Trenčín – Poprad 3:2 (kon.) | Košice – Prešov 2:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Nové Zámky 4:1 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 4:3 (2:1 po s.n.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 4:3 (po pr.) | Michalovce – HC Slovan 5:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC Prešov
sk Pátek 08.10.2021, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas medzi HC Košice a HC 21 GROTTO Prešov sa práve skončil. Spokojnejší s ním môžu byť domáci. Tí súpera zdolali pomerom 2:1 a do tabuľky si tak pripísali tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 41:21

    S týmto konštantovaním sa už s vami pre dnešok lúčim a prajem vám pekný víkend. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:47:47)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marek Bartánus – 2 min., podrazenie + 2 min., nešportové správanie).
     
    59:30
    Bartánus pôjde na trestnú lavicu, Bespalov na striedačku. Šiesti Prešovčania proti štyrom Košičanom.
     
    59:20
    Prešov brankára odvolať stále nemôže. Bartánus zbiera cenné sekundy pri mantineli.
     
    58:56
    Bespalov bol už na ceste na striedačku, Prešov sa však dopustil zakázaného uvoľnenia. Zagrapana čaká dôležité buly v obrannom pásme.
     
    58:36
    Oddychový čas hostí.
     
    58:36
    Chovan sa dostal do samostatného úniku a naznačil pohyb, napokon puk poslal do druhej vlny Klhůfkovi. Bespalovov výborný zákrok proti českému ostrostrelcovi.
     
    58:01
    Posledné dve minúty riadnej hracej doby. Bespalov je zatiaľ v bránke, hrá sa totiž pri nej.
     
    57:10
    Oba tímy už hrajú v plnom počte, Slovák okamžite vyštartoval po puku a znepríjemňoval život prešovským obrancom. Jeho spoluhráči medzitým prestriedali.
     
    56:50
    Domáci sa oslobodzujú a budú striedať.
     
    56:15
    Rais zazmätkoval, prišla aj chyba Bespalova. Prešov hral s pukom a ani o tom nevedel, našťastie nebol v tej chvíli v blízkosti nik z Košičanov.
     
    55:32
    V situácii dvoch proti dvom si puk vypýtal McPherson. Cez jeho čepeľ ale preskočil, preto nezakončoval. Košice však získali cenné sekundy v pásme súpera.
     
    55:06
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marek Slovák – 2 min., držanie).
     
    55:02
    Plynúť začalo posledných päť minút riadnej hracej doby. Na košickej strane je avizované vylúčenie.
     
    54:20
    Klíma vzal zodpovednosť na seba a po pravom krídle prenikol dopredu. Tam mu však chýbali spoluhráči, preto získal aspoň cenné sekundy počas ich striedania.
     
    53:38
    Tím Grotto Prešov dal gól!
    Teraz tak urobili a postarali sa o to, že záver zápasu ešte bude poriadne zaujímavý. Puk letel od mantinelu, cez hradbu tiel prepadol až do Košarišťanovej bránky. Za autora gólu je označený MAREK ZAGRAPAN. Asistencia: Ján Sýkora.
     
    53:15
    Opäť Rais a opäť len prihrávka. Hostia jednoducho potrebujú strieľať.
     
    52:39
    Rais ostal na modrej čiare sám a svojím pohybom si vypýtal puk na čepeľ. Na strelu sa však neodvážil, rozohráva na spoluhráčov. Prešov roztáča presilovkový kolotoč.
     
    52:07
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Allan McPherson – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    51:44
    Hosťom druhý inkasovaný gól vôbec nepomohol. Naopak, puky od seba zbytočne odsúvajú a do súvislého tlaku sa dostať nevedia. Teraz sa navyše dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    51:15
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    51:10
    Viktor Fekiač na Charbonneaua, ten to po krídle ešte predĺžil za košickú bránku. Po dlhej dobe strávil Prešov niekoľko sekúnd v útoku, strelu z toho ale nevyťažil.
     
    50:14
    Ešte zbrklejšia bola košická odpoveď. Zakázané uvoľnenie, sťahujeme sa pred Košarišťana.
     
    50:05
    Růžičkova dôraznosť teraz hosťom pomohla pri získavaní puku za vlastnou bránkou. Prešov však puk poslal zbrklo až ku Košarišťanovi.
     
    49:30
    Prešovčania sa potrebujú rýchlo skonsolidovať. Bespalov bol opäť v plnej permanencii, puk sa pred ním škaredo poodrážal. Toto hostia zvládli.
     
    48:50
    Košice dali gól!
    Košický tlak bol však príliš veľký na to, aby ho dokázala prešovská defenzíva ustáť. Už sa hralo v plnom počte na oboch stranách, keď poslal puk do siete pomedzi Bespalovove betóny MICHAL CHOVAN. Asistencie: Pavel Klhůfek, Kevin Tansey.
     
    48:21
    Ďalšia veľká šanca, tentokrát pre Pereskokova. Puk dopadol priamo pred neho, mal dostatok času na zamierenie. Napriek tomu Bespalovovu bránku minul.
     
    47:36
    Osamotený Lapšanský si to ešte pred Bespalovom prehodil na forhend, krátkym švihom ale následne priestor troch žrdí minul.
     
    46:51
    Allan McPherson vystrelil od modrej a košických divákov to zodvihlo zo stoličiek. Zbytočne, puk síce sieť rozvlnil, ale len z vonkajšej strany.
     
    46:27
    Vylúčenie v tíme HC GROTTO Prešov (Tomáš Klíma – 2 min., hákovanie).
     
    45:57
    Wehrs skončil v bránke Bespalova, nepáčilo sa to Klímovi. Do celej situácie sa zapojil aj samotný brankár. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    44:52
    Neuveriteľný zákrok Bespalova! Ten sa v bráne roztiahol od žrde k žrdi, ľavý betón podržal na ľade a Jurajovi Milému tak znemožnil upraviť na 2:0.
     
    44:30
    Veľká šanca pre Prešov! Košarišťan bol ďaleko od svojej bránky, ale Prešovčania tento fakt nevyužili a na 1:1 nevyrovnali.
     
    44:10
    Frederik Fekiač mal hlavu hore a voľný puk si všimol ako prvý. Aj z tohto pohľadu je tak prešovské zakázané uvoľnenie absolútne nepochopiteľné.
     
    43:42
    Slovákova krížna prihrávka pred bránku úspech nepriniesla. Napokon takú inkasoval sám, ale v pokľaku zakončil priamo do Bespalovovej lapačky. Efektný, ale aj dôležitý zákrok prešovského brankára.
     
    43:10
    Havrila puk pred Bespalovom nevybojoval. Košiciam to však prekážať nemusí, hostia sa následne sami dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    42:30
    Růžička sa po puku zbytočne nenaťahoval, dobre vedel, že má za seba ešte dvoch Prešovčanov. Pre hostí to znamená možnosť prestriedať a na ľad poslať čerstvé sily.
     
    41:45
    Ale už je na konci. Na ľad naskočil aj Belluš, pokračujeme v hre piatich proti piatim. Priestoru je teraz menej, uvidíme, ktorý celok si s tým poradí lepšie.
     
    41:05
    Prešov hrá medzičasom s piatimi mužmi. Začala sa skrátená presilová hra hostí.
     
    40:48
    Pereskokov hľadal za bránkou Saucermana, ten medzičasom svoju pozíciu zmenil. S úvodnou aktivitou prišli Košice, ale vyústila do nepresnosti.
     
    40:14
    Máme tu závečernú dvadsaťminútovku východniarskeho súboja medzi HC Košice a HC 21 GROTTO Prešov. Uvidíme, čo si pre nás pripravili aktéri stretnutia do tejto časti.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Siréna v Steel aréne sa ozvala a znamená to jediné — koniec druhej tretiny zápasu medzi Košicami a Prešovom. Vo východniarskom zápolení budeme pokračovať po 18-minútovej prestávke za stavu 1:0.

    Pomer striel po 2. tretine: 28:11

    Tretia tretina sa začne približne o 19:11.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:34
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Belluš – 2 min., hrubosť).
     
    39:16
    Košičania v úvode presilovej hry kombinovali, ale k strele sa nedostali. Prešov puk posiela aspoň do stredného pásma.
     
    38:53
    Vylúčenie v tíme HC GROTTO Prešov (David Růžička – 2 min., podrazenie).
     
    36:30
    Tansey našiel voľného hráča na ľavom krídle, ten mohol zakončovať do odkrytej časti bránky. Puk mu však z čepele v rozhodujúcej chvíli skĺzol.
     
    35:40
    Bakala si postrážil útočníka, ktorý sa snažil preniknúť poza Bespalovovu bránku. Košice sa ešte k puku vrátili, pred prešovskou svätyňou je to však poriadne prehustené.
     
    34:42
    Opäť sa dlho neprerušovalo. Oba celky striedajú počas hry, košická Steel aréna si medzitým pýta gól. Prašovskí fanúšikovia by ho už radi videli tiež.
     
    33:50
    Zotrvali tam minútu, ale nevymysleli nič. Na konci všetkého ešte zahral Tansey rukou na modrej čiare, nasledoval však dlhý súboj pri mantineli a vytlačenie puku do stredného pásma.
     
    32:59
    McPherson prenechal puk Tanseymu, ten ho posiela za Bespalovovu bránku. Košičania ostávajú v útočnom pásme.
     
    31:41
    Dobrá príležitosť pre Prešov. Čacho ostal zabudnutý na hranici útočného pásma, čo mohol využiť. Možno trochu zbytočne ešte posielal spiatočnú prihrávku, na ktorú už jeho spoluhráči nezareagovali.
     
    31:11
    Ľalík skončil po zakončení blízko Košarišťana, ten ho odtlačil vyrážačkou. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    30:40
    Veľká chyba Bespalova. Po Romančíkovom zakončení zaváhal a puk nechal voľne ležať vedľa svojho bránkoviska. Našťastie pre Prešov ho do siete nedoklepol nik z domácich.
     
    30:18
    Košice ostávajú v útočnej tretine. Bespalov riešiel ďalšie zakončenie, po ňom hru radšej prerušil.
     
    29:34
    Košice dali gól!
    A v rozhodujúcej chvíli to domácim predsa len vyšlo. Zagrapan bol už na nohách, do pásma sa však vrátiť nestihol. Po zakončení z pravého krídla sa z gólu teší MAREK SLOVÁK. Asistencie: Colton Saucerman, Allan McPherson.
     
    29:22
    Posledných 12 sekúnd Zagrapanovho vylúčenia. Košičania sa dočkali vhadzovania pred Bespalovom, posledná šanca potrestať pobyt hosťujúceho hráča na trestnej lavici.
     
    28:58
    Prešov sa bráni výborne. Oceliari zatiaľ prakticky ani neboli v útočnom pásme.
     
    28:10
    Druhé prečíslenie Šimuna a Viktora Fekiača, druhé počas prešovského oslabenia. Druhýkrát mal zakončovať Fekiač. V tomto prípade už na neho puk prepadol, ale Fekiač minul priestor troch žrdí.
     
    27:34
    Vylúčenie v tíme HC GROTTO Prešov (Marek Zagrapan – 2 min., hákovanie).
     
    27:18
    Saucerman nedovolil Halamovi strieľať, preto si to ešte skúsili Prešovčania rozhodiť. Prihrávka o mantinel ale skončila v moci košických hokejistov.
     
    26:51
    Belluš dohral po zakončení Jendroľa, ten následne žiadal vysvetlenie. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    25:55
    Klímovo zakončenie rozvlnilo sieť, ale len z vonkajšej strany. Prešovský útočník to nemyslel vôbec zle, pri mantineli sa otočil a rýchlym švihom nepochybne narobil Košarišťanovi vrásky na čele.
     
    25:05
    Ľalík spadol pred Pereskokovom, napriek tomu si proti nemu puk udržal. V súboji s druhým brániacim Košičanom však už ťahal za kratší koniec.
     
    24:50
    Oceliari sa snažili zrýchliť hru po ľavom krídle, ale chýbala im väčšia presnosť. Výsledkom je ich zakázané uvoľnenie a presťahovanie hry pred Košarišťana.
     
    24:18
    Neplatilo to na opačnej strane, kde riešil Bespalov krátky švih z ľavej strany. Zvládol ho, bude však čeliť vhadzovaniu pred svojou bránou.
     
    23:37
    Čachovo priťuknutie do jazdy. Jeho spoluhráč bol však prirýchly a nedokázal si nájsť štrbinku v košickej defenzíve. Opäť to bude bez strely.
     
    22:53
    V úvode druhej tretiny sa nedeje nič zaujímavé. Prešovu hrozilo postavenie mimo hry, jeho hokejisti sa tak museli vzdať pozícií pred Košarišťanovou bránkou.
     
    22:17
    Klhůfek prišiel pomôcť svojim spoluhráčom, ktorí o puk bojovali pri mantineli. Získal ho, po krátkom čase však oň aj opäť prišiel.
     
    21:50
    Po prešovskej už zapadol puk aj na košickú hráčsku lavicu. Hosťom to príliš nevyhovuje, hra sa totiž sťahuje pred Bespalova.
     
    21:14
    Bartánus bol prikrytý z oboch strán. Tiesnenému sa mu podarilo puk dostať len do stredného pásma. Hostia budú opäť útočiť.
     
    20:56
    Bakala sa v úvode snažil prehodiť košického obrancu Bakala. Výsledkom by bol voľný puk pred Košarišťanovou bránkou, ale Prešovu tento úmysel nevyšiel.
     
    20:11
    Začala plynúť prostredná časť riadnej hracej doby zápasu medzi Košicami aj Prešovom. Po krátkom súboji v stredovom kruhu uchmatli puk do svojej moci domáci.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina zápasu medzi HC Košice a HC 21 GROTTO Prešov je za nami. Sledovali sme zaujímavý hokej, ale gól nepadol. Po 20 minútach hry platí priebežný stav 0:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 17:4

    Druhá tretina sa začne približne o 18:20.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:15
    Jendroľ je na ľade, pokračujeme v hre piatich proti piatim. Oba celky striedajú, zrejme jedna z posledných výmen počas tejto časti hry.
     
    19:01
    Začala plynúť posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:38
    Rana Lapšanského od modrej čiary nebola zlá, gólman na malý moment nevedel, kde puk má. Držal ho však pevne a svoj tím podržal.
     
    18:27
    Už sú domáci usadení pred Bespalovom.
     
    17:45
    Šimun sa dostal spolu s Viktorom Fekiačom do prečíslenia dvoch proti jednému, a to počas prešovského oslabenia. Fekiač mal inkasovať finálnu prihrávku, košická defenzíva ju zastavila.
     
    17:13
    Vylúčenie v tíme HC GROTTO Prešov (Dominik Jendroľ – 2 min., podrazenie).
     
    16:13
    Ani to už však neplatí. Rais si počkal, šikovne zbavil puku posledného obrancu a vydal sa dopredu. Hostia už nemali dostatok síl na rýchly prechod, škoda pre Prešov.
     
    15:48
    Čacho zblokoval nahodený puk pred Bespalova. Košice v pásme ostanú.
     
    15:17
    Teraz už áno, ale opäť to nemôžeme označiť za vážnu šancu. Košarišťan puk pokojne prikryl, vhadzovať sa bude po jeho pravici. Na strely je to 13:3 pre oceliarov.
     
    14:58
    Puk vyletel do vzduchu a pristál v strednom pásme. Tam si ho prevzal Viktor Fekiač, ktorý bez rozmýšľania rozohrával. Nepresne, Prešovčania sa do šance nedostali.
     
    14:04
    Individuálna snaha Lapšanského, ktorý si zdanlivo obhodil dvoch obrancov. Napokon však musel zakončovať predsa len spoza nich. Jeho pokus Bespalov zblokoval do ochrannej siete.
     
    13:40
    Tansey zbytočne zaváhal a nechal sa Ľalíkom odtlačiť od puku. Pre Košice to znamenalo koniec ich útočného snaženia. Opäť hráme dlho bez prerušenia.
     
    12:43
    Turan prikorčuľoval do pásma z druhej vlny, puk si prikryl telom a potiahol ho bližšie ku Košarišťanovi. Ale to bolo všetko.
     
    11:58
    Čacho ukradol puk Slovákovi, ten si už pripravoval streleckú pozíciu pred Bespalovom. Naďalej hráme rýchly a kontaktný hokej.
     
    11:10
    Růžička po prvýkrát výraznejší. Dvakrát rozdal puk svojim spoluhráčom, čím chcel zrýchliť prechod stredovou čiarou. Ani raz sa Prešovu úmysel nevydaril.
     
    10:43
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    10:10
    Po strele od modrej čiary si nebol Bespalov svojím zákrokom vôbec istý. Puk vyrážal pred seba, kde stál Pereskokov. Košickému útočníkovi chýbali centimetre, napokon lepšie nezakončil.
     
    09:31
    Pokus o prenesenie hry na korčuľujúceho Slováka prešovská defenzíva prečítala. Následne zrýchlil McPherson a skúsil švih pod bližšiu rukavicu. V tomto prípade už uspel Bespalov.
     
    08:49
    Po nastrelenom puku sa pokúšali Košičania dorážať, čo sa Bespalovi nepáčilo. Niekoľko štipľavých slov si ešte vymenil s Milým aj Havrilom. Rozhodcovia to napokon upokojili, vylučovať sa nebude.
     
    08:30
    Bača sa snažil o rýchle prenesenie hry na opačnú stranu, puk mu z čepele skĺzol a pristal priamo na hokejkách domácich korčuliarov.
     
    08:16
    Puk opustil hraciu plochu a skončil na prešovskej striedačke. Hra je vykázaná do obranného pásma hosťujúceho celku.
     
    08:01
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    07:50
    Jendroľ videl útočiacich súperov, preto zacúval pred Bespalova. Prešov to však napokon stihol zachytiť ešte v strednom pásme. Kombinovať môžu hostia.
     
    06:53
    Jokinen dohliadol na to, aby puk neopustil košické obranné pásmo. Jeho formácia medzičasom kompletne prestriedala. Teraz budú striedať aj domáci.
     
    05:55
    Čacho sa snažil, MIlého však o puk nepripravil. Následne oň ale prišiel Havrila. Pokračujeme v kontaktnom hokeji, obaja gólmani zatiaľ mali minimum práce.
     
    04:48
    Po Lapšanského prihrávke letela strela od modrej čiary. Tečovať sa ju pokúšali Belluš aj Klhůfek. Bespalov si napokon s pukom poradil a lapačkou ho vytesnil.
     
    03:38
    V úvode sa často neprerušuje. Nie je na to ani dôvod. Košice sa vyhli pozícii postavenia mimo hry, k puku sa následne dostal Sýkora. Ten sa stiahol za Bespalova a rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    02:57
    Slovák si odtiahol puk od mantinela a posúval ho medzi kruhy. Všetko prečítal Šimun, ktorý snahu Košičanov zmaril. Oba celky následne striedali.
     
    02:17
    Bača pohladil puk a posunul do do pásma domáceho celku. Dopredu chcel ísť aj Prešov, mal však problém s prechodom cez útočnú modrú čiaru.
     
    01:42
    Do puku sa opel Lapšanský. Na malý moment tam boli traja domáci proti jednému hosťovi, nestalo sa však nič vážne. Puk presvišťal len k zadnému mantinelu.
     
    01:20
    Prvý košický pokus vyslal Tansey. Z uhla Bespalova neprekvapil. Vhadzovať sa bude po pravici prešovského brankára.
     
    00:48
    Oceliari si posúvali puk za prešovskou bránkou, tam sa ho však zmocnil Bakala. Na prvýkrát síce ešte nie, ale opakovaný pokus o prechod obrannou modrou čiarou mu už vyšiel.
     
    00:14
    Začalo sa východniarske derby medzi Košicami a Prešovom. Ako prví sa k puku dostali hráči oblečení vo svetlých dresoch, ktorí sa pokúsia čo najrýchlejšie preniknúť pred bránku stráženú Bespalovom.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Košarišťan (Riečický) — Saucerman, Wehrs, Tansey, Deyl, Romančík, Cibák, Jacko — Bartánus, Slovák, McPherson — Pereskokov, Chovan, Rogoň — Lapšanský, Klhůfek, Belluš — Milý, Havrila, Jokeľ

    HC GROTTO Prešov: Bespalov (Petrík) — Rais, Bakala, Růžička, Lalík, Turan, Jendroľ, F. Fekiač, Miškuf — Charbonneau, Čacho, Sýkora — Jokinen, Klíma, Žilka — Magdolen, Zagrapan, Halama — Šimun, V. Fekiač, Bača

    Rozhodca: Snášel, Fridrich — Stanzel, Gegáň (všetci SVK).
     
    Vážení športoví priatelia, Tipos extraliga pokračuje v rýchlom slede svojím ďalším, tentokrát už šiestym kolom. V rámci neho nás čaká na hlavnej ľadovej ploche východniarske derby medzi HC Košice a HC 21 GROTTO Prešov.

    HC Košice prežil vstup do sezóny ako zo zlého sna. Oceliari prehrali úvodné tri zápasy v rade a so skóre 6:11 sa prepadli na absolútne dno, na posledné miesto extraligovej tabuľky. Košičania, ktorí v aktuálnej sezóne oslavujú storočnicu hokeja vo svojom meste, bodovali po prvýkrát až vo štvrtom zápase novej sezóny proti Liptovskému Mikulášu. Na výhru nadviazali aj o kolo neskôr, keď zdolali na vlasntom ľade baranov z Banskej Bystrice. To ich síce posunulo na šiestu priečku v tabuľke, ani to však rozhodne nie je pozícia, na ktorej by sa košický celok rád videl. V každom prípade, v úvode sezóny je tabuľka vyrovnaná a spolu s Košicami majú šesť bodov aj hokejisti Nových Zámkov, Zvolena, Liptovského Mikuláša a Prešova. Skóre domáceho celku činí vyrovnaný pomer 16:16.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC Košice — HC 05 Banská Bystrica 5:3
    HC Košice — MHk 32 Liptovský Mikuláš 5:2
    HK Dukla Ingema Michalovce — HC Košice 2:1

    HC 21 GROTTO Prešov je v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska nováčikom a ako taký zrejme s úvodom sezóny príliš spokojný nie je. Celok, ktorý získal extraligovú licenciu z Detvy, začal dobre a v úvodnom kole porazil hokejistov Banskej Bystrice. Na prvé tri body však nadviazal tromi prehrami, čo ho posunulo v tabuľke značne nadol. Prešovčanom sa podarilo naplno bodovať až v poslednom odohranom, piatom kole. Aj preto je ich bodový zisk rovnaký, ako je tomu v prípade Košíc — 6 bodov. Skóre hostí je však o poznanie horšie, zatiaľ čo sami nastrieľali 12, ich brankári inkasovali až 23 gólov. Aj z tohto dôvodu tak patrí Prešovu až 10. miesto v tabuľke.

    Posledné tri zápasy Prešova:
    HC 21 GROTTO Prešov — HK Dukla Trenčín 4:2
    HC Nové Zámky — HC 21 GROTTO Prešov 8:1
    HC 21 GROTTO Prešov — HK Poprad 2:4
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 30. Slovák (Saucerman, McPherson), 49. Chovan (Klhůfek, Tansey) – 54. Zagrapan (Sýkora)


    HC Košice: Košarišťan (Riečický) — Saucerman, Wehrs, Tansey, Deyl, Romančík, Cibák, Jacko — Bartánus, Slovák, McPherson — Pereskokov, Chovan, Rogoň — Lapšanský, Klhůfek, Belluš — Milý, Havrila, Jokeľ
    HC Prešov: Bespalov (Petrík) — Rais, Bakala, Růžička, Lalík, Turan, Jendroľ, F. Fekiač, Miškuf — Charbonneau, Čacho, Sýkora — Jokinen, Klíma, Žilka — Magdolen, Zagrapan, Halama — Šimun, V. Fekiač, Bača

    Rozhodčí: Snášel, Fridrich — Stanzel, Gegáň (všetci SVK)
    bahis siteleri