Detroit – Vegas 5:2 (kon.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.) | Anaheim – St. Louis 4:1 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 5:2 (kon.) | Vancouver – Dallas 6:3 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Nashville Predators
Pondělí 08.11.2021, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:37 Alex DEBRINCAT - 2:1
     
    60:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí vítězí! Do útoku se na začátku prodloužení vydali hráči Nashvillu, ovšem následně propadli a Patrick Kane s Alexem DeBrincatem se dostali do přečíslení 2 na 1. ALEX DEBRINCAT nahrál před branku Patrickovi Kaneovi, který místo zakončení svému spoluhráči kotouč ještě vrátil a DeBrincat už pálil do odkryté klece. Saros tohle nemohl stihnout – 2:1. Asistence: Patrick Kane a Kevin Lankinen.
    29:05 Alexandre CARRIER - 1:1
     
    29:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté rychle vyrovnávají! ALEXANDRE CARRIER se z pravé strany natlačil až do brankoviště a bekhendem našel mezírku pod Lankinenovými betony, kterou puk prošel za brankovou čáru – 1:1. Bez asistence.
    27:15 Brandon HAGEL - 1:0
     
    27:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí z narůstajícího tlaku vytěžili vedoucí gól! Seth Jones nahodil puk do zadního mantinelu, od něhož se odrazil zpátky před brankoviště. Tam hlídkoval BRANDON HAGEL, který kotouč pohotově dostal přes levý beton brankáře Sarose. Asistence: Seth Jones a Jonathan Toews.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. Hagel (S. Jones, J. Toews), 61. DeBrincat (P. Kane, Lankinen) – 30. A. Carrier


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M.-A. Fleury) – S. Jones, R. Stillman, C. Murphy (A), McCabe, E. Gustafsson, de Haan – P. Kane (A), Dach, DeBrincat – Hagel, J. Toews (C), D. Kubalík – Hardman, D. Strome, Entwistle – Khaira, R. Carpenter, Kurashev.
    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, P. Myers – Duchene, Mikael Granlund (A), Kunin – Grimaldi, Johansen, Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, Novak, Cousins.

    Rozhodčí: Syvret, Rank – Gibbons, Gawryletz

    Diváci: 16 891
    bahis siteleri