Bolívie – Argentina 1:4 (kon.) | Uruguay – Paraguay 1:0 (kon.)
konec
Bolívie
1:4 (0:3)
Argentina
Úterý 29.06.2021, 02:00 • Arena Pantanal (Cuiabá) • Copa América • Skupina A
Předzápasové kurzy
    65. Lautaro MARTÍNEZ - 1:4
     
    65
    Argentina právě vstřelila branku!
    Ani ne minutu byl na hřišti útočník Interu Milán LAUTARO MARTÍNEZ a už se mu povedlo skórovat! Míč poslal do vápna Acuňa, poté neúspěšně zakončoval Montiel, pohotová dorážka LAUTARA MARTÍNEZE už ale za zády Lampeho skončila. Bez asistence.
    60. Erwin SAAVEDRA - 1:3
     
    60
    Bolívie právě vstřelila branku!
    Bolívie se krásné akci po pravé straně snižuje na 1:3 a ještě dnešní zápas zdaleka nebalí! Po pěkné patičce Chury se na pravém křídle uvolnil Justiano, který pak našel před brankou ERWINA SAAVEDRU, který poslal míč nekompromisně pod břevno argentinské branky. Asistence: Leonel Justiniano.
    43. Lionel MESSI - 0:3
     
    43
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentina zatím proplouvá tímto utkáním naprosto bez problému a už vede 3:0! Agüero našel za obranou Bolívie Messiho, a ten jednoduchým obloučkem lehce přehodil Lampeho. Asistence: Sergio Agüero.
    33. Lionel MESSI - 0:2
     
    33
    Argentina právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI penaltu bez problému proměňuje a posílá Argentinu do vedení 2:0. Zatímco brankář Bolívie Lampe zůstal stát uprostřed, Messi poslal míč ze svého pohledu po zemi k pravé tyči.
    6. Alejandro GÓMEZ - 0:1
     
    6
    Argentina právě vstřelila branku!
    Druhou velkou šanci už argentinští fotbalisté proměňují a jdou do vedení 1:0! Correa našel na hranici vápna Messiho, který uvolnil krásným obloučkem do vápna ALEJANDRA GÓMEZE, který z blízka napálil míč pod břevno. Asistence: Lionel Messi.

    Petr Sumbal

    Branky: 60. Saavedra (Justiniano) – 6. A. Gómez (Messi), 33. Messi (pen.), 43. Messi (Agüero), 65. Lautaro Martínez

    Karty:   86. Lisandro Martínez (ARG), 90. Acuňa (ARG)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 2:13. Střely mimo: 0:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:7.
    Bolívie: Lampe – Saavedra (85. Villarroel), Haquin, Jusino, R. Fernández (81. Wayar) – Justiniano (C) – Chura (61. H. Vaca), R. Vaca, Céspedes, Diego Bejarano – Álvarez (61. Ramallo).
    Náhradníci: Cordano, J. Rojas – Arce, Flores, Marc. Martins, Quinteros, Ramallo, Sánchez, H. Vaca, Villarroel, Wayar.

    Argentina: Armani – Montiel, Pezzella, Lisandro Martínez, Acuňa – G. Rodríguez (71. Paredes), Palacios (71. Domínguez) – Á. Correa (64. Lo Celso), Messi (C), A. Gómez (56. Álvarez) – Agüero (64. Lautaro Martínez).
    Náhradníci: Marchesín, Musso – Álvarez, de Paul, Domínguez, N. González, Lo Celso, Lucas Martínez, Otamendi, Paredes, Tagliafico, Lautaro Martínez.

    Rozhodčí: Rojas – León, Bossio
    bahis siteleri