Ararat – Fehérvár 2:0 (kon.) | FC Struga – FK Liepāja 1:4 (kon.) | Kauno Žalgiris – Europa 2:0 (kon.)
Gagra – Sutjeska 1:1 (kon.) | KuPS – Noah 5:0 (kon.) | Urartu – Maribor 0:1 (kon.)
Valmiera – FK Sūduva 0:0 (kon.) | Dinamo Bt. – Tre Penne 3:0 (kon.) | FC Santa Coloma – Mons Calpe 4:0 (kon.)
St Joseph's – Levadia Tallinn 1:1 (kon.) | Runavík – Honka Espoo 1:3 (kon.) | CS Petrocub – FK Sileks 1:0 (kon.)
Sligo Rovers – Hafnarfjördur 1:2 (kon.) | Dila Gori – Žilina 2:1 (kon.) | Sfîntul Gheorghe – Partizani Tirana 2:3 (kon.)
New Saints – Glentoran 2:0 (kon.) | Gżira – Sant Juliá 1:1 (5:3 po pen.) | Laçi – Podgorica 3:0 (po pr.)
Llapi – Shkupi 1:1 (kon.) | Swift Hesperange – Domžale 1:1 (kon.) | Puskás Akadémia – Inter Turku 2:0 (kon.)
Larne FC – Bala Town 1:0 (kon.) | Trnava – Mosta 2:0 (kon.) | Bohemians Dublin – Stjarnan 3:0 (kon.)
La Fiorita – Birkirkara 1:1 (kon.) | Dečić – KF Drita 0:1 (kon.) | KÍ Klaksvík – RFS Riga 2:4 (po pr.)
Breidablik – Racing FC 2:0 (kon.) | Vllaznia Skadar – Široki Brijeg 3:0 (kon.) | Śląsk – Paide 2:0 (kon.)
FK Sarajevo – Milsami 0:1 (kon.) | Coleraine – Velež Mostar 1:2 (kon.)
po prodl.
KÍ Klaksvík
2:4 (2:3)
RFS Riga
Čtvrtek 15.07.2021, 21:00 • við Djúpumýru, Klaksvík, Faerské ostrovy • Evropská konferenční liga (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    120+3
    Ve vápně zůstal trestuhodně volný Jasper Van Der Heyden, ke kterému propadl volhý míč. Na belgického hráče přihlíželi tři plejeři soupeře, přesto ho nechali zakončit. Ale legionář ve službách Klaksvíku trefil míč špatně a tudíž i vedle.
     
    117
    Hosté naposledn střídají, Tomase Šimkoviče nahrazuje Darko Micevski.
     
    113
    Černiauskas nechvátal s rozehrávkou odkopu od branky, navíc přichází střídání. Emerson Deocleciano jde ze hřiště místo Alaina Cedric Herve Kouadia.
     
    111
    Není se čemu divit, že následuje hned trojí střídání v domácím týmu. Klaksvík má posledních deset minut na srovnání a oživuje ofenzívu. Střídají obránci Claes Philip Kronberg a Deni Pavlović, místo nich budou hrát Jasper Van Der Heyden a Ivan Sollie Rønning. Z placu jde také forvard Páll Klettskard a nahradí jej Jonn Johannesen.
    108. Tomislav ŠARIĆ - 2:4
     
    108
    RFS Riga právě vstřelila branku! Domácí platí za nevyužité šance a mají 12 minut na to, aby vstřelili branku k penaltovému rozstřelu. Vatnsdal před vápnem fauloval Šimkoviče, který se následně ujal exekuce přímého volného kopu. Nacentroval míč do vápna, kde míč hlavou netrefil o malý kousek Lipušček, ale nemusel litovat. Za ním skýtající se TOMISLAV ŠARIĆ již mířil hlavou naprosto přesně! Domácí ještě reklamovali ofsajd, ale zbytečně. Asistence: Tomas Šimkovič.
     
    102
    Ární Frederiksberg se s tím vůbec nemazal a místo centru poslal přímou střelu na branku, kteoru Černiauskas vyboxoval. měl poměrně složitou úlohu, neboť nevěděl, zda před ním míč někdo netečuje!
     
    91
    Domácí tým poprvé střídá. Z placu jde Jesper Brinck, jenž dnes odehrál poměrně slušný zápas. Místo něj bude pokračovat Daniel Björkman.
     
    87
    Kapitán domácích Jákup Andreasen raději takticky na pravé straně hřiště zastavil rodící se kontr soupeře, když fauloval Šimkoviče. Vidí žlutou kartu, kterou čekal.
     
    81
    Bubacarr Sumareh byl blízko k důležité brance. Na levou stranu malého vápna pomalu klesal míč, který šel přímo na hlavu guinejského útočníka. Jenže Sumareh hlavou promáchl do ztracena, což byla asi jediná záchrana nyní již hodně defenzívně laděné Rigy.
     
    75
    Heini Vatnsdal ještě vidí za svůj faul žlutou kartu.
     
    72
    Darko Lemajič jde z placu. Autor jedné dnešní branky, který ale hrál i celkem agresívně a tak tak, že dohrál, přepouští místo na placu pro Elvise Stuglise.
     
    70
    Domácí špílmachr Ární Frederiksberg vidí žlutou kartu po faulu na kapitána Rigy Šimkoviče.
     
    67
    Roberts Savaļnieks před zraky domácí střídačky u postranní čáry přejel Brincka a vidí jasnou žlutou kartu.
     
    65
    Rychlý kontr Rigy končí nevyužitou šancí. Na levé straně ve vápně dostal ideální přihrávku Vladislav Sorokins, jenž je na hřišti od druhé půlky. Ovšem mířil těsně vedle levé tyče!
     
    63
    Před obrannou standardkou by se nemělo úplně střídat, ale to nyní nechtějí hosté ani slyšet. Artürs Zjuzins jde z placu místo Kevina Friesenbichlera.
     
    53
    Slušný centr Vatnsdala do vápna! Nechybělo moc, aby si ho na penaltovém puntíku našel Klettskard, ale k hlavičkovému zakončení mu chyběl zhruba metr!
     
    46
    Do druhého poločasu už nenastoupí český bek Petr Mareš, kterého střídá Vladislavs Sorokins.
    45+2. Deni PAVLOVIČ - 2:3
     
    45+2
    KÍ Klaksvík právě vstřelil branku!
    Ární Frederiksberg přetáhl míč z levé strany krásně na zadní tyč, kde se do něj z první opřel pravačkou DENI PAVLOVIĆ a poslal nechytatelnou navštívenku Černiauskasovi, jenž nemohl reagovat! Asistence: Ární Frederiksberg.
     
    37
    Utkání je v posledních minutách hodně nervozní, ovšem severoirský rozhodčí má vše jasně pod kontrolou. Není se tak čemu divit, že za faul na Sumareha vidí Vitālijs Jagodinskis žlutou kartu. Podobný trend má sudí od úvodu zápasu.
     
    35
    Frederiksbergův výborný centr posunul jeden z hráčů na pravou stranu malého vápna pro Sumareha, který hlavičkou orazítkoval břevno. Od něj se míč odrazil zpět do hřiště a poté už následoval žlutý útočný faul gambijského forvarda.
     
    32
    Riga je dnes ze vzduchu extrémně nebezpečná! Jagodinskis si naskočil na centrovaný míč Šimkoviče a hlavou usměrnil balon jen těsně vedle!
     
    28
    Hrdina posledního gólového momentu Emerson Deocleciano fauloval Pavloviće a také on si velmi zblízka prohlédne od severoirského sudího Keitha Kennedyho žlutou kartu.
    27. DEOCLECIANO - 1:3
     
    27
    RFS Riga právě vstřelila branku! Nyní je to domácí tým, který je dnes poprvé z postupové hry venku. Brazilský forvard EMERSON DEOCLECIANO nečekal, že k němu tak lehce propadne nakopávaný míč od Lemajiče. Jenže jeden ze stoperů domácích udělal chybu, Deocleciano před vápnem získal míč a po dvou rychlých krocích ho usměrnil k levé tyčce. Asistence: Darko Lemajič.
    25. Darko LEMAJIČ - 1:2
     
    25
    RFS Riga právě vstřelila branku! Brankově dnes rozhodně strádat nebudeme. Tomas Šimkovič zakroutil míč na levou stranu pokutového území. Před malým vápnem si nejvýše vyskočil DARKO LEMAJIČ a hlavou dává dnes svou druhou branku. Riga je zpátky ve hře! Asistence: Tomas Šimkovič.
    16. Odmar FAERØ - 1:1
     
    16
    KÍ Klaksvík právě vstřelil branku!
    Kdo jiný by za domácí celek měl vyrovnat než záložník s příznačným jménem ODMAR FAERØ. Śtít týmu z Faerských ostrovů si naběhl na dlouhý centr Ární Frederiksberga, na levé straně malého vápna si věděl rady a i tady brankář trošku zaspal. Hlavičkující domácí plejer už měl pak snadnou úlohu a tváří v tvář překonal Černiauskase. Asistence: Ární Frederiksberg.
     
    16
    Lemajič sice před chvilkou otevřel skóre zápasu, nyní ale neudělal rozhodně dobrou věc, když kousek za půlkou evidentně fauloval Pavloviće a jeho taktický faul musí být za žlutou kartu.
    10. Vitalijs JAGODINSKIS - 0:1
     
    10
    RFS Riga právě vstřelila branku! Jak před malou chvílí domácí hráče zachránil jejich brankář, nyní je tomu naopak. Míč po rohovém kopu Savaļniekse totiž na malém vápně nedokázal stáhnout do rukavic a přišel tak trest. VITALIJS JAGODINSKIS přeskočil brankáře a usměrnil míč do sítě. Fotbalová škola Riga se tak rázně vrací do postupové hry. Asistence: Roberts Savaļnieks.
     
    10
    Darko Lemajič si naskočil ve vápně na centrovaný míč a Mathias Rosenøm předvedl vynikající zákrok. Míč směřující hlavičkou pod břevno vytěsnil nad svou branku. Hosté tak mají jen rohový kop.

    Tomáš Lysý

    Branky: 16. Faerø (Frederiksberg), 45+2. Pavlovič (Frederiksberg) – 10. Jagodinskis (Savaļnieks), 25. Lemajič (Šimkovič), 27. Deocleciano (Lemajič), 108. Šarić (Šimkovič)

    Karty:   35. Sumareh (KLK), 70. Frederiksberg (KLK), 75. Vatnsdal (KLK), 87. Andreasen (KLK) – 16. Lemajič (RFS), 28. Deocleciano (RFS), 37. Jagodinskis (RFS), 67. Savaļnieks (RFS)


    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 21:19.
    KÍ Klaksvík: Rosenøm – Kronberg (111. Van Der Heyden), Pavlović (111. Rønning), Brinck (91. Björkman), Andreasen (C) – Faerø – Danielsen, Frederiksberg, Vatnsdal, Sumareh – Klettskard (111. Johannesen). Trenér: Mikkjal Thomassen
    Náhradníci: Joensen – Johannesen, Rønning, Björkman, Heyden, Petersen, Došljak, Poulsen

    RFS Riga: Černiauskas – Savaļnieks, Jagodinskis, Lipušček, Mareš (46. Sorokins) – Šarić, Strumia, Zjuzins (63. Friesenbichler) – Šimkovič (C) (117. Micevski), Lemajič (72. Stuglis), Deocleciano (113. Kouadio). Trenér: Viktors Morozs
    Náhradníci: Nerugals, Vilkovs – Sorokins, Jatta, Villela, Micevski, Varslavāns, Kouadio, Regza, Stuglis, Friesenbichler

    Rozhodčí: Keith Kennedy – Stephen Donaldson, Ryan Kelsey – Steven Gregg (vš. Severní Irsko)
    08.07.2021
    RFS Riga - KÍ Klaksvík 2:3

    Branky: 50. Lipušček, 79. Zjuzins (Savalnieks) – 21. Sumareh (Danielsen), 33. Klettskard (Sumareh), 70. Vatnsdal

    Karty:   2. Lemajič (RFS), 41. Šimkovič (RFS), 47. Mareš (RFS), 90+1. Lipušček (RFS) – 26. Sumareh (KLK), 49. Danielsen (KLK), 66. Faero (KLK), 90. Pavlovič (KLK)

    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 4:1. Rohy: 9:3. Fauly: 11:19.
    bahis siteleri