Jihlava – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 5:4 (4:3 po s.n.) | Hvězda Praha – PZ Kladno 8:0 (kon.)
Technika Brno – Tábor 3:1 (kon.) | Třemošná – Plzeň 0:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:3 (kon.)
Motor ČB – Kobra 7:1 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 2:4 (kon.) | Třinec – Zlín 10:3 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 4:6 (kon.) | Poruba – Vsetín 6:2 (kon.) | Kladno – Liberec 2:8 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
10:3 (3:2, 4:1, 3:0)
Berani Zlín
Sobota 18.09.2021, 13:00 • WERK ARENA, Třinec • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    58:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tady desátou branku Ocelářů! Po kombinaci s Blahou a Pohludkou se prosazuje MATĚJ KUBIESA, který tak kompletuje hattrick. Asistence: David Blaha a Šimon Pohludka.
     
    56:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Takže i při variantě čtyř proti čtyřem Oceláři střílí branku. Holub zablokoval střelu od modré čáry a následně poslal do samostatného úniku ADAMA CEDZA, který si pohrál s Uherkem a po forhendovém blafáku přesně zakončil. Asistence: David Holub.
     
    47:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hráči s drakem na prsou střílí už svou osmou branku. Kubiesa poslal do samostatného úniku MIROSLAVA HOLINKU, který ve velké rychlosti prostřelil Uherka střelou k levé tyči. Asistence: Matěj Kubiesa a Michal Pospíšil.
     
    36:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zvyšují své vedení na čtyřbrankové! Nutno podotknout, že k tomu přispěla jistá dávka štěstí. DAVID BLAHA poslal nepříliš prudkou střelu přímo na Uherka, kterým kotouč smolně propadl až za brankovou čáru. Asistence: Marek Ročák.
     
    26:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pohledná akce Ocelářů končí jejich šestou brankou! Kubiesa si všiml najíždějícího ADAMA CEZDA na levém kruhu, třinecký útočník si v bezprostřední blízkosti Uherka povodil a po kličce zametl kotouč až za záda zlínského gólmana. Asistence: Matěj Kubiesa a Marek Ročák.
     
    25:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gólové hody v Třinci pokračují! MIROSLAV HOLINKA dostal nabito mezi kruhy, odkud poslal kotouč k pravé tyči. Asistence: Matěj Kubiesa a Adam Cedzo.
     
    24:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté přicházejí s rychlou odpovědí! A znovu to je jen o jednu branku! TOMÁŠ PILÁT vzal vše na sebe a prostřelil Milotu z bezprostřední blízkosti. Bez asistence.
     
    22:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují znovu do dvoubrankového vedení! Brankář Málek si poradil jak se střelou Holinky, tak i Kubiesy. Akce ale pokračovala a k dorážce se dostal DAVID BLAHA, brankář Málek už proti této dorážce neměl nárok. Asistence: Matěj Kubiesa a Miroslav Holinka.
     
    14:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Souboj o kotouč za brankou Miloty vzešel lépe pro Marka, jenž si poté všiml nikým nehlídaného TOMÁŠ PILÁTA, který z první poslal kotouč ke vzdálenější tyči. Asistence: Richard Marek a Richard Babulík.
     
    10:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají další početní převahu! Třinec sehrál přesilovku podobně jako v prvním případě a znovu to vyšlo. Ročák na útočné modré nahodil kotouč před branku, kde dorážel úspěšně MATĚJ KUBIESA. Asistence: Marek Ročák a Adam Cezdo.
     
    06:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hráči s drakem na prsou otáčejí skóre! Nenápadná protiakce Holinky s ADAMEM CEZDEM končí druhou brankou Ocelářů. Druhý zmiňovaný střílel z levého kruhu zápěstím a dokonale zaskočil Málka, který tak pouští druhou branku v krátkém sledu. Asistence: Miroslav Holinka.
     
    05:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovou hru a srovnávají s Berany krok. Pohludka poslal puk na útočnou modrou, odkud pálil Ročák z první. Málek sice na jeho střelu reagoval svou vyrážečkou, na následující dorážku z hole MATĚJE KUBIESY byl však krátký. Asistence: Marek Ročák a Šimon Pohludka.
     
    01:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre! Po Kotalově střele hra pokračovala, Holba se zmocnil kotouče u branky Miloty a našel mezi kruhy lépe postaveného MARTINA VACULÍKA, jehož rána propadla až za záda třineckého brankáře. Asistence: Martin Holba.
    Marken.cz

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 6. Kubiesa (Ročák, Pohludka), 7. Cedzo (Holinka), 11. Kubiesa (Ročák, Cezdo), 23. Blaha (Kubiesa, Holinka), 26. Holinka (Kubiesa, Cezdo), 27. Cedzo (Kubiesa, Ročák), 37. Blaha (Ročák), 48. Holinka (Kubiesa, Pospíšil), 57. Cedzo (Holub), 59. Kubiesa (Blaha, Pohludka) – 2. Vaculík (Holba, Urban), 15. Pilát (Marek, Babulík), 25. Pilát


    HC Oceláři Třinec: Milota (Heczko) – Solowski, Buják (C), Ročák (A), Čmiel, Martiňák, Pospíšil, Holub – Gerych, Holinka, Volas, Kubiesa (A), Pohludka, Blaha, Cedzo, Lipka, Mikula.
    Berani Zlín: Málek (26.Uherek) – Kotala, Stuchlík, Řezníček, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Šišák (C), Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Pilát, Marek, Babulík (A), Kaláč, Heš, Klimek.

    Rozhodčí: Rimmel – Axman, Přecechtěl
    bahis siteleri