Bolívie – Argentina 1:4 (kon.) | Uruguay – Paraguay 1:0 (kon.)
konec
Uruguay
1:0 (1:0)
Paraguay
Úterý 29.06.2021, 02:00 • Éstadio Nilton Santos, Rio de Janeiro • Copa América • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:57:38)
    Uruguay se ve čtvtfinále utká s Kolumbií, zatímco na Paraguay čeká Peru
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 7:2. Rohy: 2:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:16.
     
    Je konec! Uruguay nakonec poráží Paraguay těsně 1:0. Hned po šesti minutách De Arrascaeta otřel míč o tyč. Stejný hráč o tři minuty později z lepší pozice napálil tyčku tvrdou střelou. Po dvaceti minutách fauloval Romero v pokutovém území a Edinson Cavani z penalty poslal Uruguay do vedení. Ve 28. minutě poslal Cavani centr na zadní tyč, kam spěchal Cavani, ale obránce na poslední chvíli srazil míč na roh. V závěru poločasu dokonce Vecino dostal míč do sítě, ale gól nemohl pro předchozí Cavaniho ofsajd platit. V 53. minutě sice hráči Paraguaye dostali míč do sítě, ale branka neplatila kvůli ofsajdu. Během druhé půle se na trávník dostal i Luis Suárez, jehož ránu ze 70. minuty Silva zneškodnil. Hráči Paraguaye se mohli dočkat vyrovnání v nastavení, jenže David Martínéz z malého vápna netrefil branku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Martín Cáceres dokonce na pravé straně na polovině soupeře získal pro Uruguay autové vhazování. Po něm si pro míč došel Nández, který prověřil Silvovu pozornost.
     
    90+3
    Hráči v modrém vytlačili soupeře na jeho polovinu a nasbírali další cenné sekundy k dobru. Hráčům Paraguaye už moc času na vstřelení vytoužené branky nezbývá.
    90+2. Největší šance Paraguaye v dnešním utkání
     
    90+2
    Hráči Paraguaye zahrávali přímý kop z hranice velkého vápna a byla z toho obrovská šance! Technické zakončení přiletělo na malé vápno, kde byl David Martínez, ale z malého vápna netrefil branku!
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Fernando Muslera rozhodně nespěchal s uvedením míče do hry. Sudí mu dal jasným gestem najevo, že podobné zdržování bude příště za žlutou kartu.
     
    89
    Junior Alonso si tentokrát počíhal na sprintujícího Suáreze a největší hvězdu soupeře ošálil jednoduchou kličkou. Paraguay opět spěchá vpřed s ofenzivním snažením.
     
    88
    Junior Alonso prošel na polovinu soupeře a diriguje kombinace svého celku. Do vápna následně přiletěl nadýchaný centr z pravé strany, ale zadáci Uruguaye byli pozorní.
     
    87
    Exekuce přímého kopu se opět ujal Luis Suárez, který tentokrát zvolil technickou střelu kolem zdi, jenže jeho projektil proletěl dva metry od horního rohu branky.
     
    86
    Nicolás de la Cruz chytrou kličkou na polovině soupeře vybojoval faul na svou osobu a nasbírá pro Uruguay další cenné sekundy k dobru. Hráči v modrém navíc budou rozehrávat zajímavý přímý kop.
     
    85
    Carlos González dostal přihrávku na pravou stranu, jenže v souboji se soupeřem několikrát podklouzl a musel si pomoci přihrávkou na stopery.
     
    84
    Hráči v červenobílém už se znovu usadili na polovině Uruguaye, ale zatím kombinují daleko od Muslerovy branky. Hráči v morém rozehrávku soupeře skvěle napadají.
     
    83
    K exekuci přímého kopu z fantastické pozice se postavil faulovaný Luis Suárez, ale jeho slabou střelu zastavil jeden z fotbalistů Paraguaye ve zdi.
     
    82
    Junior Alonso hodně riskantním faulem zastavil Suáreze na hranici velkého vápna a nabídl soupeři přímý kop ze skvělé pozice. Kapitán Paraguaye navíc vidí žlutou kartu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 21. Cavani (pen.)

    Karty:   44. Alderete (PAR), 82. Jun. Alonso (PAR)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 7:2. Rohy: 2:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:16.
    Uruguay: Muslera – Nández, J. Giménez, Godín (46. Coates), Viña – Valverde (77. Torreira), Vecino (58. M. Cáceres), Bentancur – De Arrascaeta (68. L. Suárez), Cavani (C) (68. Torres), de la Cruz.
    Náhradníci: Campaña, Rochet – M. Cáceres, Cándido, Gorriarán, Ocampo, B. Rodríguez, Torres, L. Suárez, Torreira, Coates.

    Paraguay: A. Silva – Espínola (58. D. Martínez), Rojas, Jun. Alonso (C), Alderete – Cardozo, Villasanti, Al. Romero, Samudio (74. Sanchéz) – Almirón (33. Ó. Romero), Ávalos (58. González).
    Náhradníci: A. Aguilar, Ortíz – Cubas, Enciso, G. Gómez, D. Martínez, Morel, Ojeda, Ó. Romero, Sanchéz, González.

    Rozhodčí: Claus – Manis, Pires
    bahis siteleri