Tampa – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 3:5 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Detroit – Montreal 3:2 (po pr.)
Carolina – St. Louis 3:2 (kon.) | Nashville – Arizona 4:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:2 (kon.)
Colorado – San Jose 6:2 (kon.) | Vegas – Vancouver 7:4 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:4 (kon.)
Ottawa – Calgary 0:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:2 (2:1, 2:0, 2:1)
San Jose Sharks
Neděle 14.11.2021, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Darcy Kuemper (COL) 28 zákroků, 2 OG, úspěšnost 82,1%, odchytal 60:00
    Adin Hill (SJS) 25 zákroků, 5 OG, úspěšnost 83,3%, odchytal 59:54

    Česká a slovenská stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) 0+1, -3 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 16:30
    Radim Šimek (SJS) 0+0, 0 účast, 4 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 13:43

    Tři hvězdy utkání

    1. Samuel Girard (COL) 1+3
    2. Nazem Kadri (COL) 1+2
    3. Logan O'Connor (COL) 1+0 (05:59:13)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 31-30; Zablokované střely: 11-18; Vhazování: 48%-52%; Hity: 13-19; Přesilové hry: 1/5-1/2; Trestné minuty: 4-10.
     
    Colorado sice nevstoupilo do utkání dobře, jenže brzce inkasovaný gól byl pro Avalanche dobrým budíkem. Domácí hokejisté ještě do přestávky skóre otočili a ve zbytku dnešního utkání už vývoj duelu kontrolovali. Alex Newhook vstřelil svůj první gól v letošní sezóně a zároveň svůj první vítězný gól v kariéře NHL. Konečný výsledek. Colorado Avalanche 6 San Jose Sharks 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    DJ v Ball Areně si udělal v závěru zápasu srandu ze San Jose, když Sharks pustil song Baby Shark. Jistě znáte.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
    56:37 Samuel GIRARD - 6:2
     
    56:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    SAMUEL GIRARD si zpracoval puk po přihrávce od Nazema Kadriho a od střídaček zamířil do prázdné brány hostí! Asistence: Nazem Kadri.
     
    55:40
    Kotouč byl sražen mezi střídačky a nyní nastává čas na to, abychom si odbyli poslední reklamní přestávku. Colorado má vývoj zápasu pod kontrolou a vede 5:2.
     
    53:53
    Darcy Kuemper snadno zasáhl proti střele Sharks z pravého křídla a po přerušení následuje reklamní přestávka.
    50:13 André BURAKOVSKY - 5:2
     
    50:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Samuel Girard trefil ránou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování před bránou clonícího Gabriela Landeskoga, vůbec to ale nebylo na škodu, protože k odraženému puku se dostal ANDRÉ BURAKOVSKY a z ostrého úhlu ho poslal k přední pravé tyči! Colorado vede rázem 5:2. Asistence: Gabriel Landeskog a Samuel Girard.
    49:02 Alexandr BARABANOV - 4:2
     
    49:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    ALEXANDR BARABANOV vypálil na bodu levého kruhu po zpětné přihrávce Tomáše Hertla a parádní střelou bez přípravy puk napálil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Gól naděje. Asistence: Tomáš Hertl a Erik Karlsson.
     
    47:46
    Samuel Girard byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Colorado bude čelit přesilové hře San Jose.
     
    47:23
    Ve třetí třetině se hraje nahoru dolů a sledujeme velice pěkné utkání, které už nabídlo pět gólů. Střela Avs skončila v ochranné síti a následuje reklamní přestávka.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
    45:20 Dahlén si zpracovával kotouč rukavicí a málem skóroval!
     
    45:20
    Jonathan Dahlén si před bránou zpracovával kotouč po přihrávce Logana Couturea z pravého kruhu rukavicí a chtěl zakončit, jenže pak puk netrefil a Darcy Kuemper ho levým betonem vyrazil! Kapitán Sharks se poté dostal k dorážce, ani obrovský závar ale gól naděje nepřinesl.
     
    44:38
    Tyson Jost chtěl přenést hru z pravého křídla doleva, kam si na puk najížděl Jayson Megna, přihrávka jeho spoluhráče ale byla příliš prudká a na kotouč nedosáhl.
     
    43:42
    Jack Johnson asistoval u úvodního zápasu dnešního utkání a nyní mohl skórovat sám, když vystřelil na bodu levého kruhu. Adin Hill ovšem sevřel kotouč v náručí.
    40:55 Samuel Girard se teď ocitl v slibné brankové příležitosti
     
    40:55
    Samuel Girard dostal nádhernou diagonální přihrávku před bránu a ocitl se v obrovské šanci, puk ale mezi betony Adina Hilla nezasunul!
     
    40:15
    Devon Toews vystřelil na levém křídle od modré čáry a před bránou puk tečoval Mikko Rantanen. Kotouč ovšem po teči finského útočníka minul pravou tyč.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 21-20; Zablokované střely: 6-14; Vhazování: 53%-47%; Hity: 13-14; Přesilové hry: 1/5-0/1; Trestné minuty: 2-10.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 5:06.
     
    San Jose v polovině utkání nedokázalo skórovat z dorážky do prázdné brány a Colorado rychle trestalo, když se v rozpětí necelých tří minut prosadili Alex Newhook a Logan O'Connor, jenž skóroval během vlastního oslabení. Skóre po druhé třetině tohoto střetnutí. Colorado Avalanche 4 San Jose Sharks 1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    37:07
    Brent Burns byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl poté, co fauloval na obranné modré čáře svého týmu.
    35:33 Logan O'CONNOR - 4:1
     
    35:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    LOGAN O'CONNOR fantasticky převzal puk před útočnou modrou čárou po přihrávce Darrena Helma a samostatný únik pak zakončil pěknou bekhendovou střelou, která zamířila k levé tyči a znamená gól Avalanche během oslabení! Je to 4:1! Asistence: Darren Helm a Erik Johnson.
     
    34:54
    Alex Newhook před pár okamžiky poslal Colorado do dvoubrankového vedení 3:1, nyní byl ale vyloučen.
     
    34:41
    Colorado se ocitlo na pravém křídle v postavení mimo hru a po přerušení následuje komerční přestávka. Colorado zdvojnásobilo své vedení a vede nad Sharks 3:1.
    32:38 Alex NEWHOOK - 3:1
     
    32:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Samuel Girard se na levém křídle krásně protáhl kolem jednoho ze strážců a poté přenesl hru doprava, kde pak ALEX NEWHOOK vypálil bez přípravy a jeho rána z pravého kruhu zamířila k přední tyči odkryté brány! Avalanche tak vedou 3:1. Asistence: Samuel Girard a Jayson Megna.
     
    32:08
    Alex Newhook se ocitl ve slibné střelecké pozici v pravém kruhu pro buly, jenže jeho střela zápěstím zamířila přes clonu vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány.
    30:31 San Jose nevyužilo obrovskou příležitost na vyrovnání!
     
    30:31
    Darcy Kuemper předvedl senzační zákrok proti Nickovi Merkleymu, který se dostal do zakončení v blízkosti pravé tyče sítě, a Sharks poté mohli skórovat z mezikruží do prázdné brány, jenže puk zamířil po ledě vedle pravé tyče! Málem 2:2!
     
    29:41
    Darcy Kuemper si připsal další zákrok, když proti střele San Jose z pravého kruhu pro vhazování zasáhl lapačkou a rychle vyhodil puk za svou bránu, aby rozehrál.
     
    28:58
    Timo Meier využil volného prostoru před sebou a na bodu levého kruhu pro vhazování práskl do puku, jeho rána s příklepem ale skončila na výstroji Darcyho Kuempera.
     
    28:10
    Tomáš Hertl podržel kotouč za bránou Avalanche a poté našel Alexandra Barabanova, který na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu nepřesně. Puk skončil mimo.
     
    27:38
    Samuel Girard vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho táhlý pokus zápěstím dopadl stejně. Adin Hill sevřel puk v lapačce a následuje reklamní přestávka.
     
    26:34
    Brent Burns vypálil na pravém křídle od modré čáry a jeho rána trefila těsně před bránou Nicka Bonina. Bývalý útočník Minnesoty nestačil reagovat a puk skončil mimo.
     
    25:32
    Alex Newhook vystřelil po krásné kombinaci Avalanche z mezikruží, do jeho pokusu mu ale vložil hůl jeden z hráčů San Jose a kotouč skončil opět v lapačce Adina Hilla.
     
    25:18
    André Burakovsky na pravém křídle zkusil vypálit z ostrého úhlu a pokus to nebyl špatný, kotouč ovšem skončil v lapačce Adina Hilla a hra byla přerušena.
     
    24:58
    Obránce Colorada si vzápětí dojel pro vyhozený puk za vlastní bránu a po několika sekundách puku na holi rozehrál, ovšem nepřesně, takže zakázané uvolnění.
     
    24:16
    Samuel Girard vypálil na ose útočného pásma od modré čáry bez přípravy a jeho prudká střela byla zablokována. Sharks se osvobodili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    23:37
    Gabriel Landeskog si chtěl srovnat puk v levém kruhu pro vhazování na hokejku a případně vystřelit, jenže skvělým hitem ho v tváří v tvář zastavil Jacob Middleton.
     
    22:44
    Kiefer Sherwood vystřelil v pravém kruhu pro vhazování zápěstím a jeho pokus byl jedním z hráčů San Jose přizvednut do ochranné sítě. Další přerušení hry.
     
    21:42
    Cale Makar vystřelil na pravém křídle od modré čáry a jeho pokus byl zřejmě na přední tyči sražen mimo jeho clonícím spoluhráčem. Vyhození Sharks poté skončilo mimo.
     
    20:53
    André Burakovsky se mohl pokusit vypálil v blízkosti levé tyče, jenže kotouč mu po přihrávce přes osu útočného pásma přeskočil hůl a do zakončení se nedostal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 10-12; Zablokované střely: 3-7; Vhazování: 46%-54%; Hity: 10-5; Přesilové hry: 1/4-0/0; Trestné minuty: 0-8.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 4:07.
     
    Logan Couture sice otevřel v úvodu zápasu skóre a poslal San Jose do vedení, jenže jeho gól probudil Colorado ze zimního spánku a Avalanche rychle skóre otočili, když nejprve v přesilové hře vyrovnal Devon Toews a poté obrat dokonal Nazem Kadri. Skóre po první třetině. Colorado Avalanche 2 San Jose Sharks 1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    San Jose hrálo těsně před přestávkou v šesti hráčích a týmový trest odpyká Nick Merkley. Špatné střídání.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:19
    Timo Meier vystřelil před vrcholem levého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím byla přizvednuta do ochranné sítě. Skvělý bekčeking předvedl Erik Johnson.
     
    16:38
    Avalanche se dostali během přesilové hry k několika střelám, jenže Adin Hill zatím potřetí v dnešním zápase neinkasoval a San Jose hraje opět v plném počtu hráčů.
     
    14:18
    Jacob Middleton vyloučen na dvě minuty za podrážení a po reklamní přestávce následuje přesilovka Avalanche.
    13:55 Nazem KADRI - 2:1
     
    13:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NAZEM KADRI si najel před bránu na parádní přihrávku Valerije Ničuškina z levého křídla a v tváří v tvář brankářovi nezaváhal, když si puk stáhl na bekhend a poté u pravé tyče zasunul kotouč do odkryté sítě! Adin Hill byl venku z brány a neměl šanci zasáhnout. Asistence: Valerij Ničuškin a Jack Johnson. (skóre utkání 2:1)
     
    12:10
    Cale Makar se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné střelecké pozici, jenže prudkou střelou zápěstím minul přední pravý horní roh brány brankáře Adina Hilla.
     
    10:24
    Nahození Avalanche od střídaček doklouzalo pod lapačku Jamese Reimera, který před pár okamžiky inkasoval vyrovnávací gól. Následuje komerční přestávka.
    10:10 Devon TOEWS - 1:1
     
    10:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    DEVON TOEWS se nyní nádherně opřel na ose útočného pásma do zpětné přihrávky Samuela Girarda z levého kruhu a parádní ránou bez přípravy propálil Adina Hilla kolem vyrážečky! Je to 1:1! Asistence: Samuel Girard a Nazem Kadri.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:09
    Mikko Rantanen vypálil bez přípravy na vrcholu mezikruží a jeho nádherná bomba skončila na horní tyči! Druhá branková konstrukce od Avs!
     
    08:30
    Kevin Labanc byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Colorado si tak zahraje druhou přesilovou hru (0/1).
     
    08:24
    Colorado se znovu vrhlo do útoku, jenže se na pravém křídle ocitlo v postavení mimo hru a hra opět pokračovala až po krátké komerční přestávce.
     
    08:09
    J.T. Compher nyní vystřelil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela skončila na přední levé tyči! Málem bylo vyrovnáno! Skóre zůstává 0:1.
     
    05:54
    Avalanche se dostali k první střele na bránu, která přišla z bodu pravého kruhu pro vhazování a skončila v náručí připraveného brankáře Adina Hilla.
     
    04:50
    Brent Burns se ocitl v pravém rohu obranného pásma pod tlakem dvou protihráčů a vyhodil puk přes sklo.
    04:25 Šimek málem potrestal nepřesvědčivý zákrok gólmana
     
    04:25
    Radim Šimek vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Darcymu Kuemperovi vypadl puk z lapačky, dorážka českého obránce ale nebyla příliš důrazná a brankář Colorada zmrazil puk!
    03:17 Logan COUTURE - 0:1
     
    03:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    LOGAN COUTURE vypálil na levém křídle z ostrého úhlu a jeho rána bez přípravy zamířila nad lapačkou Darcyho Kuempera pod horní tyč! Sharks vstoupili do zápasu skvěle a vedou na ledě Avalanche 1:0. Asistence: Mario Ferraro.
     
    02:56
    Gabriel Landeskog se snažil něco vymyslet na levém křídle z pohledu Avalanche, jenže se ocitl v postavení mimo hru a domácí se zatím nemohou dostat do hry.
     
    02:48
    A vzápětí znovu Sharks a znovu Timo Meier, který tentokrát zamířil z levého kruhu pro vhazování do náruče Darcyho Kuempera. Snadný zákrok, po němž byla hra přerušena.
     
    01:51
    Tomáš Hertl vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a jeho pokus mířil ke vzdálenější levé tyči, kde byl opět Darcy Kuemper a pravým betonem agresivně puk vykopl.
     
    00:08
    Timo Meier vstoupil do zápasu s obrovskou chutí a na ose útočného pásma vystřelil zápěstím, Darcy Kuemper měl ale čistý výhled a táhlý pokus zamířil do jeho náručí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Kuemper (J. Johansson) – Makar, D. Toews, Girard, R. Murray, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), Compher, Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – L. O'Connor, Newhook, Jost – Kiefer Sherwood, Jayson Megna, Helm. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – B. Burns, M. Ferraro, E. Karlsson (A), J. Middleton, R. Šimek, M.-É. Vlasic – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Balcers, Hertl (A), Barabanov – Labanc, Bonino, Nieto – N. Merkley, Weatherby, Cogliano. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Brian Pochmara. Čároví: Kiel Murchison, Steve Barton.
     
    San Jose Sharks

    San Jose Sharks usiluje společně s Coloradem o pozice zajišťující účast v playoff, jenže na rozdíl od Avalanche nemá na nejlepší osmičku Západní konference takovou ztrátu. Sharks ztrácí na Vegas pouhý bod a na osmé LA Kings body dva, tým kolem Tomáše Hertla má ovšem zápas k dobru. San Jose čeká třetí venkovní zápas v řadě poté, co vyhrál v Calgary a prohrál ve Winnipegu. Neproduktivnějším hráčem je nestárnoucí Brent Bruns.
     
    Colorado Avalanche

    Nathan MacKinnon je opět zraněný, i bez něj si ovšem Avalanche poradili, když v posledním utkání rozstříleli Vancouver vysoko 7:1. Parádní zápas odehrál finský hráč Mikko Rantanen, který byl s jedním gólem a dvěmi asistencemi vyhlášen první hvězdou utkání. Avs letos táhne čtveřice hráčů. Gabriel Landeskog a Nazem Kadri mají na kontě shodný počet jedenácti kanadských bodů, kdežto J.T. Compher a Nathan MacKinnon deset bodů.
     
    Colorado si v pátek s chutí zastřílelo proti Vancouveru a odčinilo back-to-back porážky s Columbusem. Dalším soupeřem organizace z Denveru bude tým San Jose s českým útočníkem Tomášem Hertlem, který má letos na kontě devět kanadských bodů za 6 gólů a 3 asistence.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. D. Toews (Girard, Kadri), 14. Kadri (Ničuškin, J. Johnson), 33. Newhook (Girard, Jayson Megna), 36. L. O'Connor (Helm, E. Johnson), 51. Burakovsky (Landeskog, Girard), 57. Girard (Kadri) – 4. Couture (M. Ferraro), 50. Barabanov (Hertl, E. Karlsson)


    Colorado Avalanche: Kuemper (J. Johansson) – Makar, D. Toews, Girard, R. Murray, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), Compher, Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – L. O'Connor, Newhook, Jost – Kiefer Sherwood, Jayson Megna, Helm. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – B. Burns, M. Ferraro, E. Karlsson (A), J. Middleton, R. Šimek, M.-É. Vlasic – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Balcers, Hertl (A), Barabanov – Labanc, Bonino, Nieto – N. Merkley, Weatherby, Cogliano. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Brian Pochmara. Čároví: Kiel Murchison, Steve Barton

    Diváci: 18015
    bahis siteleri