Itálie – Česko 0:3 (kon.) | Švýcarsko – Česko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Švýcarsko
3:2 (1:2, 1:0 - 1:0)
Česko
Pátek 30.07.2021, 15:20 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U16
Partner:
     
    44:09
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Češi nakonec ztrácí zápas v prodloužení! Ačkoliv ROBIN FRICK seděl naprostou většinu zápasu na trestné lavici, byl u klíčových momentů. Nejprve nastřelil z mezikruží tyčku, odražený kotouč však sebral Lutz a vrátil to zpět Frickovi. Ten se již nemýlil a propálil Pospíšila 51 sekund před koncem – 3:2! Asistence: Yanis Lutz.
     
    33:58
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec je z toho ale branka i tak a šest minut před koncem poločasu máme opět srovnáno! YANIS LUTZ měl tolik času na pravém kruhu, že si mohl dovolit rozmyslet, co bude dělat. Zkusil proto zdánlivě nesmyslnou střelu, která však prošla Pospíšilovi v prostoru mezi maskou a ramenem – 2:2! Asistence: Leon Buff.
     
    19:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Těsně před koncem první půlky jdou Češi zpátky do vedení! Všechno nastartoval Janek svým únikem, který sice neproměnil, Češi však i nadále drželi pásmo. V redukovaném počtu hráčů to byla nakonec akce JAKUBA GALNORA, který se po rychlé otočce na pravém kruhu trefil přesně k zadní tyči – 1:2! Bez asistence.
     
    09:25
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    O SAMU NEFFOVI byla řeč v jednom z předchozích příspěvků. A právě on stál u první branky Švýcarska na turnaji! Dokázal nasadit takové tempo, že po přihrávce od Rickenbacha přebruslil stíhajícího beka a propálil Pospíšila přes lapačku – 1:1! Asistence: Janick Rickenbach.
     
    07:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po konci přesilové hry Češi nakonec berou vedení! Švýcarská obrana nestíhala příliš dostupovat hráče a nechala hodně prostoru nahoře pro Svozila. Bratr známějšího Stanislava pustil puk pro KRYŠTOFA JANKA, který tvrdou střelou příklepem propálil Hrdinu – 0:1! Asistence: David Svozil.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 10. Neff (Rickenbach), 34. Lutz (Buff), 45. Frick (Lutz) – 8. Janek (Svozil), 20. Galnor


    Švýcarsko: Hrdina (Müller) – Ruchti, Lutz, Buff, Warth-Walter, Von Rohr, Ragazzi, Rickenbach, Fosanelli, Frick, Hindenalag, Neff, Bühler
    Česko: Pospíšil (Trnka) – Svozil, Pekař, Junger, Lempach, Bohatý, Lorenz – Galnor, Janek, Mozr, Pravda, Suchyňa, Jindrák, Paulus, Lochovský

    Rozhodčí: Lega, Basso (oba ITA)
    bahis siteleri