Itálie – Česko 0:3 (kon.) | Švýcarsko – Česko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Švýcarsko
3:2 (1:2, 1:0 - 1:0)
Česko
Pátek 30.07.2021, 15:20 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U16
Partner:
     
    44:09
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Češi nakonec ztrácí zápas v prodloužení! Ačkoliv ROBIN FRICK seděl naprostou většinu zápasu na trestné lavici, byl u klíčových momentů. Nejprve nastřelil z mezikruží tyčku, odražený kotouč však sebral Lutz a vrátil to zpět Frickovi. Ten se již nemýlil a propálil Pospíšila 51 sekund před koncem – 3:2! Asistence: Yanis Lutz.
     
    40:00
    A ta sice přišla, do konce však zbývá jedna desetina sekundy, tudíž je další vhazování zbytečné. Následuje tak prodloužení, Češi tím pádem mají jistotu postupu!
     
    37:58
    Švýcarsko drží puk na holích a Lutz vymyslel přihrávku křížem na Buffa, který mu to následně oplatil pasem do předbrankového prostoru. Buffovi stačilo dorazit puk za záda Pospíšila, český gólman ale předvedl fantastický zákrok!
     
    35:18
    Česku se cesta za výhrou komplikuje. Samuel Jünger zamáčkl na mantinelu Ragazziho, navíc jej stáhl na zem za ruku. Proto dvě minuty za držení.
     
    33:58
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec je z toho ale branka i tak a šest minut před koncem poločasu máme opět srovnáno! YANIS LUTZ měl tolik času na pravém kruhu, že si mohl dovolit rozmyslet, co bude dělat. Zkusil proto zdánlivě nesmyslnou střelu, která však prošla Pospíšilovi v prostoru mezi maskou a ramenem – 2:2! Asistence: Leon Buff.
     
    32:40
    Bohatý dává plnohodnotnou přesilovku Švýcarsku, a to první v zápase. Vyloučen je za sekání.
     
    29:25
    Brejk Švýcarů mohl bez problémů skončit brankou! Nebezpečné duo Rickenbach – Neff šlo do zakončení a Neff zakončoval zblízka, od gólové radosti jej zastavilo jenom břevno české branky!
     
    26:38
    Hrdina stále drží Švýcary na dostřel! Po střele jednoho z českých hráčů následovala dorážka fakticky do prázdné branky, ale i tam gólman s nápadně českým jménem byl včas a lapačkou sebral Čechům radost!
     
    22:30
    Bohatý udržel na zádech obránce a natlačil se až před Hrdinu, nedokázal ale podstrčit kotouč nad zvednutými betony. Na druhé straně to bylo ovšem zajímavější! Warth-Walter dostal přihrávku před odkrytou branku, Pospíšil se ale přesunul a fantastickým zákrokem zmrazil švýcarské tribuny!
     
    19:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Těsně před koncem první půlky jdou Češi zpátky do vedení! Všechno nastartoval Janek svým únikem, který sice neproměnil, Češi však i nadále drželi pásmo. V redukovaném počtu hráčů to byla nakonec akce JAKUBA GALNORA, který se po rychlé otočce na pravém kruhu trefil přesně k zadní tyči – 1:2! Bez asistence.
     
    19:05
    A přesilovka nároďáku navíc rychle končí. Pekař zarazil do mantinelu krosčekem Rickenbacha, za což dostává dvě minuty a bude se hrát 3 na 3.
     
    18:40
    Frick je pro tento poločas smolařem. Už je potřetí na trestné lavici, za podrážení dostává dvě minuty. Češi mají tak třetí přesilovku, kterou budou hrát minimálně do konce třetiny.
     
    17:40
    I v oslabení ale umí Švýcaři zahrozit! Ragazzi se nabídl na pravé straně a zjevil se rázem až před Pospíšilem, který musel vytáhnout zákrok lapačkou!
     
    16:07
    Frick jde podruhé v zápase ven, podruhé za stejný přestupek, tedy hákování. Povede se Čechům proměnit?
     
    09:25
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    O SAMU NEFFOVI byla řeč v jednom z předchozích příspěvků. A právě on stál u první branky Švýcarska na turnaji! Dokázal nasadit takové tempo, že po přihrávce od Rickenbacha přebruslil stíhajícího beka a propálil Pospíšila přes lapačku – 1:1! Asistence: Janick Rickenbach.
     
    07:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po konci přesilové hry Češi nakonec berou vedení! Švýcarská obrana nestíhala příliš dostupovat hráče a nechala hodně prostoru nahoře pro Svozila. Bratr známějšího Stanislava pustil puk pro KRYŠTOFA JANKA, který tvrdou střelou příklepem propálil Hrdinu – 0:1! Asistence: David Svozil.
     
    05:33
    Frick si pomohl proti Lempachovi hákováním, tudíž už míří na dvě minuty za katr.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 10. Neff (Rickenbach), 34. Lutz (Buff), 45. Frick (Lutz) – 8. Janek (Svozil), 20. Galnor


    Švýcarsko: Hrdina (Müller) – Ruchti, Lutz, Buff, Warth-Walter, Von Rohr, Ragazzi, Rickenbach, Fosanelli, Frick, Hindenalag, Neff, Bühler
    Česko: Pospíšil (Trnka) – Svozil, Pekař, Junger, Lempach, Bohatý, Lorenz – Galnor, Janek, Mozr, Pravda, Suchyňa, Jindrák, Paulus, Lochovský

    Rozhodčí: Lega, Basso (oba ITA)
    bahis siteleri