Kolín – Dukla Praha 1:2 (kon.) | Březová – Hr. Králové 0:2 (kon.) | Přerov – Líšeň 0:2 (kon.)
Blansko – Zlín 1:4 (kon.)
konec
FK Blansko
1:4 (0:1)
FC Zlín
Středa 01.09.2021, 17:00 • Mlýnská, Blansko • MOL Cup • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    A v šanci se ocitl domácí Hladký! Jeho postup zleva opět pořádně zamotal hlavy Zlínských a prvotřídní vyražení u bližší tyče musel předvést Šiška.
     
    85
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Janetzký, přichází Hellebrand.
     
    85
    Zlín právě vstřelil branku!
    Skákavý balon od JIŘÍHO PAFKY měl úplně volnou cestu, když prošel kolem všech obránců Blanska a ze strany zapadl až do sítě. Pokud se Blansko ještě snažilo snížit na kontaktní rozdíl a udělat drama, teď se jim vyrovnání dramaticky vzdaluje.
     
    85
    Před bránou hostů vznikl závar, který mohl završit střelou do sítě Tenora! Zakončení ale nemělo chtěný směr a letělo o kousek mimo.
     
    80
    Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Alexa, přichází Tenora.
     
    78
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Hrdlička, přichází Pafka.
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Poznar, přichází Bobčík.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Minařík (FK Blansko).
     
    72
    Žlutou kartu dostává Blažík (FK Blansko).
     
    70
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Na tento tlak nezvládli Zlínští žádným způsobem odpovědět. Skvělou ránou Hladkého ještě Šiška vytáhl mimo tyče, následně balon zachytil Mach a ještě našel nabíhajícího ŠTĚPÁNA ALEXU. Domácí záložník na nic nečekal a propálil chumel nohou na brankové čáře, což znamená snížení na dvougólový rozdíl.
     
    67
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Tkáč, přichází Hrubý.
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Nečas, přichází Drame.
     
    62
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ze situace dva na jednoho zvyšujke VACHTANG ČANTURŠVILI už na 3:0. Po chybě Smrčky šel společně se svým kolegou proti bránícímu soupeři, střelec si potom navedl míč po hraně vápna a dával neomylně k tyči.
     
    62
    Velká příležitost po centru Macha končí beze střely! Balon ve vápně nejdříve přeběhl Hladký a po něm i Kroutil, což připravilo Blansko o možnost skórovat. Kdyby se míč dostal ke komukoliv z tohoto dua, měl by volnou cestu na bránu.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Janetzký (FC Fastav Zlín).
     
    61
    Ve vápně se po centru Pyše zleva dral do střely Kroutil. Proti němu ale protivník dobře vystoupil a srazil míč do prostor mimo bránu.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Nečas (FC Fastav Zlín).
     
    54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté pojišťují svůj náskok druhou trefou, když se po rozehrávce od rohu prosazuje volný LUKÁŠ HRDLIČKA. Ten se zbavil bránících hráčů a měl možnost zakončit.
     
    52
    Podobně jako v prvním poločase se odhodlal k běhu dopředu a svižné ráně Mach. Balon neletěl vůbec špatně, nicméně na poslední chvíli se stočil vedle tyčky.
     
    50
    Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Machálek, přichází Hladký.
    Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Reteno, přichází Kroutil.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Elekana (FK Blansko).
     
    43
    K ráně z bezprostřední blízkosti se už chystal Poznar, v tom mu však zabránil pohotový Chyla, který odehrál v posledním momentu balon na rohový kop.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Machálek (FK Blansko).
     
    18
    Po kvalitním přiťuknutí míče se bleskově rozběhl Mach, jenž se ničeho nebál a snažil se uprchnout všem obráncům. Když se už propracoval do pokutového území, odhodlal se i ke střele, ale ta byla zblokována.
     
    15
    Zmatek vznikl před Šiškou, kde došlo ke srážce bránících fotbalistů a míč zůstal chvilku bez dozoru. Nikdo z Blanenských ho ovšem nestihl doklepnout za čáru a Zlín řeší situaci odkopem do bezpečí.
     
    15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Účastník FORTUNA:LIGY se ujímá vedení 1:0. Balon proskákal za záda bránících hráčů, kde ve vhodné pozici trpělivě čekal DOMINIK SIMERSKÝ. Střelec se ze slibného postavení nemýlil a hlavou se trefil mimo dosah gólmana.
     
    1
    Hodně rychle mohla padnout první branka zápasu! Po krátké předávce míče přišla tvrdá rána a za zlínským gólmanem Šiškou se rozezvučelo břevno!

    Tadeáš Mima

    Branky: 70. Alexa – 15. Simerský, 54. Hrdlička, 62. Čanturšvili, 85. Pafka

    Karty:   35. Machálek (BLA), 45. Elekana (BLA), 72. Blažík (BLA), 73. Minařík (BLA) – 57. Nečas (ZLN), 61. Janetzký (ZLN)


    FK Blansko: Záleský – Pyš, Smrčka, Blažík, Chyla – Minařík – Elekana (50. Kroutil), Mach, Alexa (80. Tenora), Machálek (C) (50. Hladký) – Tulajdan
    Náhradníci: Nešetřil – Hladký, Kroutil, Tenora

    FC Zlín: Šiška – Fillo, Simerský, Procházka, Hrdlička (78. Pafka) – Čanturšvili, Nečas (67. Drame), Conde, Janetzký (85. Hellebrand), Tkáč (67. Hrubý) – Poznar (C) (78. Bobčík)
    Náhradníci: Rakovan – Pafka, Hrubý, Drame, Bobčík, Reiter, Hellebrand

    Rozhodčí: Cieslar – Dresler, Bureš

    Diváci: 561
    bahis siteleri