N.Novgorod – Jekatěrinburg 4:3 (kon.) | Spartak Moskva – CSKA Moskva 4:3 (po pr.) | Soči – Omsk 4:5 (kon.)
Viťaz – Novosibirsk 5:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 18.10.2021, 18:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:42 Daniel ZAAR - 4:3
     
    45:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Parádní hokej je nyní k vidění v aréně v Nižném Novgorodu. Během tří minut a 50 sekund padá třetí gól a druhý do sítě hostí. Hrivík obkroužil polovinu útočného pásma a od modré nahodil puk na Galkina. Ten jen vyrazil jen před sebe, kde dobře stínoval DANIEL ZAAR a doklepl ho do sítě. Asistence: Marek Hrivík.
    44:01 Brooks MACEK - 3:3
     
    44:01
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Potřetí je dnes vyrovnáno, podruhé hosty. BROOKS MACEK se hlásil na levém kruhu o střelu z první. Dostal ideální přihrávku od Blackera a znovu díky dobrému clonění, tentokrát spoluhráče Patrice Cormiera, se jeho rána z první zastavila také až v síti. Asistence: Jesse Blacker, Ryan Spooner.
    41:38 Andy MIELE - 3:2
     
    41:38
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Kenny Agostino si výborně dojel na levé straně odražený puk a poslal ho o mantinel na modrou pro Marka Marina. Jeho ránu si našel ANDY MIELE a tečoval jí do sítě i díky tomu, že dobrou práci na brankovišti odvedl Damir Žafjarov. Asistence: Mark Marin, Kenny Agostino.
    39:45 Ivan ČECHOVIČ - 2:2
     
    39:45
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči byli na dobrých dvacet sekund v tlaku před Galkinem, čemuž ještě napomohla rána Lennströma od modré. Po závaru před brankou se dostal k puku Žafjarov, který jej naservíroval před brankoviště na hůl IVANA ČECHOVIČE a ten neměl problém zblízka usměrnit puk do sítě. Asistence: Damir Žafjarov, Andy Miele.
    33:49 Sergej ŠUMAKOV - 1:2
     
    33:49
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do vedení Da Costa z levého kruhu posunul puk na osu kluziště pro Trjamkina, jenž puk přihrál pro SERGEJE ŠUMAKOVA. Jeho bomba přesně z vrcholu pravého kruhu skončila ve vzdálenějším růžku branky Tichomirova, kterému dobře clonil Kuzněcov. Asistence: Nikita Trjamkin, Stéphane Da Costa.
    07:39 Stéphane Da Costa - 1:1
     
    07:39
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Vedení vydrželo domácím sotva tři minuty. Na nahození Šumakova z pravého kruhu gólman domácích asi příliš neviděl. Vyrazil puk před sebe, kde byl STÉPHANE DA COSTA a úspěšnou bekhendovou dorážkou poslal kotouč do sítě. Asistence: Sergej Šumakov.
    04:31 Andy MIELE - 1:0
     
    04:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Vyloučení Trjamkina přišlo hosty draho. Domácí sehráli výbornou přesilovkovou kombinaci, kterou začal na pravém kruhu Mišarin. Přihrál na osu hřiště pro Lennströma, který posunul puk na levý kruh pro Žafjarova. Ten našel mezi brankou volného ANDY MIELEHO, jenž pouze nastavil hokejku a sklepl puk do sítě. Asistence: Damir Žafjarov, Theodor Lennström.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Miele (Žafjarov, Lennström), 40. Čechovič (Žafjarov, Miele), 42. Miele (Marin, Agostino), 46. Zaar (Hrivík) – 8. S. Da Costa (Šumakov), 34. Šumakov (Trjamkin, S. Da Costa), 45. B. Macek (Blacker, Spooner)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Murygin) – Pajgin (A), J. Martynov, Lennström, M. Fedotov, M. Orlov, Marin, Mišarin – Agostino, Miele, Žafjarov (A) – Šenfeld (C), Hrivík, Zaar – Ilja Fedotov, A. Michejev, Čechovič – Urakov, Ťanulin, Verjajev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Šikin) – Blacker, Trjamkin (C), Zborovskij, Gurkin, Sevostjanov, Arzamascev, Salov – Šumakov, S. Da Costa, A. Makejev (A) – B. Macek (A), Bělousov, Spooner – P. Cormier, S. Bočarov, Romancev – V. Kuzněcov, Chripunov, P. Kulikov – Pšeničnikov.

    Rozhodčí: Jevgenij Gamalej, Anton Lavrentěv – Konstantin Gordenko, Maxim Stroganov
    bahis siteleri