Tampa – Nashville 2:6 (kon.) | Detroit – Buffalo 6:2 (kon.) | Boston – Philadelphia 4:2 (kon.)
Colorado – Minnesota 6:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 3:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:2 (3:1, 1:0, 0:1)
Philadelphia Flyers
Pátek 01.10.2021, 01:35 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Tyson Foerster nahodil do útočného pásma a Felix Sandström míří na střídačku! Philadelphia přeci jen zkouší powerplay.
     
    52:43
    Trent Frederic si nedal pozor na své náčiní, když hokejkou trefil do obličeje Clendeninga. Philadelphia se může těšit z další přesilovky.
    49:40 Joel FARABEE - 4:2
     
    49:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci snižují! Přesilovku využil JOEL FARABEE, jenž využil pobídky od Yorka na jedničku, křižné střele do pravého víka ještě pomohla v cestě do sítě tyčka, brankář Swayman vystrčil vyrážečku příliš pozdě. Asistence: Cameron York a James van Riemsdyk.
     
    48:12
    Příležitost pro Flyers, zahrají si totiž přesilovku. V útočném pásmu se zbytečného prohřešku držení dopustil Jake DeBrusk, autor čtvrtého gólu Bostonu poslal k zemi Wylieho.
     
    39:45
    V závěru prostředního dějství ještě vybojoval faul na svou osobu David Pastrňák. Výborně si přikryl puk před Clendeningem, obránce jej zahákoval.
    38:31 Jake DEBRUSK - 4:1
     
    38:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Druhá třetina neskončí bez branek, o čtvrtou domácí se postaral JAKE DEBRUSK! Vytočil se před bránu a forhendem zakončil k bližší tyči, Sandströmovi propadl puk výstrojí až do brány. Asistence: Erik Haula.
     
    32:40
    Přesilovku si zahraje rovněž domácí mužstvo. Podobně jako Zbořil, i Nick Seeler navštívil trestnou lavici už podruhé, a to za hákování proti Hallovi.
     
    30:42
    Trenér Vigneault chce vidět v akci i Felixe Sandströma. Martin Jones zamířil na střídačku, druhou polovinu zápasu odchytá jeho o sedm let mladší švédský kolega.
     
    29:36
    Dnes podruhé zamířil na lavici hanby český obránce Jakub Zbořil. Rozhodčí jej vyloučil na dvě minuty za držení, kterého se zadák dopustil na Foersterovi.
     
    21:26
    Hosté se udrželi v útočné třetině a získali ve svůj prospěch přesilovou hru, Jack Studnicka zastavil Seelera jen za cenu nedovoleného bránění.
    16:41 Brandon CARLO - 3:1
     
    16:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Cassidyho disponují už dvoubrankovým náskokem! Pastrňák ztratil stabilitu, přesto zvládl přihrát Hallovi, který českému útočníkovi následně kotouč vrátil. Střela nevyšla ideálně, ale puk se odrazil do pravého kruhu k BRANDONU CARLOVI, obránce tvrdou střelou trefil mezeru mezi levou tyčkou a ramenem gólmana. Asistence: Taylor Hall a David Pastrňák.
     
    15:28
    Medvědům přesilová hra příliš dlouho nevydržela. Matt Grzelcyk nešťastně nechal hokejku pod Aubem-Kubelem, jehož podrazil.
     
    14:45
    Domácí pokračují ve vysokém tlaku a zahrají si třetí přesilovou hru, neboť Travis Sanheim si proti Marchandovi pomohl držením.
    12:23 C. SMITH - 2:1
     
    12:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins překlápí misky vah na svou stranu! Foligno si v levém kruhu poradil se zpracováním nelehké nahrávky Hauly a pasem do pravého kruhu vybídl ke skórování CRAIGA SMITHE, dvaatřicetiletý Američan prostřelil Jonese ránou do horních pater brány. Asistence: Nick Foligno a Erik Haula.
     
    11:14
    Druhý trest na straně Flyers, dokoná Boston obrat? Hákováním Nick Seeler vyvedl z rovnováhy Halla, rozhodčí tento přečin velmi dobře viděli.
    09:17 Brad MARCHAND - 1:1
     
    09:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Na využití přesilovky potřebovali domácí deset vteřin! Hall příkladně zabojoval a v pádu posunul bekhendem touš na vrcholek levého kruhu k BRADU MARCHANDOVI, ten uspěl střelou mezi pravý beton a ruku Jonese. Asistence: Taylor Hall.
     
    09:07
    Krosček i na druhé straně. Proti pravidlům hrál Cam York, ten udeřil Jacka Studnicku do hlavy u mantinelu za vlastní bránou.
    07:18 Joel FARABEE - 0:1
     
    07:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Napotřetí se hosté udrželi v útočném pásmu a výsledkem je vedoucí gól! Van Riemsdyk nahrál před bránu nikým neatakovanému JOELU FARABEEMU, který z hranice brankoviště prostřelil bezmocného Swaymana forhendovou střelou k levé tyči. Asistence: James van Riemsdyk.
     
    06:29
    První přesilovou hru si zahrají hosté z Philadelphie. Zbytečného faulu se v útočném pásmu dopustil český zadák Jakub Zbořil, jenž krosčekem dohrál Wylieho dávno po jeho odehrání kotouče.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Marchand (Hall), 13. C. Smith (N. Foligno, Haula), 17. Carlo (Hall, Pastrňák), 39. DeBrusk (Haula) – 8. Farabee (Riemsdyk), 50. Farabee (York, J. van Riemsdyk)


    Boston Bruins: Swayman (Grosenick) – Carlo (A), Forbort, Grzelcyk, Zbořil, McAvoy, Clifton – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A), Frederic, C. Smith, Wagner, N. Foligno, Studnicka, C. Hughes, Haula, Hall, DeBrusk.
    Philadelphia Flyers: M. Jones (31. Sandström) – Clendening, Sanheim, Seeler, York, Wylie, Ristolainen – Mayhew, Laughton (A), J. van Riemsdyk (A), L. Sandin, Thompson (A), C. O'Reilly, G. Wilson, Frost, Foerster, Cates, Aube-Kubel, Farabee.

    Rozhodčí: Blandina, Joannette – Cormier, Daisy

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri