Valencia – Getafe 1:0 (kon.)
konec
Valencia CF
1:0 (1:0)
Getafe CF
Pátek 13.08.2021, 21:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělská LaLiga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Už v prvním poločase si Omar Alderete vysloužil varování. Hlavně proto nyní dostal žlutou kartu, přestože zákrok na Dura nebyl příliš tvrdý.
     
    90+2
    Žlutá karta pro Jasona. Po faulu udělal všechno pro to, aby podržel rozehrávku, balón kopl daleko od místa přestupku. A za tento čin následoval žlutý trest.
     
    76
    Síly na hřišti se vyrovnávají! Erick Cabaco totiž dohrál Gómeze, za což si vysloužil žlutou kartu. A protože už jednu na kontě měl, tak následovalo vyloučení.
     
    70
    José Gayá podklouzl, proto nezachytil pohyb čerstvého Josého Macíase. Mexického hráče zezadu podrazil, žlutou kartu musel očekávat.
     
    57
    Maxi Gómez se přes Ericka Cabaca dostal k zakončení, ale soka nebezpečně trefil loktem. Místo gólové radosti si vysloužil kartónek žluté barvy.
     
    50
    Dosud jediný střelec utkání Carlos Soler úmyslně přišlápl pravačkou levý kotník Arambarriho. Žlutá karta je logickým vyústěním akce.
     
    38
    Zaslouženou žlutou kartu si pěkně zblízka prohlédl Erick Cabaco. Pravou rukou úmyslně postrčil unikajícího Guedese, ten neudržel rovnováhu a skončil na trávníku.
     
    31
    Prvním držitelem žluté karty v řadách hostů se stal Mathias Olivera. Do souboje s Gómezem přiběhl pozdě, ve skluzu trefil jenom jeho kotníky.
     
    13
    Po červené kartě přichází i žlutá karta. Tu si vykoledoval středopolař Daniel Wass, který po ztrátě balónu podrazil Ünala bez snahy hrát míč.
     
    3
    Ano! Hugo Guillamón je předčasně poslán do sprch, prvního zápasu v sezóně si tedy dlouho neužil. A výrazně tak zavařil pro další průběh střetnutí i spoluhráčům.

    Milan Huppert

    Branky: 11. Soler (pen.)

    Karty:   13. Wass (VAL), 50. Soler (VAL), 57. M. Gómez (VAL), 70. Gayá (VAL), 90+2. Jason (VAL), 90+6. Alderete (VAL) – 31. Olivera (GET), 38. Cabaco (GET)   76. Cabaco (GET)   3. Guillamón (VAL)


    Držení míče: 26 % : 74 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:12. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 24:15.
    Valencia CF: Mamardašvili – T. Correia, Paulista, Alderete, Gayá – Soler (86. Diakhaby), Wass (69. Račić), Guillamón, Čeryšev (77. Sobrino) – M. Gómez, Guedes (86. Jason).
    Náhradníci: Rivero – Jason, Sobrino, Diakhaby, Koindredi, M. Vallejo, Račić, J. Vázquez, Joseda, López.

    Getafe CF: Soria – Dakonam, Cabaco, S. Mitrović (46. Vitolo), Olivera – Damián Suárez (79. Duro), Arambarri, Nemanja Maksimović, Aleñá (46. Jaime Mata) – Ünal (68. Cucurella), Sandro Ramírez (67. Macías).
    Náhradníci: Yáñez, Conde – Cucurella, Jaime Mata, Duro, Miquel, Macías, Chema, Iglesias, Vitolo.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez
    bahis siteleri