Washington – Philadelphia 5:3 (kon.) | St. Louis – Columbus 7:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:1 (kon.)
Buffalo – Detroit 3:1 (kon.) | Nashville – Carolina 4:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Winnipeg Jets
Sobota 09.10.2021, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:46 E. LINDHOLM - 3:1
     
    48:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Pokud dnes Flames skórují, musí u toho být Rasmus Andersson. Potřetí v utkání si připisuje druhou asistenci a znovu dodává svému celku potřebný klid. Nejprve za vlastní klecí srazil Scheifeleho, aby se následně zapojil do útočné akce. Přihrál Johnnymu Gaudreauovi, který pokračoval na ELIASE LINDHOLMA. Jeho střela končí v síti. Asistence: Johnny Gaudreau a Rasmus Andersson.
    47:30 STANLEY - 2:1
     
    47:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se dočkali snížení z poměrně nenápadné akce a utkání je znovu velmi otevřené. Důležitou práci vykonal za brankou Adam Lowry, když vybojoval zdánlivě ztracený kotouč. Ten pak putoval kolem celého útočného pásma, až Nate Schmidt nachystal palebnou pozici pro LOGANA STANLEYHO. Jeho střela zápěstím překvapivě načapala Jacoba Markströma, který si vybírá první slabší moment. Asistence: Nate Schmidt a Paul Stastny.
    13:04 MONAHAN - 2:0
     
    13:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames si při dílčí ofenzivní krizi znovu pomáhají přesilovkou. Rasmus Andersson u modré čáry nevymýšlel nic složitého. Vypálil zápěstím a pro odražený kotouč si došel Elias Lindholm, který ještě dokázal vytvořit vyloženou šanci pro SEANA MONAHANA. Pak už šlo jen o to, jestli uvolněný útočník trefí odkrytou klec, což se bez problémů povedlo. Asistence: Elias Lindholm a Rasmus Andersson.
    00:40 MANGIAPANE - 1:0
     
    00:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácímu celku se okamžitě podařilo využít početní převahy a ujímá se vedení. Trvalo to přesně 13 vteřin. Johnny Gaudreau od modré čáry přihrál před branku, a přestože stál ANDREW MANGIAPANE zády k Helebuyckovi, dokázal se otočit a zavěsit kotouč pod horní tyč. Asistence: Johnny Gaudreau a Rasmus Andersson.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 1. Mangiapane (J. Gaudreau, R. Andersson), 14. Monahan (E. Lindholm, R. Andersson), 49. E. Lindholm (J. Gaudreau, R. Andersson) – 48. Stanley (N. Schmidt, Stastny)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Välimäki, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson – J. Gaudreau, Monahan, E. Lindholm – Dubé, Backlund, Mangiapane – Lucic, Richardson, Lewis – Kirkland, Gawdin, B. Ritchie
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Dillon, Pionk, Beaulieu, N. Schmidt, Heinola, DeMelo, Stanley – Connor, Scheifele, Harkins – Copp, Dubois, Ehlers – Stastny, Lowry, Perfetti – Toninato, Nash, J. Svečnikov

    Rozhodčí: B. Meier, Rehman – J. Johnson, K. Murchison

    Diváci: 14065
    bahis siteleri