Kolín – Moser Medical Graz 99ers 2:4 (kon.) | HC Slovan – Vienna Capitals 6:2 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
2:4 (1:0, 1:4, 0:0)
Moser Medical Graz 99ers
Sobota 14.08.2021, 15:00 • Zimní stadion Kolín • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:05
    Graz právě vstřelil branku!
    Skrumáž před Sajdlem přinesla další branku hostů. Důrazný CLEMENTS KRAINZ dorazil kotouč do kolínské svatyně. Stav utkání 2:4. Asistence: Erik Kirchschläger.
     
    35:15
    Graz právě vstřelil branku!
    Hosté sehráli opět ukázkový přechod do útočného pásma. Ve kterém Andrew Gordon přihrál pod kolínským obráncem na hůl HJALMARSSONA, který si bezproblémů poradil s kolínským gólmanem. A poprvé v tomto zápase se dostávají hosté do vedení ! Asistence: Andrew Gordon.
     
    33:42
    Graz právě vstřelil branku!
    Adis Alagic rychle přešel do útočného pásma a bekhendovou přihrávkou poslal puk na LUKASE KAINZE, který srovnává skóre dnešního zápasu na 2:2. Asistence: Adis Alagic.
     
    32:49
    Kozlové právě vstřelili branku!
    David Šafránek nabil hůl na modrou ZDEŇKU ČÁPOVI, který propálil gólmana Graze a rozvlnil branku hostí. Domácí jsou díky této brance zpět ve vedení. Asistence: David Šafránek.
     
    26:00
    Graz právě vstřelil branku!
    Hosté v necelé půlminutě své přesilové hry využívají tuto nabídku a srovnávají dnešní skóre zápasu na 1:1. Autorem branky je SIMON HJALMARSSON. Asistence: Zalewski a Boivin.
     
    02:44
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Potom co hosté vyhodili kotouč na druhou stranu hřiště se puku ujal Václav Čížek, který přesnou přihrávkou poslal do brejku FILIPA JIRÁSKA, který trefil volné místo v Nussbacherově brance. Domácí využívají přesilovku a jsou ve vedení 1:0. Asistence: Václav Čížek.

    Tereza Nedbalová

    Branky a nahrávky: 3. Jirásek (Čížek), 33. Čáp (Šafránek) – 26. Hjalmarsson (Zalewski, Boivin), 34. Kainz (Alagic), 36. Hjalmarsson (Gordon), 40. Krainz (Kirchschläger)


    SC Marimex Kolín: Sajd (Sejpal) – Čáp, Čížek, Kukla, Kachyňa, Müller, Váchal, Klodner – Jankovský, Šafránek (C), Král, Sklenář, Jirásek, Veselý, Krejčík (A), Svoboda, Zumr, Dvořák. Síla, Semirád, Petrželka
    Moser Medical Graz 99ers: Nussbacher (Peters) – Ackered, Kirchschläger (A), Boivin, Kernberger, Pfeffer, Altmann, Kainz, Zalewski, Alagic, Ograjenšek, Martin, Oberkofler (C), Grafenthin, Gordon, Maurer, Krainz, Pauschenwein, Rappold,
    Pesendorfer, Rappold, Hjalmarsson.
    bahis siteleri