Kazaň – Minsk 3:4 (po pr.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:0 (kon.) | Soči – Ufa 0:3 (kon.)
Spartak Moskva – Magnitogorsk 0:4 (kon.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:4 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Úterý 05.10.2021, 18:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:15 Mattias TEDENBY - 3:4
     
    60:15
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hned první akce v prodloužení rozhodla o vítězi! Za brankou se schoval Lukas Bengtsson, který následnou dlouhou přihrávkou našel ve středním pásmu najetého spoluhráče, jemuž nestíhal Alexandr Burmistrov. MATTIAS TEDENBY se tak řítil sám na brankáře a přesnou střelou na lapačku rozhodnul. Asistence: Lukas Bengtsson.
    42:55 Ilja USOV - 3:3
     
    42:55
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Vánoce jsou daleko, ovšem Igor Bobkov přichystal soupeři předčasný dáreček! Jeho rozehrávka mířila středem a trefila hokejku soupeře. ILJA USOV rychle reagoval a zamířil do prázdné brány – 3:3. Bez asistence.
    34:09 Arťom LUKOJANOV - 3:2
     
    34:09
    Kazaň vstřelila branku!
    Sledujeme neskutečné utkání, v němž si Kazaň bere vedení velmi rychle zpátky! Na levé straně dostal hodně prostoru Ilja Safonov, který si vytáhl slovenského brankáře a zamířil za bránu, odkud našel ARŤOMA LUKOJANOVA. Ten po ledě zamířil po ledě do odkryté části branky – 3:2. Asistence: Ilja Safonov.
    32:37 Kirill VORONIN - 2:2
     
    32:37
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno a KIRILL VORONIN si vstřelený gól opravdu zasloužil, když zamířil za vyhozeným kotoučem. Následně se před branku dral Roman Gorbunov, jehož soupeř ubránil. Puk zamířil do rohu, kde se první ocitl Ilja Šinkevič, jenž na dvakrát přihrál před branku, kde měl hůl připravenou právě VORONIN. Asistence: Ilja Šinkevič.
    23:20 Ilja SAFONOV - 2:1
     
    23:20
    Kazaň vstřelila branku!
    Aktivita Kazaně byla enormní a zaslouženě se posouvá do vedení! po vyhraném vhazování přišlo zakončení od modré čáry, o které se postaral Dmitrij Judin. Patrik Rybár kotouč vyrazil do vzduchu a ten dopadl vedle branky. Tam se ho chopil ILJA SAFONOV, jenž jej následně zastrčil k pravé tyči – 2:1. Asistence: Dmitrij Judin.
    19:04 Nikolaj KOVALENKO - 1:1
     
    19:04
    Kazaň vstřelila branku!
    Je opět srovnáno a řekněme si narovinu, že zaslouženě! Velmi důsledně za brankou bojoval Arťom Galimov, který následně přihrál mezi kruhy. Před brankou si velmi opatrně počínal Taylor Beck, a tak NIKOLAJ KOVALENKO měl čas vystřelit po ledě k pravé tyči. Asistence: Arťom Galimov a Dmitrij Kagarlickij.
    13:44 Mattias TEDENBY - 0:1
     
    13:44
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Až při hře ve čtyřech se stav zápasu poprvé pohnul! Mario Kempe si vyměnil kotouč si Adamem Almqvistem a první jmenovaný zakončil z pravého kruhu. Igor Bobkov kotouč vyrazil před sebe, kde se nacházel pohotový MATTIAS TEDENBY. Asistence: Mario Kempe a Adam Almqvist.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Kovalenko (A. Galimov, Kagarlickij), 24. Safonov (Judin), 35. Lukojanov (Safonov) – 14. Tedenby (M. Kempe, Almqvist), 33. K. Voronin (Šinkevič), 43. Usov, 61. Tedenby (L. Bengtsson)


    Ak Bars Kazaň: I. Bobkov (T. Biljalov) – Chenkel, Kampfer, D. Žuravljov, Judin, N. Ljamkin, Adamčuk, Rukavišnikov – M. Gluchov (A), Burmistrov (A), Lukojanov (C) – Kovalenko, A. Galimov, Kagarlickij – D. Voronkov, Safonov, Dyňak – K. Petrov, P. Lindholm, Paňukov – Katělevskij.
    HC Dinamo Minsk: Rybár (S. Bolšakov) – L. Bengtsson, D. Korobov (C), V. Jerjomenko, Almqvist, Šinkevič (A), A. Lindholm, Sapego, Děrjabin – Suvorov, M. Kempe, Tedenby – Alistrov, Graovac, T. Beck (A) – Varfolomejev, R. Gorbunov, K. Voronin – Kogaljov, Usov, Bujnickij.

    Rozhodčí: Ansons, Spirin – Zacharov, Strelcov
    bahis siteleri