Riders Univerzita Pardubice – BO Ostrava 3:6 (kon.) | Black Dogs Budweis – HC MUNI 1:2 (kon.) | North wings Ústí – UK Kings Prague 7:6 (kon.)
konec
Riders Univerzita Pardubice
3:6 (2:2, 1:2, 0:2)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Pondělí 18.10.2021, 18:00 • Pardubice - Enteria arena • Univerzitní liga ledního hokeje • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Viliam BÉREŠ - 3:6
     
    58:47
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Po skrumáži před brankou Ovčařiho se hostům podařilo dostat hru na druhou stranu a VILIAM BÉREŠ dává puk do opuštěné klece. Bez asistence.
    57:21 Marek KOVALSKI - 3:5
     
    57:21
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Hosté nakonec rozhodují utkání svou přesilovou trefou, kdy se prosadil MAREK KOVALSKI. Asistence: David Sysala.
    23:22 Vojtěch KOVAŘÍK - 3:4
     
    23:22
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Autorem branky je VOJTĚCH KOVAŘÍK, který si jako první našel odražený puk před brankou a zametl jej do sítě. Asistence: David Janiczek.
    22:49 Emil ADAMCZYK - 3:3
     
    22:49
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Autorem branky je EMIL ADAMCZYK, který jen u pravé tyčky zasunul puk do branky. Velkou práci na této brance měl právě Béreš, který projel cele hřiště a dobře adresoval přihrávku na Adamczyka. Asistence: Viliam Béreš.
    21:56 Jan STOLÍN - 3:2
     
    21:56
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN STOLÍN, který nevystřelil hned a počkal si na svou ránu. To se mu nakonec oplatilo a dostal přízemní trefou puk za záda Ovčařiho. Asistence: Jakub Muška a Lukáš Bezděk.
    10:47 David SYSALA - 2:2
     
    10:47
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Riders dostává vyrovnávací branku ve vlastní přesilové hře! DAVID SYSALA utekl obráncům a před brankou si zpracoval přihrávku a kličkou do pravé strany překonal Sodomku v jeho brance. Asistence: Marek Kovalski a David Gřesík.
    09:55 Jan BERNÁT - 2:1
     
    09:55
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! A nyní skandují "nevadí...", neboť jejich povzbuzování spíše povzbudilo hosty, kteří dávají kontaktní branku. Autorem branky je JAN BERNÁT, který obdržel přihrávku zpoza branky a umístil puk pod horní tyčku. Asistence: Emil Adamczyk a David Gřesík.
    05:52 Josef HEJNÝ - 2:0
     
    05:52
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Riders velmi rychle využívají svou přesilovou hru. Autorem branky je JOSEF HEJNÝ, který z levé strany trefil poloodkrytou branku soupeře. Asistence: Martin Maťátko a Oliver Obr.
    01:04 Dominik BUREŠ - 1:0
     
    01:04
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DOMINIK BUREŠ, který se rozjel do pásma a svou střelou otevírá skóre zápasu. Následně však v rychlosti narazil do zadního mantinelu a až za pomocí spoluhráčů se postavil na nohy a v předklonu odjíždí na střídačku. Asistence: Lukáš Bezděk a Jakub Muška.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 2. Bureš (Bezděk, Muška), 6. Hejný (Maťátko, Obr), 22. Stolín (Muška, Bezděk) – 10. Bernát (Adamczyk, Gřesík), 11. Sysala (Kovalski, Gřesík), 23. Adamczyk (Béreš), 24. Kovařík (Janiczek), 58. Kovalski (Sysala), 59. Béreš


    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (Vaněk) – Vacek (C), Obr, Muška, Tomin, Bezděk, Voltner, Lenoch, Šrámek, Kmoníček, Bureš, Stolín, Hejný, Strnad, Teuber, Hrdlička, Králíček, Maťátko, Skála, Jiruška, Jindra.
    BO Ostrava Vítkovice Steel: Ovčaři – Janiczek, Gřesík, Baca, Szturc, Ficek, Moravčík, Sysala (C), Adamczyk, Béreš, Fejko, Kovařík, Bernát, Pawliczek, Kovalski (A).

    Rozhodčí: L. Veinfurter – J. Řezníček, P. Hofman

    Diváci: 250
    bahis siteleri