N.Novgorod – Jekatěrinburg 4:3 (kon.) | Spartak Moskva – CSKA Moskva 4:3 (po pr.) | Soči – Omsk 4:5 (kon.)
Viťaz – Novosibirsk 5:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 18.10.2021, 18:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Hosté stále kombinují v útočném pásmu a v šesti lidech svírají domácí. Podaří se Jekatěrinburgu vyrovnat?
     
    58:03
    Hosté pokračují v šesti bez gólmana Vladimira Galkina.
     
    Hosté si vyžádali oddechový čas, následně možná budou pokračovat bez brankáře.
     
    50:53
    Před brankou Vladimira Galkina poskakoval kotouč, ale z brankoviště jej nikdo z domácích hráčů nebyl schopen sklepnout za čáru. Poté se hosté s vypětím všech sil opět osvobozují.
     
    49:21
    Hosté dnes mohou doplatit na nedisciplinovanost. Jesse Blacker, který se asistencí podílel na vyrovnání na 1:1, nyní zbytečně podrazil ve středním pásmu soupeře a je zde půlminutová přesilovka domácích pět na tři.
     
    47:50
    A další komplikace pro hosty. Po komerční přestávce budou hrát oslabení kvůli vysoké holi Zachara Arzamasceva.
    45:42 Daniel ZAAR - 4:3
     
    45:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Parádní hokej je nyní k vidění v aréně v Nižném Novgorodu. Během tří minut a 50 sekund padá třetí gól a druhý do sítě hostí. Hrivík obkroužil polovinu útočného pásma a od modré nahodil puk na Galkina. Ten jen vyrazil jen před sebe, kde dobře stínoval DANIEL ZAAR a doklepl ho do sítě. Asistence: Marek Hrivík.
    44:01 Brooks MACEK - 3:3
     
    44:01
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Potřetí je dnes vyrovnáno, podruhé hosty. BROOKS MACEK se hlásil na levém kruhu o střelu z první. Dostal ideální přihrávku od Blackera a znovu díky dobrému clonění, tentokrát spoluhráče Patrice Cormiera, se jeho rána z první zastavila také až v síti. Asistence: Jesse Blacker, Ryan Spooner.
     
    42:21
    Dvě minuty za vysokou hůl dostává Ilja Fedotov a hosté mají šanci srovnat stav.
     
    Branka platí, domácí vedou 3:2!
     
    Celá situace je ještě zkoumána rozhodčími, zda nedošlo k postavení v branovišti útočícího hráče Damira Žafjarova, který byl před brankářem při střele Marka Marina.
    41:38 Andy MIELE - 3:2
     
    41:38
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Kenny Agostino si výborně dojel na levé straně odražený puk a poslal ho o mantinel na modrou pro Marka Marina. Jeho ránu si našel ANDY MIELE a tečoval jí do sítě i díky tomu, že dobrou práci na brankovišti odvedl Damir Žafjarov. Asistence: Mark Marin, Kenny Agostino.
    39:45 Ivan ČECHOVIČ - 2:2
     
    39:45
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči byli na dobrých dvacet sekund v tlaku před Galkinem, čemuž ještě napomohla rána Lennströma od modré. Po závaru před brankou se dostal k puku Žafjarov, který jej naservíroval před brankoviště na hůl IVANA ČECHOVIČE a ten neměl problém zblízka usměrnit puk do sítě. Asistence: Damir Žafjarov, Andy Miele.
     
    37:57
    Ačkoliv hosté nyní dobře bránili svou obrannou modrou, chybička se vloudila. Po pravé straně se prohnal do útočného pásma Daniel Zaar a jeho tvrdá rána z kruhu na bližší tyč nadělala Galkinovi problémy.
    33:49 Sergej ŠUMAKOV - 1:2
     
    33:49
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do vedení Da Costa z levého kruhu posunul puk na osu kluziště pro Trjamkina, jenž puk přihrál pro SERGEJE ŠUMAKOVA. Jeho bomba přesně z vrcholu pravého kruhu skončila ve vzdálenějším růžku branky Tichomirova, kterému dobře clonil Kuzněcov. Asistence: Nikita Trjamkin, Stéphane Da Costa.
     
    33:12
    Z levého kruhu napřáhl z první Sergej Šumakov a jeho tvrdou ránu schoval Andrej Tichomirov do lapačky efektivním a efektním semaforem.
     
    32:50
    Tím spíše, že Andy Miele, střelec zatím jediné branky domácích, jde na dvě minuty ven za hákování.
     
    30:37
    Před brankou hostí bylo zase rušno a po domácí střele nevydržel s nervy Sergej Zborovskij, jenž se provinil krosčekem. Domácí jdou do přesilovky pět na tři, která bude trvat minutu a 34 sekund.
     
    30:11
    Možná se to nyní změní. Jesse Blacker jde za zbytečný krosček v předbrankovém prostoru na dvě minuty ven.
     
    26:58
    Vladimir Kuzněcov našel výbornou přihrávkou zpoza branky mezi kruhy volného Pavla Kulikova, který se ale v gólové příležitosti nedokázal prosadit.
     
    19:57
    Ta málem přišla. Stéphane Da Costa se na modré prodral mezi dvěma hráči, střelou z kruhů ale přesný cíl nenašel.
    18:41 Marek Hrivík v dobré pozici minul branku
     
    18:41
    Po výborné akci se mezi kruhy dostal k zakončení z první Marek Hrivík. Svůj pátý gól v sezoně ale nepřidal, neboť minul branku.
     
    17:40
    Kiril Urakov se chopil puku za svojí klecí a přes tři hráče se dostal až k zakončení na druhé straně kluziště na levém kruhu. Na pozorného Vladimira Galkina, který odchytal letos již dvanáct zápasů, si nepřišel.
    07:39 Stéphane Da Costa - 1:1
     
    07:39
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Vedení vydrželo domácím sotva tři minuty. Na nahození Šumakova z pravého kruhu gólman domácích asi příliš neviděl. Vyrazil puk před sebe, kde byl STÉPHANE DA COSTA a úspěšnou bekhendovou dorážkou poslal kotouč do sítě. Asistence: Sergej Šumakov.
    04:31 Andy MIELE - 1:0
     
    04:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Vyloučení Trjamkina přišlo hosty draho. Domácí sehráli výbornou přesilovkovou kombinaci, kterou začal na pravém kruhu Mišarin. Přihrál na osu hřiště pro Lennströma, který posunul puk na levý kruh pro Žafjarova. Ten našel mezi brankou volného ANDY MIELEHO, jenž pouze nastavil hokejku a sklepl puk do sítě. Asistence: Damir Žafjarov, Theodor Lennström.
     
    04:19
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., krosček).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Miele (Žafjarov, Lennström), 40. Čechovič (Žafjarov, Miele), 42. Miele (Marin, Agostino), 46. Zaar (Hrivík) – 8. S. Da Costa (Šumakov), 34. Šumakov (Trjamkin, S. Da Costa), 45. B. Macek (Blacker, Spooner)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Murygin) – Pajgin (A), J. Martynov, Lennström, M. Fedotov, M. Orlov, Marin, Mišarin – Agostino, Miele, Žafjarov (A) – Šenfeld (C), Hrivík, Zaar – Ilja Fedotov, A. Michejev, Čechovič – Urakov, Ťanulin, Verjajev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Šikin) – Blacker, Trjamkin (C), Zborovskij, Gurkin, Sevostjanov, Arzamascev, Salov – Šumakov, S. Da Costa, A. Makejev (A) – B. Macek (A), Bělousov, Spooner – P. Cormier, S. Bočarov, Romancev – V. Kuzněcov, Chripunov, P. Kulikov – Pšeničnikov.

    Rozhodčí: Jevgenij Gamalej, Anton Lavrentěv – Konstantin Gordenko, Maxim Stroganov
    bahis siteleri