Montreal – Toronto 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 0:3 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (po pr.)
Arizona – Los Angeles 2:1 (kon.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Los Angeles Kings
Úterý 28.09.2021, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Martin Frk v ryze českém souboji nedokázal tělem odzbrojit Jana Jeníka, který předal puk dál. Patrně Liam O'Brien pak tečoval pokus Camerona Crottyho a dezorientovaný Villalta už nedokázal nikterak reagovat na zakončení z hole DYLANA GUENTHERA. Přestože herně třetině zatím jasně vládlo L.A., nyní schytává první branku a bude se muset snažit ještě víc. Asistence: Liam O'Brien a Cameron Crotty.
     
    34:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Třebaže LOUI ERIKSSON za brankou dvakrát přišel o puk, svůj zarputilý boj nevzdal a srovnává stav. Jeho střela od levého mantinelu překvapila Petersena a skončila v síti. Trefa nemůže být počítána jako přesilovková, protože Kalijev už byl půl minuty na ledové ploše, ale Arizona velmi těžila z tlaku, který si přenesla z početní výhody. Asistence: Nick Schmaltz a Dylan Guenther.
     
    28:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Na pokus Artura Kalijeva od modré čáry ještě Josef Kořenář stačil, pak ale poprvé v utkání kapituluje, když ho z bezprostřední dorážky překonává SEAN WALKER. Zápas má nicméně konečně svého prvního úspěšného střelce a věřme, že se gólová listina začne plnit. Asistence: Artur Kalijev a Cade McNelly.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 35. Eriksson (Schmaltz, Guenther), 50. Guenther (O'Brien, Crotty) – 29. S. Walker (Kalijev, McNelly)


    Arizona Coyotes: Kořenář (A. Thornton) – Emberson, Crotty, Gostisbehere, Stralman, Moser, Mayo – Roussel, Boyd, Fischer – O'Brian, Jeník, Maccelli – Ladd, Hayton, Dzingel – Eriksson, Schmaltz, Guenther
    Los Angeles Kings: Petersen (35. Villalta) – S. Walker, Anderson, Durzi, Phillips, Moverare, McNelly, Grans – A. Kempe, T. Moore, Fagemo, Turcotte, Frk, Kupari, Anderson-Dolan, Lemieux, Grundström, Pavlyčev, Tynan, Chromiak, Kalijev
    bahis siteleri