Nitra – Vienna Capitals 5:1 (kon.)
konec
HK Nitra
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
spusu Vienna Capitals
sk Neděle 12.09.2021, 18:00 • Nitra aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    24:56
    Nitra dala gól!
    RÓBERT VARGA strieľa svoj druhý dnešný gól v stretnutí a Nitra dáva ďalší gól počas presilovky. Assitencia: Tomáš Hrnka.
     
    23:00
    Nitra dala gól!
    Strela WIELEHO RASKOBA od modrej čiary na radosť domácich fanúšikov skončila až v bránke a Nitra využíva ďalšiu presilovku. Asistencia: Marek Tvrdoň.
     
    19:26
    Nitra dala gól!
    Hrnka prenikol po pravej strane s pukom do pásma, prihral ho na os klziska RÓBERTOVI VARGOVI, ktorý strelou k pravej tyčke posiela Corgoňov do dvojgólového vedenia. Nitra využila presilovku. Asistencie: Marek Tvrdoň, Tomáš Hrnka.
     
    16:54
    Nitra dala gól!
    Baláž prihral Bajtekovi v strednom pásme, ten mu prenechal na pravom kruhu puk a JOZEF BALÁŽ následne presnou strelou švihom do ľavého horného rohu poslal Nitru druhýkrát v stretnutí do vedenia. Asistencia: Filip Bajtek.
     
    12:30
    Viedeň dala gól!Hostia bleskurýchlo využívajú presilovku o dvoch hráčov vďaka gólu MATTA NEALA, ku ktorému sa odrazil na pravú stranu puk a strelou po ľade prekonal domáceho brankára.Asistencie: Corey Tropp, Shaw Lalonde.
     
    01:43
    Nitra dala gól!
    Nitra rozohrala akciu spoza vlastnej bránky, Baláž prihral puk na ľavú stranu na FILIPA BAJTEK, ktorý vošiel s pukom na ľavý kruh, napriahol a delovkou k vzdialenejšej tyčke prestrelil brankára hostí. Asistencie: Jozef Baláž, Ondrej Molnár.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 2. Bajtek (Baláž, Molnár), 17. Baláž (Bajtek), 20. Varga (Hrnka, Tvrdoň), 23. Raskob (Tvrdoň), 25. Vaga (Hrnka) – 13. Neal (Tropp, Lalonde)


    HK Nitra: O'Connor (Honzík) – Mezei, Raskob, Švarný, Nemec, Pupák, Bodák, Štefanka, Vitáloš – Tvrdoň, Hrnka, Buček – Varga, Rockwood, Holešinský – Bajtek, Baláž, Molnár – Múčka, Sýkora, Drábek
    spusu Vienna Capitals: Starkbaum (Kickert) – Hackl, Dodero, Piff, Lalonde, Lakos, Prapavessis, Posch, Maxa – Antal, Sutter, Tropp – Kromp, Pu, Hartl – Bauer, Neal, Preiser – Meyer, Artner, Böhm
    bahis siteleri