Česko – Rusko 3:4 (kon.)
konec
Česko
3:4 (2:1, 1:1, 0:2)
Rusko
Pátek 08.10.2021, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
    56:32 Kirill DOLŽENKOV - 3:4
     
    56:32
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už Rusům povedlo a z přesilové hry jdou znovu do vedení. Legkov poslal puk na levou stranu, kde těsně u tyče nastavil svoji hůl KIRILL DOLŽENKOV a kotouč zapadl za brankovou čáru – 3:4. Asistence: Alexandr Legkov a Gleb Trikozov.
    46:53 Kirill DOLŽENKOV - 3:3
     
    46:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nedůslednost české obrany nyní Rusové trestají. KIRILL DOLŽENKOV na modré čáře vypíchl puk a šel před Špunara, kterého pak zblízka svižnou ranou překonal – 3:3. Začíná se tak znovu od začátku. Bez asistence.
    28:23 Arťom BARABOŠA - 3:2
     
    28:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A Rusům se také povedla přesilová hra, snižují tak na rozdíl jediného gólu. ARŤOM BARABOŠA od modré čáry poslal přízemní střelu, která si svou dalekou cestou našla cestu v cíli – 3:2. Rusové jsou zpět ve hře. Asistence: Roman Kancerov.
    21:45 Marek SOUKUP - 3:1
     
    21:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 3:1. Šikovně se MAREK SOUKUP dostal do útočného pásma, na pravé straně těsně u Murašova pak vystřelil a nakonec procedil puk za jeho záda svou bekhendovou střelou a vyhnal ho z branky – 3:1. Asistence: Filip Krajčík.
    16:49 Eduard ŠALÉ - 2:1
     
    16:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svou početní výhodu Češi využívají, a to velmi rychle. EDUARD ŠALÉ z levé strany posílal kotouč před branku soupeře, kde obránce Jegor Nikitin chtěl dostat puk do bezpečí, místo toho ho však poslal špičkou brusle mezi betony vlastního brankáře – 2:1. Asistence: Matyáš Melovský a Matěj Prčík.
    10:42 František FORMÁNEK - 1:1
     
    10:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Po převzetí kotouče od Šalého ho nakonec před dotěrnou obranou Ruska udržel FRANTIŠEK FORMÁNEK, který se dostal na levou stranu a přízemním pokusem pak nachytal Sergeje Murašova – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Eduard Šalé a Matyáš Melovský.
    07:05 Roman KANCEROV - 0:1
     
    07:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A přesilová hra Rusů je využita. Nepovedená střela Pelevina se odrazila na pravou stranu, kde byl volný ROMAN KANCEROV a neměl problém kotouč pověsit do odkryté Špunarovy sítě – 0:1. Asistence: Alexandr Pelevin.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Formánek (Šalé, Melovský), 17. Šalé (Melovský, Prčík), 22. Soukup (Krajčík) – 8. Kancerov (Pelevin), 29. Baraboša (Kancerov), 47. Dolženkov, 57. Dolženkov (Legkov, Trikozov)


    Česko: Špunar (Vopravil) – F. Němec, Prčík (A), Š. Němec, Krajčík, Hrdlička, Vovsík, F. David (A) – Šmajda, Sapoušek, Rymon (C) – Formánek, Melovský, Šalé – A. Dvořák, Soukup, Pavlata – Polák, Senčák, Jungwirth – Kozlík
    Rusko: Murašov (22. Sarančuk) – Baraboša (A), Žukov, Pelevin (C), Safin, Nikitin, Volkov, Culygin, Chuzichanov – Trikozov, Davydov, Kancerov – Legkov, Firsov, Dolženkov(A) – Bojkov, Šulenin, Dil – Rangajev, Cevaljuk – Lekarev

    Rozhodčí: Horák, Micka – Brejcha, Šimánek
    bahis siteleri