Florida – NY Islanders 5:1 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 5:2 (kon.) | Washington – Tampa 1:2 (po pr.) | Columbus – Seattle 2:1 (po pr.)
Boston – Dallas 3:1 (kon.) | Montreal – NY Rangers 1:3 (kon.) | Nashville – Carolina 2:3 (kon.)
Colorado – St. Louis 3:5 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:3 (kon.) | Edmonton – Calgary 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 2:3 (kon.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Calgary Flames
Neděle 17.10.2021, 04:10 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Connor MCDAVID - 5:2
     
    58:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je patrně rozhodnuto! Domácí si ve vlastní pásmu vybojovali puk, dostali jej k červené čáře, kde Puljujärvi nahodil směrem k brance, CONNOR MCDAVID jej dojel a dokázal doklepnout do prázdné branky, čímž zkompletoval hattrick – 5:2. Asistence: Jesse Puljujärvi, Leon Draisaitl.
    45:29 Jesse PULJUJÄRVI - 4:2
     
    45:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Odpověď však na sebe nenechala dlouho čekat. Domácí rozjeli akci z vlastního pásma, Ceci pak vysunul JESSEHO PULJUJÄRVIHO mezi dva obránce a ten po najetí si do střelecké pozice rychlým švihem překonal Markströma – 4:2. Asistence: Cody Ceci, Leon Draisaitl.
    45:03 Elias LINDHOLM - 3:2
     
    45:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté ale zůstali v útočném pásmu a nakonec přesilovku využili. Zpoza branky našel Tkachuk najetého ELIASE LINDHOLMA a ten střelou z první nedal Smithovi šanci zakročit. Je tak sníženo na rozdíl jediné branky, stav je 3:2. Asistence: Matthew Tkachuk, Rasmus Andersson.
    29:19 Andrew MANGIAPANE - 3:1
     
    29:19
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A to se také daří! Po krátkém závaru v útočném pásmu vystřelil z dálky Dubé, Smith puk neudržel mezi chrániči, Keith neuhlídal ANDREWA MANGIAPANEHO a ten mohl zblízka dorazit bekhendem do sítě – 3:1. Asistence: Dillon Dubé, Juuso Välimäki.
    25:33 Connor MCDAVID - 3:0
     
    25:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    No a přesilovka je využitá! Po buly v útočném pásmu a krátké kombinaci nabil Nurse na pravý kruh a CONNOR MCDAVID svou dělovkou z první prostřelil Markströma – 3:0. Asistence: Darnell Nurse, Ryan Nugent-Hopkins.
    17:29 Connor MCDAVID - 2:0
     
    17:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky. Domácí byli v útočném pásmu, kde pak dojel i Puljujärvi, který se vrátil z trestné lavice, okamžitě střílel, jeho pokus se odrazil od Lewisovy brusle přesně na hůl CONNORA MCDAVIDA a ten pohotovou ranou překonal přemisťujícího se Markströma – 2:0. Asistence: Jesse Puljujärvi, Leon Draisaitl.
    13:08 Derek RYAN - 1:0
     
    13:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A udeřilo od domácích! Ti předvedli pěkný kolotoč v útočném pásmu, po přihrávce na brankoviště se puk dostal k DEREKU RYANOVI, ten zachoval chladnou hlavu a zblízka sklepl puk za Markströma – 1:0. Asistence: Warren Foegele, Zack Kassian.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. D. Ryan (Foegele, Kassian), 18. McDavid (Puljujärvi, Draisaitl), 26. McDavid (Nurse, Nugent-Hopkins), 46. Puljujärvi (Ceci, Draisaitl), 59. McDavid (Puljujärvi, Draisaitl) – 30. Mangiapane (D. Dubé, Välimäki), 46. E. Lindholm (M. Tkachuk, R. Andersson)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Barrie, Nurse (A), Ceci, Keith, Bouchard, Koekkoek – Puljujärvi, McDavid (C), Draisaitl – Yamamoto, Nugent-Hopkins (A), Hyman – Kassian, D. Ryan, Foegele – Turris, R. McLeod, Brendan Perlini.
    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Zadorov, Gudbranson, Välimäki, Kylington – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Mangiapane, Monahan (A), D. Dubé – T. Lewis, Backlund (A), Lucic – B. Ritchie, Gawdin.

    Rozhodčí: Rank, Charron – Mills, O'Quinn

    Diváci: 17 745
    bahis siteleri