Kazaň – Minsk 3:4 (po pr.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:0 (kon.) | Soči – Ufa 0:3 (kon.)
Spartak Moskva – Magnitogorsk 0:4 (kon.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:4 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Úterý 05.10.2021, 18:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:15 Mattias TEDENBY - 3:4
     
    60:15
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hned první akce v prodloužení rozhodla o vítězi! Za brankou se schoval Lukas Bengtsson, který následnou dlouhou přihrávkou našel ve středním pásmu najetého spoluhráče, jemuž nestíhal Alexandr Burmistrov. MATTIAS TEDENBY se tak řítil sám na brankáře a přesnou střelou na lapačku rozhodnul. Asistence: Lukas Bengtsson.
     
    56:44
    Patrik Rybár drží nerozhodný stav a je hrdinou posledních okamžiků! Dmitrij Voronkov poslal pěknou zadovku k pravé tyči, kde se nacházel Pär Lindholm, jenž zblízka nepřehodil beton slovenského gólmana.
     
    56:04
    Od obránců si odcouval Dmitrij Kagarlickij, jehož pokus z osy zamířil do Patrika Rybára. Další hráči Kazaně šli do brankoviště, ovšem ve snaze atakovat brankáře posunuli hostující svatyni.
     
    52:13
    Přihrávka od zadního mantinelu se odrazila od Vladislava Jerjomenka a kotouč zůstal ležet v brankovišti. Do nebezpečného prostoru přijel jako první Ilja Safonov, jenž do puku píchl a poslal jej do Patrika Rybára.
     
    50:04
    Kotouč přes osu hrací plochy zamířil do levého kruhu, kde se do něj z jedné opřel Dmitrij Kagarlickij. Zakončení střelce z povolání minulo jen těsně bližší tyč branky.
     
    49:56
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Vladimir Alistrov – 2 min., hákování).
     
    48:26
    Na ose hrací plochy se nacházel Mattias Tedenby, jehož pokus s vypětím všech sil vyrazil betonem Igor Bobkov. Za odraženým pukem pak mířil Tyler Graovac, jehož bekhendová dorážka letěla jen vedle bližší tyče!
    42:55 Ilja USOV - 3:3
     
    42:55
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Vánoce jsou daleko, ovšem Igor Bobkov přichystal soupeři předčasný dáreček! Jeho rozehrávka mířila středem a trefila hokejku soupeře. ILJA USOV rychle reagoval a zamířil do prázdné brány – 3:3. Bez asistence.
     
    41:49
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    35:26
    Od levého mantinelu se napřáhl Dmitrij Bujnickij, který nastřelil prvního bránícího hráče. Následně se hra otočila a před branku si najel Pär Lindholm, který bekhendem nastřelil břevno Rybárovy branky.
    34:09 Arťom LUKOJANOV - 3:2
     
    34:09
    Kazaň vstřelila branku!
    Sledujeme neskutečné utkání, v němž si Kazaň bere vedení velmi rychle zpátky! Na levé straně dostal hodně prostoru Ilja Safonov, který si vytáhl slovenského brankáře a zamířil za bránu, odkud našel ARŤOMA LUKOJANOVA. Ten po ledě zamířil po ledě do odkryté části branky – 3:2. Asistence: Ilja Safonov.
    32:37 Kirill VORONIN - 2:2
     
    32:37
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno a KIRILL VORONIN si vstřelený gól opravdu zasloužil, když zamířil za vyhozeným kotoučem. Následně se před branku dral Roman Gorbunov, jehož soupeř ubránil. Puk zamířil do rohu, kde se první ocitl Ilja Šinkevič, jenž na dvakrát přihrál před branku, kde měl hůl připravenou právě VORONIN. Asistence: Ilja Šinkevič.
     
    24:22
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Roman Gorbunov – 2 min., držení).
    23:20 Ilja SAFONOV - 2:1
     
    23:20
    Kazaň vstřelila branku!
    Aktivita Kazaně byla enormní a zaslouženě se posouvá do vedení! po vyhraném vhazování přišlo zakončení od modré čáry, o které se postaral Dmitrij Judin. Patrik Rybár kotouč vyrazil do vzduchu a ten dopadl vedle branky. Tam se ho chopil ILJA SAFONOV, jenž jej následně zastrčil k pravé tyči – 2:1. Asistence: Dmitrij Judin.
     
    22:27
    Před hostující brankou bylo pořádně rušno! Arťom Galimov vystřelil z pravého kruhu a Patrik Rybár vyrazil kotouč před sebe. O dorážku se pokusil Kirill Paňukov, jenomže na brankové čáře v sedě zasáhl Ilja Šinkevič. Rozhodčí ani tak hru nepřerušili a slovenský brankář pokryl i zakončení z mezikruží.
     
    21:11
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Vladimir Alistrov – 2 min., hákování).
    19:04 Nikolaj KOVALENKO - 1:1
     
    19:04
    Kazaň vstřelila branku!
    Je opět srovnáno a řekněme si narovinu, že zaslouženě! Velmi důsledně za brankou bojoval Arťom Galimov, který následně přihrál mezi kruhy. Před brankou si velmi opatrně počínal Taylor Beck, a tak NIKOLAJ KOVALENKO měl čas vystřelit po ledě k pravé tyči. Asistence: Arťom Galimov a Dmitrij Kagarlickij.
     
    18:47
    Velmi profesorsky si počínal Alexandr Suvorov, jehož předskočil Arťom Galimov. Domácí útočník musel udělat ještě manévr, čímž se nacházel už velmi blízko slovenskému brankáři.
     
    17:35
    Odražený kotouč zůstal před brankou, kam dojížděl Pär Lindholm. Domácí útočník hned dvakrát zaměstnal slovenského brankáře, ovšem nepokořil jej.
    13:44 Mattias TEDENBY - 0:1
     
    13:44
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Až při hře ve čtyřech se stav zápasu poprvé pohnul! Mario Kempe si vyměnil kotouč si Adamem Almqvistem a první jmenovaný zakončil z pravého kruhu. Igor Bobkov kotouč vyrazil před sebe, kde se nacházel pohotový MATTIAS TEDENBY. Asistence: Mario Kempe a Adam Almqvist.
     
    13:33
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Lukas Bengtsson – 2 min., držení).
     
    12:57
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Kristian Chenkel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:24
    Na pravé straně zůstal zapomenutý Dmitrij Kagarlickij, jehož přihrávka byla sražená a puk mířil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Ještě se po něm natahoval Arťom Galimov, který jej do branky neusměrnil. Poté přišlo ještě zakončení z mezikruží, avšak Nikolaj Kovalenko minul.
     
    08:34
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Adam Almqvist – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    07:51
    Do nebezpečného prostoru před branku si najel Dmitrij Kagarlickij, který zaměstnal slovenského brankáře. Patrik Rybár situaci ustál a stal se hrdinou okamžiku, když zasáhl lapačkou.
     
    04:48
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Daniil Žuravljov – 2 min., držení hole).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Kovalenko (A. Galimov, Kagarlickij), 24. Safonov (Judin), 35. Lukojanov (Safonov) – 14. Tedenby (M. Kempe, Almqvist), 33. K. Voronin (Šinkevič), 43. Usov, 61. Tedenby (L. Bengtsson)


    Ak Bars Kazaň: I. Bobkov (T. Biljalov) – Chenkel, Kampfer, D. Žuravljov, Judin, N. Ljamkin, Adamčuk, Rukavišnikov – M. Gluchov (A), Burmistrov (A), Lukojanov (C) – Kovalenko, A. Galimov, Kagarlickij – D. Voronkov, Safonov, Dyňak – K. Petrov, P. Lindholm, Paňukov – Katělevskij.
    HC Dinamo Minsk: Rybár (S. Bolšakov) – L. Bengtsson, D. Korobov (C), V. Jerjomenko, Almqvist, Šinkevič (A), A. Lindholm, Sapego, Děrjabin – Suvorov, M. Kempe, Tedenby – Alistrov, Graovac, T. Beck (A) – Varfolomejev, R. Gorbunov, K. Voronin – Kogaljov, Usov, Bujnickij.

    Rozhodčí: Ansons, Spirin – Zacharov, Strelcov
    bahis siteleri