Chabarovsk – CSKA Moskva 3:4 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Minsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Barys 4:3 (3:2 po s.n.)
Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 3:2 (kon.) | Ufa – Čerepovec 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:1 (kon.) | Kunlun – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 5:3 (kon.)
Viťaz – Soči 1:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 26.10.2021, 18:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Vadim ŠIPAČOV - 4:1
     
    58:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Podruhé to již vyšlo. VADIM ŠIPAČOV převzal na levé straně útočné modré dlouhou a hlavně přesnou přihrávku od Sergeje Bojkova, zpracoval puk a zamířil nekompromisně do prázdné klece, čímž pojišťuje výhru Dynama Moskva a v tabulce střelců svého týmu se dotahuje s třinácti brankami na Dmitrije Raševského. Asistence: Sergej Bojkov, Ivan Igumnov.
    44:51 Denis ALEXEJEV - 3:1
     
    44:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Zápletka pro hosty! Přesilová hra sice nebyla využita, nicméně tvrdá rána Marčenka z kruhů šla na vyrážečku Jerjomenka, který jí ještě výborně vytěsnil a kotouč směřoval za jeho branku. Jenže u pravé tyče číhal DENIS ALEXEJEV, který puk pohotově doklepl do sítě. Asistence: Alexej Marčenko.
    37:01 Vjačeslav VOJNOV - 3:0
     
    37:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra po zbytečném faulu Misjula je velmi rychle využitá a hrdinou je VJAČESLAV VOJNOV, který zkraje periody inkasoval tvrdou ránu po tom, co blokoval střelu. Po dobré práci Šipačova u pravého kruhu se k němu dostal puk, jednatřicetiletý bek se zkušenostmi z NHL se opřel tvrdě do kotouče a ten se zastavil až v síti. Třetí branka sezony pro Vojnova. Asistence: Vadim Šipačov.
    31:14 Stanislav GALIJEV - 2:0
     
    31:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Těžko říct, jestli Edward Pasquale střelu Šipačova podcenil nebo spíše přes svého beka neviděl. Šlo sice o tvrdou ránu, ale z uctivé vzdálenosti. Kanadský gólman draftovaný Atlantou puk vyrazil pouze před sebe na levý kruh, kde se do něj opřel STANISLAV GALIJEV a domácí rázem z ničeho nic vedou o dvě branky. Asistence: Vadim Šipačov.
    30:43 Eric O'DELL - 1:0
     
    30:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv byli domácí po většunu zápasu zatím horším týmem, nyní jdou do vedení. O'Dell poslal před branku střílenou přihrávku na Raševského, který puk poslal na branku. Pasquale jej vyrazil před sebe na levou stranu, kde si kotouč dojel právě ERIC O'DELL a zblízka zatloukl do sítě svou šestou branku v sezoně. Asistence: Dmitrij Raševskij.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 31. O'Dell (Raševskij), 32. Galijev (Šipačov), 38. Vojnov (Šipačov), 59. Šipačov (S. Bojkov, Igumnov) – 45. Denis Alexejev (A. Marčenko)


    Dynamo Moskva: A. Jerjomenko (I. Bočarov) – Vojnov, A. Mironov (A), S. Bojkov, Andrej Sergejev, Pribylskij, J. Zajcev, N. Novikov – Galijev, Šipačov (C), Raševskij – Klinkhammer, O'Dell (A), Wedin – Fisenko, Igumnov, Trinějev – V. Jefremov, Muranov, Petunin – V. Michajlov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (D. Isajev) – A. Marčenko (C), Rafikov, Jelesin, Barancev, M. Osipov (A), Čerepanov, Misjul – A. Anisimov (A), Boucher, Maxim Šalunov – Kraskovskij, Polunin, Korškov – Georgij Ivanov, Kajumov, Denis Alexejev – Berjozkin, Perevalov, P. Kudrjavcev – Arťom Iljenko.

    Rozhodčí: Sergej Kulakov, Ivan Fatejev – Alexander Zacharenkov, Tornike Kučava
    bahis siteleri