Barys – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Ufa 2:4 (kon.) | Čerepovec – Minsk 1:4 (kon.)
Kazaň – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 4:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 05.09.2021, 16:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Marek Hrivík (NNO) 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:01 (18:26:18)
     
    Statistiky

    Střely na branku:
    31:25
    Zásahy brankářů: 22:30
    Vyhraná vhazování: 43:25
    Hity: 13:12
    Trestné minuty: 5:3
     
    Je konec. Torpedo Nižnij Novgorod nakonec dokázalo v tomto duelu zvítězit, svého soupeře porazilo poměrem 3:1. Hosté si v průběhu třetí třetiny vyzkoušeli přesilovou hru pět na tři, během které se dokázali hned dvakrát prosadit. Kazaň pochopitelně recept nenašla, hostujícího brankáře dokázala překonat pouze jednou, což na body stačit nemohlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Kazaň to zkouší v šesti!
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    58:11
    Hostující celek se pokoušel kombinovat, jenomže místo toho jsme sledovali nepřesnou nahrávku a do protiútoku se tak vydal domácí Voronkov.
     
    57:05
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Steven Kampfer – 2 min., držení).
     
    57:01
    Hosté se v posledních minutách spíš brání, jenomže soupeře nepouštějí do vyložených šancí. Stejně tomu tak bylo také v tomto případě.
     
    56:30
    Bobkov nyní svému celku pomohl s rozehrávkou. Následně jsme sledovali nahození v podání Kampfera, který to zkoušel pasem do rohu mantinelu.
     
    55:07
    Po delší době měl práci také domácí brankář Bobkov, avšak se nejednalo o nic vážného a o rozehrávku se tak staral domácí obránce Rukavišnikov.
     
    54:02
    Kazaň znovu dostala kotouč pod brankáře Tichomirova. Ten znovu řešil zmatky u své branky, přesto se mu povedlo pozastavit hru.
     
    53:33
    Nyní to na sebe vzal domácí Lindholm, kterému se povedlo dostat kotouč za opačnou modrou čáru, načež jsme sledovali přetlačovanou u levého hrazení.
     
    52:10
    Tichomirovi vypadl kotouč a znovu jsme sledovali velký závar. Tentokráte kotouč skončil pouze na tyči, načež hostující brankář zastavil hru.
     
    51:14
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Georgij Mišarin – 2 min., držení).
     
    51:11
    Před brankou soupeře se nacházel naprosto volný hostující Agostino, na kterého nakonec nahrávka neproletěla. Na opačné straně zasahoval Tichomirov.
    50:48 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:3
     
    50:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek se konečně dokázal prosadit! DMITRIJ KAGARLICKIJ se dostal k puku u branky soupeře a po velkém zmatku ho dokázal přeci jenom zasunout za záda brankáře Tichomirova, jenž nevěděl, kde má kotouč.
     
    50:00
    Do konce řádné hrací doby zbývá poslední desetiminutovka. Torpedo Nižnij Novgorod vede již o tři branky a domácí celek to bude mít hodně složité.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 51. Kagarlickij – 3. Žafjarov (Pajgin, Martynov), 47. Agostino (Hrivík), 48. Urakov (Šenfeld, Lennström)


    Ak Bars Kazaň: Bobkov (Achtjamov) – Kampfer, Rukavišnikov, Ljamkin, Valijev, Judin, Žuravljov, Adamčuk – Krutov, Kagarlickij, A. Galimov – P. Lindholm, Voronkov (A), Kovalenko – Paňukov, Weal, Safonov – Mechovov, M. Gluchov (A), Dyňak – Lukojanov (C).
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Kočetkov) – Lennström, Orlov, Turbin, Martynov, Mišarin, Pajgin – Žafjarov (A), Miele, Agostino – Zaar, Hrivík, Čechovič – Gončaruk, A. Michejev, Šenfeld (C) – Ťanulin, Belevič, Urakov (A) – Fedotov.

    Rozhodčí: Birin, Fatejev – Ivanov, Novikov

    Diváci: 3414
    bahis siteleri