Tampa – Nashville 2:6 (kon.) | Detroit – Buffalo 6:2 (kon.) | Boston – Philadelphia 4:2 (kon.)
Colorado – Minnesota 6:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 3:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:2 (3:1, 1:0, 0:1)
Philadelphia Flyers
Pátek 01.10.2021, 01:35 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:43
    Trent Frederic si nedal pozor na své náčiní, když hokejkou trefil do obličeje Clendeninga. Philadelphia se může těšit z další přesilovky.
     
    48:12
    Příležitost pro Flyers, zahrají si totiž přesilovku. V útočném pásmu se zbytečného prohřešku držení dopustil Jake DeBrusk, autor čtvrtého gólu Bostonu poslal k zemi Wylieho.
     
    39:45
    V závěru prostředního dějství ještě vybojoval faul na svou osobu David Pastrňák. Výborně si přikryl puk před Clendeningem, obránce jej zahákoval.
     
    32:40
    Přesilovku si zahraje rovněž domácí mužstvo. Podobně jako Zbořil, i Nick Seeler navštívil trestnou lavici už podruhé, a to za hákování proti Hallovi.
     
    29:36
    Dnes podruhé zamířil na lavici hanby český obránce Jakub Zbořil. Rozhodčí jej vyloučil na dvě minuty za držení, kterého se zadák dopustil na Foersterovi.
     
    21:26
    Hosté se udrželi v útočné třetině a získali ve svůj prospěch přesilovou hru, Jack Studnicka zastavil Seelera jen za cenu nedovoleného bránění.
     
    15:28
    Medvědům přesilová hra příliš dlouho nevydržela. Matt Grzelcyk nešťastně nechal hokejku pod Aubem-Kubelem, jehož podrazil.
     
    14:45
    Domácí pokračují ve vysokém tlaku a zahrají si třetí přesilovou hru, neboť Travis Sanheim si proti Marchandovi pomohl držením.
     
    11:14
    Druhý trest na straně Flyers, dokoná Boston obrat? Hákováním Nick Seeler vyvedl z rovnováhy Halla, rozhodčí tento přečin velmi dobře viděli.
     
    09:07
    Krosček i na druhé straně. Proti pravidlům hrál Cam York, ten udeřil Jacka Studnicku do hlavy u mantinelu za vlastní bránou.
     
    06:29
    První přesilovou hru si zahrají hosté z Philadelphie. Zbytečného faulu se v útočném pásmu dopustil český zadák Jakub Zbořil, jenž krosčekem dohrál Wylieho dávno po jeho odehrání kotouče.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Marchand (Hall), 13. C. Smith (N. Foligno, Haula), 17. Carlo (Hall, Pastrňák), 39. DeBrusk (Haula) – 8. Farabee (Riemsdyk), 50. Farabee (York, J. van Riemsdyk)


    Boston Bruins: Swayman (Grosenick) – Carlo (A), Forbort, Grzelcyk, Zbořil, McAvoy, Clifton – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A), Frederic, C. Smith, Wagner, N. Foligno, Studnicka, C. Hughes, Haula, Hall, DeBrusk.
    Philadelphia Flyers: M. Jones (31. Sandström) – Clendening, Sanheim, Seeler, York, Wylie, Ristolainen – Mayhew, Laughton (A), J. van Riemsdyk (A), L. Sandin, Thompson (A), C. O'Reilly, G. Wilson, Frost, Foerster, Cates, Aube-Kubel, Farabee.

    Rozhodčí: Blandina, Joannette – Cormier, Daisy

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri