Slavia – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 2:3 (2:3 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 2:1 (2:0 po s.n.)
Pardubice – Liberec 5:3 (kon.) | Havířov – Nitra 6:2 (kon.) | K. Vary – Sparta 3:1 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Motor ČB – Kladno 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Vsetín 2:3 (kon.)
Žďár n/S – Tábor 6:5 (kon.) | Kobra – Klatovy 0:0 (zruš.) | Velké Meziříčí B – Kometa Brno B 0:0 (zruš.)
Kobra – Příbram 3:2 (kon.) | Jablonec n/N – Řisuty 4:3 (po pr.) | Znojmo – Jihlava 4:5 (po pr.)
Sokolov – Litoměřice 5:6 (kon.) | Salzburg II – Benátky n/J 4:5 (kon.) | Prostějov – Třebíč 3:1 (kon.)
Děčín – Chomutov 3:2 (kon.) | Martin – Vlci Žilina 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Dvůr Králové n. L. 6:5 (po pr.)
Mostečtí Lvi – Bílina 10:1 (kon.) | Přerov – Zlín 2:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 19.08.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    Oceláři vyhráli na nájezdy nakonec 2:0. Góly vstřelili MILAN DOUDERA, jemuž se započítá do análů tohoto utkání vítězná branka, a Martin Růžička. Třinečtí tak nakonec v utkání vítězí 2:1 na nájezdy.
     
    57:38
    Velká šance Ocelářů! V bratrské spolupráci Kovařčíků přihrával z pravé strany do předbrankového prostoru Ondřej na Michala, ale tomu se puk jaksi namotal na hůl a nezamířil mezi tři tyče.
     
    Utkání sleduje 868 diváků.
     
    51:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Bukarts rozjel ve středním pásmu útočnou akci, centroval do předbrankového prostoru, kde se nejdravěji po puku natáhl MAREK KALUS a vlastně nadvakrát procedil puk skrz Mazance. Asistence: Roberts Bukarts. Stav utkání 1:1.
     
    50:17
    Velká šance Vítkovic na vyrovnání! Radovan Bondra dostal puk do jízdy na levé křídlo, objel si Douderu a zakončoval. Jeho pokus ale Mazanec odrazil ramenem.
     
    37:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí teď předvedli velmi nebezpečný úsek a gól visel ve vzduchu. TOMÁŠ KUNDRÁTEK nejprve první bombou přestřelil, po pár sekundách ale dostal na své místo na vrcholu levého kruhu nabito podruhé a už se nemýlil. Jeho střela zapadla za levou tyč Stezkovy branky. Asistence: Milan Doudera, Michal Kovařčík. Stav utkání 1:0.
     
    35:16
    Robert Flick (VIT) dostává svůj druhý trest v tomto utkání, tentokrát za krosček. Vítkovický útočník vyfasoval celkově čtyři minuty. Při cestě na trestnou lavici se ještě obořil na domácího kapitána, což se nelíbí třineckému publiku. Nic větší z toho ale není.
     
    33:37
    Marinčin trochu v nouzi vyhodil dloubáčkem puk do středního pásma. U třinecké střídačky si jej převzal Hrehorčák a využil prostoru, který v útočném pásmu vznikl. Měl možnost nahrát najíždějícímu Romanovi, ale zkusil najít místo v postoji vítkovického brankáře, což se mu nepodařilo. Druhá komerční pauza druhé třetiny.
     
    30:44
    Přesto z toho byla obrovská šance! Vítkovičtí fanoušci už zvedali ruce nad hlavu, ale po výborné práci Flicka na pravém křídle nedokázal Kalus posunout puk pod Mazancem do branky. Skóre se nemění.
     
    29:06
    Hosté dostávají šanci otevřít skóre. Podrážením se provinil Miloš Roman (TRI) a Vítkovice mají první přesilovku v zápase.
     
    28:42
    Třinečtí propadli v útočném pásmu, Musil šel do strany proti třem soupeřům a byl z toho únik Vítkovických! Bernovský v samostatné akci na Mazance ale neuspěl, když přestřelil třineckou branku.
     
    22:11
    Velká šance Ostravanů! Robert Flick dostal nabito k levé třinecké tyči a Mazanec měl co dělat, aby proti střele z první vytasil svůj beton!
     
    16:36
    Přihrávku Michala Kovařčíka na Nestrašila zachytili ještě ve svém pásmu hosté a snažili se o rychlý přesun do útočného pásma. Při předávce puku ale zasáhl Robert Flick (VIT) Marinčina vysokou holí a je z toho dvouminutový trest.
     
    11:27
    Kurovský teď zpoza brány nahrnul puk před Stezku, kde doslova poskakoval kotouč po výstroji vítkovického brankáře. Velký závar před brankou Vítkovic ustáli hosté bez ztráty kytičky.
     
    05:37
    Patrik Hrehorčák měl poměrně dobrou šanci skórovat, unikal z boku sám na Stezku, ale v poslední chvíli jej sekáním zastavil Petr Gewiese (VIT). Gól z toho není, ale pro domácí přesilová hra.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 38. Kundrátek (M. Doudera, M. Kovařčík), rozh. náj. M. Doudera – 52. Kalus (Roberts Bukarts)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Ivan (VIT)
    0:0   Vrána (TRI)
    2. série:
    0:0   Bondra (VIT)
    1:0   Doudera (TRI)
    3. série:
    1:0   Machů (VIT)
    1:0   M. Kovařčík (TRI)
    4. série:
    1:0   Bukarts (VIT)
    2:0   Růžička (TRI)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (L. Daneček) – Kundrátek, D. Musil, M. Doudera, Marinčin, M. Adámek, Jaroměřský – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Miloš Roman – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Kurovský – Dravecký (A), Hrehorčák
    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – Plášil, R. Polák (C), Gewiese, Dudas, Koch, Machů – Bukarts, Ivan, Svačina – L. Krenželok (A), Dej, Fridrich – R. Bondra, Flick, Kalus – Lednický, Chlán, Bernovský

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Lederer, Konvička

    Diváci: 868
    bahis siteleri