Montreal – Ottawa 4:5 (1:2 po s.n.) | Tampa – Florida 6:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 0:0 (zruš.) | Minnesota – Chicago 3:2 (po pr.) | Dallas – Colorado 3:1 (kon.)
Edmonton – Vancouver 3:2 (kon.) | Vegas – Arizona 1:3 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 08.10.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:34 Matt DUMBA - 3:2
     
    62:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí v prodloužení vítězí! MATT DUMBA dostal přihrávku na osu kluziště a vystřelil zápěstím. Puk zapadl nad lapačku Lankinena, jemuž zřejmě v rozhodující chvíli někdo zakryl výhled a gólman Chicaga tak nestihl adekvátně reagovat. Asistence: Kevin Fiala a Jon Merrill.
    53:29 Brandon HAGEL - 2:2
     
    53:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRANDON HAGEL trestné střílení proměnil s grácií! Naznačením bekhendové kličky si poslal Talbota na jednu stranu, stáhl si puk na forhend a bezpečně ho zvedl přes pravý beton gólmana Wild – 2:2.
    46:47 Alex GOLIGOSKI - 2:1
     
    46:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci si berou zpět ztracené vedení! Po střele Kirilla Kaprizova zůstal puk před hostujícím brankovištěm. Dorážku Matse Zuccarella ještě Lankinen pokryl, ale z druhé vlny se do situace vložil zadák ALEX GOLIGOSKI a ten už kotouč za záda gólmana Chicaga doklepl. Asistence: Mats Zuccarello a Joel Eriksson Ek.
    45:19 Dylan STROME - 1:1
     
    45:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a vyrovnávají! Po vyhraném buly v útočném pásmu se dostal puk k českému obránci Jakubovi Galvasovi. Ten nahrál doprava Kirbymu Dachovi, který poslal střílený pas na vzdálenější tyčku, kde hrací předmět usměrnil za Talbotova záda DYLAN STROME – 1:1. Asistence: Kirby Dach a Jakub Galvas.
    07:13 Joel Eriksson EK - 1:0
     
    07:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí využívají početní výhodu bleskově! Mats Zuccarello nahodil puk směrem na branku. Před Lankinenem ho pohotově zachytil JOEL ERIKSSON EK, který si ho stáhl na forhend podél pravého betonu brankáře hostí a zasunul do odkryté klece. Asistence: Mats Zuccarello a Kevin Fiala.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Eriksson Ek (Zuccarello, Fiala), 47. Goligoski (Zuccarello, Eriksson Ek), 63. Dumba (Fiala, Merrill) – 46. Strome (K. Dach, Galvas), 54. Hagel (TS)


    Minnesota Wild: Talbot (Kahkonen) – Merrill, Dumba (A), Brodin, Spurgeon (C), Goligoski, Addison – Boldy, Eriksson Ek, Foligno (A), Fiala, Rossi, Bjugstad, Zuccarello, Hartman, Beckman, Duhaime, Gaudreau, Kaprizov.
    Chicago Blackhawks: Lankinen (Subban) – Murphy (A), McCabe (A), Galvas, Stillman, Mitchell, de Haan (A) – Borgström, K. Dach, Hagel – Gaudette, Strome, C. Dach – Osipov, Johnson, Barratt – Hardman, Entwistle, Khaira.

    Rozhodčí: Chmielewski, Sandlak – Barton, Gawryletz

    Diváci: 14 419
    bahis siteleri