Skalica – Zvolen 0:4 (kon.)
konec
HK Skalica
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
HKM Zvolen
sk Pátek 17.09.2021, 17:00 • Hant Arena, Skalica • Slovenský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Samuel BARCÍK - 0:4
     
    58:14
    Zvolen dal gól!
    Ján Chlepčok prihral puk na útočnú modrú čiaru, kde bol na strelu pripravený SAMUEL BARCÍK. Ten vyslal na bránu svižnú strelu, ktorá skončila až v ľavej šibenici. Stav stretnutia je 0:4! Asistencia: Ján Chlepčok.
    49:12 Juraj MIKÚŠ - 0:3
     
    49:12
    Zvolen dal gól!
    Jakub Jedlička si všimol voľný priestor v defenzíve Skalice a okamžite vyslal do brejku JURAJA MIKÚŠA. Ten sa ocitol zoči-voči gólmanovi, ktorého si krásnym blafákom položil a následne presne zakončil. Stav stretnutia je 0:3 a zdá sa, že je rozhodnuté. Asistencie: Jakub Meliška, Maroš Jedlička.
    45:12 Tomáš TÖRÖK - 0:2
     
    45:12
    Zvolen dal gól!
    Vero Trenčiansky dlho váhal s rozohrávkou za vlastnou bránou, čo malo za následok stratu puku. Do zakončenia sa dostal jeden z hráčov hostí, na čo ešte dokázal gólman reagovať, ale na následnú dorážku TOMÁŠA TÖRÖKA už nie. Ten len puk zasunul do odkrytej časti bránky. Stav stretnutia je 0:2! Bez asistencie.
    33:49 Patrik MARCINEK - 0:1
     
    33:49
    Zvolen dal gól!
    Jérémy Roy sa pokúsil ohroziť bránu súpera strelou od modrej čiary, ale puk poslal len na zadný mantinel. Od toho sa to však odrazilo pred bránu presne na hokejku nikým nestráženého PATRIKA MARCINEKA. Jeho strela z prvej rozvlnila sieť. Presilová hra v podaní Zvolena využitá! Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: Jérémy Roy.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 34. Marcinek (Roy), 46. Török, 50. Mikúš (Meliška, Jedlička), 59. Barcík (Chlepčok)


    HK Skalica: Trenčiansky (Borák) – Šmach, Kadlečík, Janík, Rapant, Vidovič, Hílek, Mikula – Štumpf, Nemec, Hujsa – Šátek, Šišolák, Jaša – Kotzman, Včelka, Janáč – Mizerák, Rajčák, Kotvan
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Hain, Meliško, Roy, Thow, Kubka, Hraško, Barcík – Jedlička, Viedenský, Zuzin – Ďuriš, Puliš, Csányi – Török, Mikúš, Marcinek – Chlepčok, Gubančok, Babeliak

    Rozhodčí: Baluška, Šefčík – Kacej, Gegáň
    bahis siteleri