Rakell a Troy Terry.
     
    58:36
    Ryan Miller se ohlédl za vyhozením Minnesoty a poté naskočil na střídačku! Hra bez brankáře.
     
    52:12
    Max Jones byl souběžně vyloučen s Ianem Colem, který hrál bez helmy, a dvě minuty se tedy bude hrát ve hře 4 na 4. První trest za nesportovní chování.
     
    47:00
    Trevor Zegras dostal nádhernou přihrávku na vzdálenější pravou tyč a mohl skórovat do prázdné brány, jenže Cam Talbot se stačil přesunout a levým betonem pak vytáhnout spektakulární zákrok! Vyrovnání se nekoná!
     
    45:37
    Jonas Brodin byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Anaheim může vyrovnat během první přesilové hry.
    42:18 Trevor ZEGRAS - 3:2
     
    42:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    TREVOR ZEGRAS si v levém kruhu pro vhazování skvěle pokryl puk a nádhernou střelou zápěstím z úhlu zamířil do vzdálenějšího pravého rohu! Asistence: Maxime Comtois a Jamie Drysdale.
     
    38:38
    Simon Benoit vyhodil puk v obranném pásmu přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
    35:56 Nick BONINO - 3:1
     
    35:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    NICK BONINO využil pěkné zpětné bekhendové přihrávky Nica Sturma z levého kruhu, když nádhernou bombou z mezikruží napálil puk do pravého horní rohu brány! Oba góly dělilo pouhých 51 sekund. Asistence: Nico Sturm.
    35:05 Ryan HARTMAN - 2:1
     
    35:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Kirill Kaprizov znovu vyrazil na levém křídle do přečíslení dva na jednoho a pěknou přihrávkou z úhlu vzápětí našel RYANA HARTMANA, který na vzdálenější pravé tyči bez problému skóroval do odkryté sítě! Minnesota otočila vývoj a vede 2:1. Asistence: Kirill Kaprizov a Mats Zuccarello.
     
    25:22
    Ryan Getzlaf byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Minnesota má k dispozici další přesilovou hru (1/2).
     
    24:13
    Marcus Foligno prokázal obrovskou rychlost a také on se protáhl do samostatného úniku, jenže Ryan Miller včas sevřel betony k sobě!
     
    23:33
    Nico Sturm se řítil po nádherné krátké kolmé přihrávce sám na bránu, jenže poté neposedný kotouč poslal z blízkosti nad ní! Obrovská šance!
    16:32 Jared SPURGEON - 1:1
     
    16:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Kirill Kaprizov na levém křídle skvěle potáhl puk a poté ho pěkně předložil před bránu JAREDOVI SPURGEONOVI, který nyní po ledě skóroval do prázdné sítě! Ryan Miller se sklouzl mimo bránu. Stav 1:1. Asistence: Kirill Kaprizov a Kevin Fiala.
     
    13:37
    Kevin Fiala teď vypálil na vrcholu mezikruží bez přípravy a jeho rána mířila k pravé tyči, Ryan Miller ale vytáhl skvělý semafor a podržel Ducks!
     
    12:50
    Joel Eriksson Ek byl zasažen vysokou holí do obličeje a Troy Terry dostal čtyři minuty. Velká šance Minnesoty.
    12:02 Rickard RAKELL - 0:1
     
    12:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RICKARD RAKELL teď sice stál zády k bráně, nahození Joshe Mahury od modré čáry ale ve vzduchu skvěle tečoval mezi betony Cama Talbota! Asistence: Josh Mahura a Josh Manson.
     
    05:50
    Cam Talbot nedokázal udržet střelu z vrcholu levého kruhu pro vhazování v lapačce a Ducks se dostali k dorážce, kterou domácí brankář skvěle vyrazil, když se bleskově přesunul k levé tyči!
     
    03:29
    Puk skončil na střídačce Wild, těsně předtím ale na pravém křídle vypálil od modré čáry Trevor Zegras a jeho tečovaná střela těsně minula vzdálenější levou tyč domácí brány Minnesoty!
     
    02:41
    Kevin Fiala rychle vyrazil společně s Marcusem Johanssonem do přečíslení dva na jednoho a skvěle se natlačil před bránu, jeho bekhendové zakončení ale skončilo na sevřených betonech Ryana Millera! Wild měli první slibnou příležitost.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Spurgeon (Kaprizov, Fiala), 36. Hartman (Kaprizov, Zuccarello), 36. Bonino (Sturm), 63. V. Rask (Dumba, Zuccarello) – 13. Rakell (Mahura, Manson), 43. Zegras (Comtois, Drysdale), 60. Comtois (Rakell, Terry)


    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Cole, Soucy – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Ma. Johansson, V. Rask, Fiala – Bjugstad, Sturm, Bonino. Hlavní trenér: Dean Evason.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Manson (A), Fowler (A), Ja. Larsson, Benoit, Drysdale, Mahura – Rakell, Lundeström, Heinen – Terry, Zegras, Comtois – Volkov, Getzlaf (C), Deslauriers – Carrick, Steel, Jones. Hlavní trenér: Dallas Eakins.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Chris Lee. Čároví: Julien Fournier, Ryan Galloway

    Diváci: 3300
    bahis siteleri