Bolzano – Frisk Asker 1:2 (0:1 po s.n.) | Salzburg – Jastrzębie 6:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
6:1 (0:0, 1:1, 5:0)
JKH GKS Jastrzębie
Neděle 12.09.2021, 20:20 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:47:56)
     
    Hokejisté Salzburgu potvrdili roli favorita a na domácím ledě rozdrtili polské Jastrzębie 6:1. Tak vysokému výsledku přitom po dvě třetiny nic nenapovídalo, neboť kostka nad ledem ukazovala skóre 1:1. Ve třetí třetině ale hosté odpadli fyzicky a domácí tuto skutečnost potrestali pěti brankami, když se dvakrát prosadil Ty Loney, Američana doplnili Jakub Borzecki, Benjamin Nissner a Thomas Raffl. Zápas nakonec dopadl podle očekávání a svěřenci kouče McIlvaneho tak v Lize mistrů udrželi stoprocentní bilanci i po čtvrtém zápase, navíc si zajistili postup. Šance na proniknutí do další fáze naopak ztratilo Jastrzębie, to zůstává na jednom bodu a lépe jak třetí už být nemůže.
     
    Střely na bránu: 39 – 20
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Poslední útok patřil domácím. Do akce se zapojil kompletní první útok. Přes Nissnera a Wukovitse se puk dostal ke Schneiderovi, forhendová dělovka skončila v lapačce Kielera.
     
    59:22
    Alespoň zmírnit vysokou porážku se pokusil Vitalijs Pavlovs. Mezeru mezi obrannou dvojicí nenašel, čistým způsobem ho obral Kanzig.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:55
    Hokejisté v bílých dresech v závěrečném dějství dominují ve všech ohledech. Další útok skončil u Hochkoflera a jeho forhendový rány těsně nad horní tyč.
     
    58:17
    Už to vypadalo, že Danjo Leonhardt ujede do úniku, ale zradilo ho zpracování. Proto střílel přes Jasse, jehož trefil do chrániče.
     
    57:43
    Společně s Mlynarovičem se do útoku zapojil český forvard Milan Kasperlík. Právě on akci zakončoval, bekhendem vyprášil brankářův pravý beton.
     
    57:16
    Thomas Raffl na puk nedosáhl, přesto Salzburg zůstal v útočném pásmu. Kotouč totiž doputoval k Zündelovi, ten rozvinul kombinaci pasem na modrou čáru Kanzigovi.
     
    56:59
    Sám proti dvěma Jan-Mikael Järvinen neuspěl. Bojoval statečně, ale Arturs Ševčenko kolem něj poslal puk do středního pásma.
     
    56:06
    K asistenci mohl Peter Schneider přidat i gól. Bývalý útočník Komety Brno však z velkého úhlu na Kielera nevyzrál.
    55:24 Thomas RAFFL - 6:1
     
    55:24
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hráči rakouského celku si ve třetí třetině dělají se soupeřem doslova co chtějí. Schneider přihrál mezi kruhy THOMASOVI RAFFLOVI. Zkušený útočník nezazmatkoval a udělal brankáři kličku do bekhendu, načež nechytatelně zavěsil puk pod břevno bekhendem. Asistence: Peter Schneider a Benjamin Nissner.
     
    54:47
    V poslední chvíli Kieler spadl k ledu. Mezeru mezi betony si pohlídal, Jan-Mikael Järvinen střeleckou listinu, zatím, nerozšířil.
     
    54:15
    Nicolas Weiser neměl dobrý přehled o hře, ale nemusel toho litovat, protože za jeho brankou vydoloval kotouč bránící Brennan.
     
    53:49
    Útok předvedli i hosté. Jmenovitě Lukasz Nalewajka. Sedmadvacetiletý Polák vyzkoušel štěstí bekhendem, puk zvedl příliš vysoko.
     
    53:20
    Polský gólman má na kontě další zákrok. Od levého mantinelu jej prověřil Ali Wukovits, Kieler tentokráte udržel touš ve výstroji.
    52:46 Benjamin NISSNER - 5:1
     
    52:46
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Kieler čisté konto dlouho neudržel. Střelu Brennana dokázal vyrazit, nicméně na dorážku BENJAMINA NISSNERA již byl krátký. Asistence: T. J. Brennan a Ali Wukovits.
     
    51:25
    Už je jasné, že Salzburg si dnešní střetnutí protéct mezi prsty nenechá. I po čtvrtém vstřeleném gólu drží kotouč na svých hokejkách a snaží se přidávat další góly.
     
    50:31
    Patrik Nechvátal okamžitě po čtvrté inkasované brance zlostně opustil bránu, už toho má pro dnešek dost. Závěrečné minuty dochytá Michal Kieler.
    50:31 Ty LONEY - 4:1
     
    50:31
    Salzburg právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Hráči v bílém zvládli situaci dva na dva skvěle, když Järvinen poslal puk k TYOVI LONEYMU, Američan prostřelil k pravé tyči marně se přesunujícího Nechvátala. Asistence: Jan-Mikael Järvinen a Thomas Raffl.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Rakouské mužstvo vede rozdílem dvou branek a má skvěle nakročeno k udržení stoprocentní bilance v rámci Ligy mistrů.
     
    49:46
    Zakázané uvolnění a hra se stěhuje před Wiesera. Mario Huber zabojoval, ale na dlouhý pas Schreiera nedosáhl.
     
    49:23
    Hokejisté v zelených dresech kombinují, ale převážně na vlastní polovině. Takhle kontaktního, natož vyrovnávacího gólu dosáhnou jen těžko.
     
    48:53
    Hosté ale ještě mají čas, ještě nemusí skládat zbraně. Kasperlík nahrál mezi kruhy Mlynarovičovi, Slovák z bekhendu přestřelil.
     
    48:30
    Ještě před malou chvíli bylo Jastrzębie blízko bodovému zisku, ale dvě povedené akce domácích a utkání se rázem vyvíjí úplně jinak.
    47:36 Ty LONEY - 3:1
     
    47:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Obrovské zaváhání Górnyho Salzburg přetavil ve třetí gól! Polský obránce střílenou nahrávku Brennana zastavil a pak puk přejel, nechal jej volný před bránou. Výborně se zorientoval TY LONEY, bez problémů umístil puk za záda bezmocného gólmana. Asistence: T. J. Brennan a Vincent LoVerde.
    46:31 Jakub BORZECKI - 2:1
     
    46:31
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče McIlvaneho jsou za přetrvávající tlak odměněni druhým gólem! Do levého kruhu obdržel nahrávku nikým neatakovaný JAKUB BORZECKI. Devatenáctiletý německý mladík našel mezeru mezi Nechvátalovými betony, puku v cestě za brankovou čáru už nezabránil ani obránce Kostek. Asistence: T. J. Brennan a Mario Huber.
     
    45:47
    Volný puk dobruslil za bránou soupeře Paul Huber. Jednadvacetiletý Rakušan zkusil otočku kolem brány, Nechvátal změnu skóre nepřipustil.
     
    45:27
    Maris Jass nabral velkou rychlost. Z levého kruhu vystřelil zápěstím na zadní tyč, přičemž minul jen o pár decimetrů.
     
    44:44
    Po buly vypálil od modré čáry Maciej Urbanowicz. Polovysokou střelu vykopl Wieser pravým betonem mimo nebezpečí.
     
    44:10
    Defenzivu podpořil Thomas Raffl a právě on byl tím, kdo zastavil kličkovanou Arturse Ševčenka, načež po mantinelu přenesl hru do středního pásma.
     
    43:39
    Do slibného brejku mířil Frenks Razgals. Z rovnováhy jej vyvedl Pallestrang, který pak nestihl zastavit a tvrdě narazil do brány, ta vypadla ze svého postavení.
     
    43:14
    Třetí část se zatím hodně kouskuje. nyní přerušil hru domácí gólman Nicolas Wieser, jenž po zákroku lapačkou vyklepal kotouč příliš pozdě.
     
    42:32
    Také třetí formace rakouského týmu zvládá držet konkurenta po tlakem. Mario Huber viděl před brankou Leonhardta, ten přiložil hokejku k ledu pozdě.
     
    42:09
    Trefený obránce si ještě něco vyřizuje s rozhodčím. Zřejmě měl pocit, že byl komě puku zasažen i vysokou holí protihráče, píšťalka rozhodčích však zůstala němá.
     
    41:57
    Tvrdou střelu schytal do helmy Kostek. Skončil na ledové ploše, ale měl štěstí, neboť kotouč skutečně trefil jenom helmu, nikoliv obličej.
     
    41:29
    Pokračuje útočná aktivita domácího mužstva. Pro změnu z pravého kruhu nahazoval Thomas Raffl, Nechvátal touš udržel ve výstroji.
     
    40:42
    Ale domácí určitě budou chtít urvat všechny tři pro sebe. Peter Schneider vystřelil z levého kruhu tvrdou střelu nad bránu.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Zápas mezi Sazburgem a Jastrzębie je překvapivě vyrovnaný, polský tým dělí dvacet minut od bodu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:58.
     
    Druhá třetina přinesla dva góly, po jednom na druhé straně. Jako první udeřil domácí favorit, přesilovou hru využil Mario Huber. Hosté ovšem favorita zaskočila na sklonku 33. minuty, kdy nahození Jarosze dojel Milan Kasperlík a únik zakončil gólovou střelou k levé tyči, Wieser reagoval příliš pozdě. Třetí část slibuje velké drama, o vítězi není rozhodnuto ani zdaleka.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 28 – 15
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Zakázané uvolnění, poslední vteřiny druhé části se odehrají v obranném pásmu Jastrzębie. Jass přecenil rychlostní schopnosti Pelaczyka.
     
    39:18
    Samuel Mlynarovič tvrdě dohrál Kanziga, ale ztratil pojem o kotouči. Spatřil ho až v momentě, kdy ho Schreier vyvezl ven z obranného pásma.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    38:58
    Do akce se zapojil další lotyšský útočník, a sice Arturs Ševčenko. Až ke střele ale nedošlo, o puk jej připravil obránce Zündel.
     
    38:30
    Razgals vystřelil a gólman vykopl puk pravým betonem zpátky k Lotyšovi. Jeho druhý pokus již udržel ve výstroji.
     
    37:47
    Obránce Zündel nahazoval na teč. Jarvinen se pokusil změnit směr letu hracího předmětu, ale neúspěšně. Hraje Salzburg.
     
    37:20
    Je sympatické, že hosté útočí i navzdory fatu, že se současným výsledkem mohou být více než spokojení. Kalns vystřelil od levého mantinelu nepřesně.
     
    36:47
    Otočka zpoza brány Hochkoflerovi vůbec nevyšla. Nechvátal zasahovat nemusel, protihráči připravil o hrací předmět Razgals.
     
    36:21
    V pravém kruhu si Arturs Ševčenko zpracoval černou gumu a vystřelil k bližší tyči. Nicolas Wieser lapačkou vyrazil touš do ochranné sítě.
     
    35:57
    Maciej Urbanowicz zkusil vyslat do brejku Pavlovse. Lotyšský útočník ale mezeru mezi obrannou dvojicí nenašel, o puk přišel.
     
    35:32
    Zápas má spád, divákům se musí líbit. A k jejich radosti jsou hráči Salzburgu aktivnější, na druhý zásah zatím čekají marně.
     
    34:48
    Keegan Kanzig našel dlouhým nahozením hokejku Loneyho. Američan nabral velkou rychlost, ale zapomněl vystřelit.
     
    34:18
    Už to vypadalo, že Jan-Mikael Jarvinen vystartuje do úniku. Zadovkou hrál za sebe na Raffla, ten Nechvátala neprostřelil.
     
    33:58
    Naopak málem udeřilo na druhé straně! Wieser neudržel střelu Arturse Ševčenka, dorážku Pavlovse pak udržel pod pravým betonem.
     
    33:25
    Hráči v bílých dresech zkusili bleskově odpovědět, ale neuspěli. Loney si vyměnil puk s Rafflem a vystřelil vedle levé tyčky.
    32:47 Milan KASPERLÍK - 1:1
     
    32:47
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Dlouho se domácí z vedení neradovali, polské mužstvo vyrovnává! A to zásluhou českého útočníka MILANA KASPERLÍKA, který u levého mantinelu dostihl nahozený kotouč Jaroszem a střelou k levé tyči překvapil Wiesera. Asistence: Dominik Jarosz.
     
    32:20
    Thomas Raffl dostal nahrávku na bekhend, proto nemohl střílet. Přisunul touš k Jarvinenovi, finský forvard na Nechvátala nevyzrál.
     
    31:36
    Italský útočník pak zvedl hlavu a viděl volného Leonhardta. Jenže jeho hokejku nenašel, v pokleku zastavil černou gumu Razgals.
     
    31:21
    Hokejisté v bílých dresech nadále operují v útočném pásmu. Souboj v rohu kluziště ovládl Hochkofler, přetlačil Jasse.
     
    30:30
    Utkání se přehouplo do své druhé poloviny. Salzburg se konečně dočkal vedoucího gólu a nyní je na Jastrzębie, jak zareaguje.
    29:36 M. HUBER - 1:0
     
    29:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak až v přesilovce se favorit poprvé prosadil! Střelu Schneidera z levého kruhu Nechvátal vyrazil, ale nedokázal touš přikrýt. Raffl posunul puk na hokejku MARIA HUBERA, jenž trefil odkrytou část brány. Asistence: Thomas Raffl a Peter Schneider.
     
    29:01
    První přesilovou hru si zahrají domácí. Dvě minuty za podrážení dostal Samuel Mlynarovič, jenž se provinil ve středním pásmu proti Loneymu.
     
    28:43
    V hledišti to jenom zahučelo. Patrik Nechvátal totiž vyrazil střelu Zündela přímo k Rafflovi, jenž dorážku namířil do gólmana.
     
    28:18
    Stejně jako v první třetině, tak i ta druhá probíhá v rychlém tempu. Aktivnější jsou podle očekávání domácí, nicméně soupeř se drží statečně.
     
    27:38
    Maciej Urbanowicz neměl rychlost, proto po přejetí poloviny kluziště nahodil za bránu konkurenta, kde zastavil puk Wieser a přenechal jej Kanzigovi.
     
    27:16
    Rakušan Peter Schneider zareagoval příliš pozdě. Pravou bruslí tedy nezvládl zpracování kotouče, tudíž nemohl vystřelit.
     
    26:53
    Ty Loney nezvládl zvednou puk, z levého kruhu vypálil křižně po ledě. Nechvátal levým betonem na puk nedosáhl, ale smutnit nemusel, puk minul i bránu.
     
    26:30
    Utkání znovu probíhá v obranné třetině polského týmu. Do této třetiny hry Jastrzębie zamkla kompletní druhá formace Salzburgu.
     
    25:39
    Hosté po delší časové odmlce navštívili útočnou třetinu, na konci akce nahazoval Eriks Ševčenko od modré čáry. Wieser se zaskočit nenechal.
     
    25:15
    Rychlý protiútok rozjel pravou lajnou Patryk Pelaczyk. Místo očekávané nahrávky do levého kruhu vypálil z vrcholu toho pravého, Nechvátal zasáhl lapačkou.
     
    24:33
    Bekhendem poslal kotouč do předbrankového prostoru Paul Huber. Tim Harnich zabojoval, nicméně Jarosze nepřetlačil.
     
    24:11
    Pořádnou ránu vyprodukoval od modré čáry Paul Stapelfeld. Nicméně rozezvučel pouze plexisklo za brankou, gólman mohl zůstat klidným.
     
    23:44
    O přerušení hry se zasloužil Patrik Nechvátal. Vystrčil levé rameno, tím vyrazil tvrdý projektil Hochkoflera do ochranné sítě.
     
    23:16
    Za vlastní brankou si se zpracováním poradil Maris Jass. Lotyšský zadák posléze zachoval chladnou hlavu a našel volného Razgalse.
     
    22:45
    Domácí pokusili štěstí po levé lajně. Jmenovitě Thomas Raffl, jehož slabé nahození ovšem Patrik Nechvátal s klidem zachytil.
     
    22:16
    Parádní hit v podání Kiliana Zündela. Dvacetiletý rakouský mladík vystrčil levé rameno, jíž sundal k zemi Arturse Ševčenka.
     
    21:55
    Arkadiusz Kostek skvěle odcouval s Loneym a černou gumu mu vypíchl přímo z pod hole. Posléze vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    21:22
    Peter Schneider si levou bruslí puk zpracoval, následně přenesl hru na Wukovitse. Střela zápěstím prosvištěla nad bránou.
     
    20:41
    Kamil Górny s největší pravděpodobností zabránil inkasovanému gólu. Zaklekl do nahrávky Kasperlíka, načež puk odpálil do bezpečí.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, pojďme na ni! Domácí začali druhou část tak, jak tu první. Bleskově obsadili útočnou třetinu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:08.
     
    První třetina zápasu mezi Salzburgem a Jastrzębie gól nepřinesla. K vidění nebyla ani žádná větší příležitost, obě obrany zatím pracují velmi dobře. Polský celek ukázal, že nepřijel do Rakouska hrát druhé housle, a že se porve minimálně o bod.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 16 – 4
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:33
    Hodně volného prostoru dostal v levém kruhu Peter Hochkofler. Mířil na přední tyč, kde Patrik Nechvátal byl a zakročil vyrážečkou.
     
    19:11
    Obránce Alexander Pallestrang v rychlostním souboji výrazně předčil Kalnse. Zpoza vlastní brány pak obloučkem poslal puk do středního pásma, navíc na hokejku spoluhráče.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:44
    V těsném obležení Frenks Razgals propasíroval hrací předmět k bruslím Samuela Mlynaroviče. Slovák zkusil obtočit branku a zasunout touš k levé tyči, narazil na Wieserův beton.
     
    18:20
    Rakouské levé křídlo Peter Schneider viděl před bránu najíždějícího Nissnera. Těsně před ním slibnou nahrávku vystihl Górny.
     
    17:38
    Zakázané uvolnění, hra se stěhuje zpátky před Nechvátalovu svatyni. Arturs Ševčenko na dlouhou přihrávku Bryka nedosáhl.
     
    17:15
    Kilian Zündel si hokejkou klepl o puk, který dostal. Neváhal a vypálil z první, avšak houf hokejistů před bránou nepropálil.
     
    16:55
    K puku sice nejrychleji dojel Kostek, ale pod tlakem nahrál pouze na hůl Jarvinenovi. Ránu z otočky vykopl Nechvátal pravým betonem.
     
    16:22
    Keegan Kanzig nabral puk na bekhendovou stranu a dovezl černou gumu do středního pásma. Pak nahodil o útočného a odjel střídat.
     
    15:36
    V postavení mimo hru přichycen Frenks Razgals. Zlostný pohled vrhl po Kalnsovi, jenž přejel modrou čáru o něco dříve.
     
    15:19
    Výbornou práci odvedl rovněž Patrik Nechvátal. Očekával nahození za bránu, kde také puk zastavil vyrážečkou. Zvedl hlavu a přihrál Razgalsovi.
     
    14:44
    Egils Kalns si hodil kotouč mezi dva protihráče. Puk mezi nimi prošel, ale samotný hráč ne, byl skřípnut do kleští. Brankář Wieser pak po mantinelu rozehrál na Schreiera.
     
    14:17
    Ve středním pásmu došlo k nezaviněnému střetu mezi Leonhardtem a Mlynaroviče, přičemž na zemi skončil pouze hostující útočník. Vylučovat se nebude.
     
    13:46
    Hosté využili špatného střídání a dostali se do přečíslení dvou na jednoho. Radoslaw Nalewajka zvolil zakončení, bránu minul.
     
    13:13
    Mladý devatenáctiletý Němec Jakub Borzecki na sebe navázal dva soupeře, načež nabil na modrou Paulu Huberovi. Jeho bomba se mezi tři tyče nevešla.
     
    12:45
    Před forčekujícím protihráčem ujel Paul Stapelfeld za branku. Zde počkal na prostřídání spoluhráčů, vzápětí nahrál Harnischovi.
     
    12:10
    Někteří domácí fanoušci se už radovali, ale Peter Hochkofler rozvlnil střelou z velkého úhlu jenom boční síť. Hra pokračuje.
     
    11:39
    Defenzivní povinnosti si Alexander Pallestrang splnil na jedničku. Dohrál Razgalse a po mantinelu puk vyhodil do středního pásma.
     
    11:05
    Nahozením z velkého úhlu se Patrik Nechvátal zaskočit nenechal. Z výstroje mu puk sice vypadl, nicméně jej bleskově přikryl lapačkou.
     
    10:58
    Oba celky teď v krátkém časovém sledu zaznamenali velké množství nepřesností. Tu doposud poslední Schreier, když nepřesně hledal Hochkoflera.
     
    10:11
    Ukázkový hit předvedl Arturs Ševčenko proti Pallestrangovi. Obránce pak puk ještě hrál, ale protože opustil útočné pásmo, tak se pískal ofsajd.
     
    09:40
    Jan-Mikael Jarvinen po buly posunul kotouč za sebe na Kanziga. Obránce vypálil tvrdou střelu, kterou obětavě zblokoval Kostek.
     
    09:12
    Konečně mají oba týmy alespoň pár vteřin na oddech. Patrik Nechvátal totiž udržel puk po střele LoVerdeho ve výstroji, rozhodčí museli přerušit hru.
     
    08:56
    Zajímavý kolotoč spustil Salzburg v pásmu konkurenta. Po sérii nahrávek střílel forhendem Wukovits, Nechvátal touš vyrazil lapačkou.
     
    08:30
    Odvážnou otočku vykouzlil na modré čáře T. J. Brennan. Pak nahodil od modré a hrací předmět prosvištěl vedle pravé tyče.
     
    07:49
    Situaci dva na dva řešil Lukasz Nalewajka střelou příklepem. Nicolas Wieser reagoval hodně pozdě, ale nemusel smutnit, puk proletěl nad břevnem.
     
    07:23
    Český útočník Martin Kasperlík se dožadoval odpískání faulu na svou osobu. Rozhodčí však usoudili, že si LoVerde počínal čistě.
     
    06:45
    Dlouhou dobu se hraje bez přerušení. Polský celek zatím hraje s favoritem více než vyrovnanou partii, utkání by nemuselo být tak jednoznačné, jak se očekávalo.
     
    06:17
    Tvrdý hit rozdal Mateusz Bryk, odnesl to Ty Loney. Američan u mantinelu nepočítal s tím, že jej protihráč dojede takovou rychlostí.
     
    05:44
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Peter Schneider naznačil střelu, aby ve finále ještě nahrál Nissnerovi, ten přestřelil.
     
    05:22
    V hodně krkolomné pozici musel Wieser zasahovat při střelce Romana Ráce. Nicméně si poradil více než obstojně, pravou rukou touš odpálil do rohu kluziště.
     
    04:47
    Avšak Jastrzębie ukazuje, že také umí zaútočit. Pěknou individuální akci po levé lajně předvedl Urbanowicz, jen křižnou střelu poslal mimo.
     
    04:19
    S pukem u modré čáry kvedlal Alexander Pallestrang. Posléze vyzkoušel nahodit, černou gumu poslal vysoko nad bránu.
     
    03:45
    Hráči v bílém jsou aktivnější, ale zatím se jim převaha nedaří zúročit gólově. Patrik Nechvátal spolu s obránci zatím neudělali žádnou výraznější chybu.
     
    03:08
    Krátce po vhazování si stáhl puk pro sebe Mario Huber a vystřelil po ledě vedle pravé tyčky. Nechvátal zasahovat nemusel.
     
    02:56
    Svěřenci amerického kouče McIlvaneho získali puk zpět na své hokejky a podnikli výpad po pravé straně. Leonhardt stáhl puk na střed, zápěstím vystřelil nad bránu.
     
    02:22
    Signalizovaný ofsajd, domácí museli vyklidit útočnou třetinu. Kamil Górny tak dostal moře volného času na rozehrávku.
     
    01:46
    Sám proti dvěma zkusil štěstí Ali Wukovits. Akce vypadala slibně, přes Bryka ale nakonec kotouč poslat nedokázal.
     
    01:21
    Další útok soupeře přestál rakouský favorit bez větších problémů. Dobrou práci odvedl LoVerde, jenž vypíchl puk Kasperlíkovi z pod hole.
     
    00:33
    Ale dlouhou se tam neudrželi a naopak to byli hosté, kteří poprvé vystřelili na bránu. Nicolas Wieser zasáhl proti ráně Ráce.
     
    00:10
    Zápas mezi Salzburgem a Jastrzębie pávě začal! Na buly uspěl domácí centr Benjamin Nissner, krátce na to již hráči v bílém kombinují v útočném pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    EC Red Bull Salzburg: Wieser (Bugl) – LoVerde, Brennan, Zündel, Kanzig, Pallestrang, Schreier, Stapelfeld – Schneider, Nissner, Wukovits – Loney, Jarvinen, Raffl – Hochkofler, Leonhardt, M. Huber – Borzecki, Harnisch, P. Huber – Predan.

    JKH GKS Jastrzębie: Nechvátal (Kieler) – Bryk, Górny, Kostek, E. Ševčenko, Kameneu, Jass, Gimiński – Ł. Nalewajka, Rác, Kasperlík – A. Ševčenko, Pavlovs, Urbanowicz – Razgals, Mlynarovič, Kalns – Pelaczyk, Jarosz, R. Nalewajka – Baširov.

    Rozhodčí: Zrnić (SLO), Piragić (CRO) – Zgonc (SLO), Kontschieder (AUT).
     
    JKH GKS Jastrzębie

    Jastrzębie má už jen teoretickou šanci na postup ze skupiny. Na kontě má jeden bod za porážku v nájezdech s Bolzanem, načež prohráli těsně 2:3 s rakouským Salzburgem a naposledy 1:3 v druhém zápase s Bolzanem. Družina slovenského kouče Kalabera drží nelichotivou sérii osmi porážek v řadě. Kromě Bolzana dotáhla zápas alespoň do prodloužení v přípravném zápase s Porubou, které podlehla 3:4, s dalším českým týmem Prostějovem padla výrazně 2:5.
     
    EC Red Bull Salzburg

    Domácí Salzburg bude v utkání obrovským favoritem. Postup má ve svých rukou a dnešním vítězstvím by si jej definitivně zajistil. Po třech zápasech je rakouský celek stoprocentní, když porazil dvakrát Frisk Asker 6:2 a 1:0, v Polsku zvítězil nad Jastrzębie 3:2. Svěřenci kouče McIlvaneho se v loňském ročníku ICE Hockey League probojovali do semifinále, v němž narazili na pozdějšího mistra Klagenfurt, jemuž podlehli 1:4 na zápasy. V přípravě na novou sezónu odehrál Salzburg čtyři utkání s bilancí tří vítězství a jedné porážky.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný nedělní večer. Vítám vás při sledování Ligy mistrů, u zápasu skupiny C mezi Salzburgem a Jastrzębie.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:20.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 30. M. Huber (Raffl, Schneider), 47. Borzecki (Brennan, M. Huber), 48. Loney (Brennan, LoVerde), 51. Loney (Järvinen, Raffl), 53. Nissner (Brennan, Wukovits), 56. Raffl (Schneider, Nissner) – 33. Kasperlík (Jarosz)


    EC Red Bull Salzburg: Wieser (Bugl) – LoVerde, Brennan, Zündel, Kanzig, Pallestrang, Schreier, Stapelfeld – Schneider, Nissner, Wukovits – Loney, Jarvinen, Raffl – Hochkofler, Leonhardt, M. Huber – Borzecki, Harnisch, P. Huber – Predan.
    JKH GKS Jastrzębie: Nechvátal (51. Kieler) – Bryk, Górny, Kostek, E. Ševčenko, Kameneu, Jass, Gimiński – Ł. Nalewajka, Rác, Kasperlík – A. Ševčenko, Pavlovs, Urbanowicz – Razgals, Mlynarovič, Kalns – Pelaczyk, Jarosz, R. Nalewajka – Baširov.

    Rozhodčí: Zrnić (SLO), Piragić (CRO) – Zgonc (SLO), Kontschieder (AUT)

    Diváci: 912
    bahis siteleri