Tampa – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 3:5 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Detroit – Montreal 3:2 (po pr.)
Carolina – St. Louis 3:2 (kon.) | Nashville – Arizona 4:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:2 (kon.)
Colorado – San Jose 6:2 (kon.) | Vegas – Vancouver 7:4 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:4 (kon.)
Ottawa – Calgary 0:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:2 (2:1, 2:0, 2:1)
San Jose Sharks
Neděle 14.11.2021, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Colorado si v pátek s chutí zastřílelo proti Vancouveru a odčinilo back-to-back porážky s Columbusem. Dalším soupeřem organizace z Denveru bude tým San Jose s českým útočníkem Tomášem Hertlem, který má letos na kontě devět kanadských bodů za 6 gólů a 3 asistence.
     
    Colorado Avalanche

    Nathan MacKinnon je opět zraněný, i bez něj si ovšem Avalanche poradili, když v posledním utkání rozstříleli Vancouver vysoko 7:1. Parádní zápas odehrál finský hráč Mikko Rantanen, který byl s jedním gólem a dvěmi asistencemi vyhlášen první hvězdou utkání. Avs letos táhne čtveřice hráčů. Gabriel Landeskog a Nazem Kadri mají na kontě shodný počet jedenácti kanadských bodů, kdežto J.T. Compher a Nathan MacKinnon deset bodů.
     
    San Jose Sharks

    San Jose Sharks usiluje společně s Coloradem o pozice zajišťující účast v playoff, jenže na rozdíl od Avalanche nemá na nejlepší osmičku Západní konference takovou ztrátu. Sharks ztrácí na Vegas pouhý bod a na osmé LA Kings body dva, tým kolem Tomáše Hertla má ovšem zápas k dobru. San Jose čeká třetí venkovní zápas v řadě poté, co vyhrál v Calgary a prohrál ve Winnipegu. Neproduktivnějším hráčem je nestárnoucí Brent Bruns.
     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Kuemper (J. Johansson) – Makar, D. Toews, Girard, R. Murray, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), Compher, Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – L. O'Connor, Newhook, Jost – Kiefer Sherwood, Jayson Megna, Helm. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – B. Burns, M. Ferraro, E. Karlsson (A), J. Middleton, R. Šimek, M.-É. Vlasic – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Balcers, Hertl (A), Barabanov – Labanc, Bonino, Nieto – N. Merkley, Weatherby, Cogliano. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Brian Pochmara. Čároví: Kiel Murchison, Steve Barton.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Timo Meier vstoupil do zápasu s obrovskou chutí a na ose útočného pásma vystřelil zápěstím, Darcy Kuemper měl ale čistý výhled a táhlý pokus zamířil do jeho náručí.
     
    01:51
    Tomáš Hertl vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a jeho pokus mířil ke vzdálenější levé tyči, kde byl opět Darcy Kuemper a pravým betonem agresivně puk vykopl.
     
    02:48
    A vzápětí znovu Sharks a znovu Timo Meier, který tentokrát zamířil z levého kruhu pro vhazování do náruče Darcyho Kuempera. Snadný zákrok, po němž byla hra přerušena.
     
    02:56
    Gabriel Landeskog se snažil něco vymyslet na levém křídle z pohledu Avalanche, jenže se ocitl v postavení mimo hru a domácí se zatím nemohou dostat do hry.
     
    03:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    LOGAN COUTURE vypálil na levém křídle z ostrého úhlu a jeho rána bez přípravy zamířila nad lapačkou Darcyho Kuempera pod horní tyč! Sharks vstoupili do zápasu skvěle a vedou na ledě Avalanche 1:0. Asistence: Mario Ferraro.
    03:17 Logan COUTURE - 0:1
     
    04:25
    Radim Šimek vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Darcymu Kuemperovi vypadl puk z lapačky, dorážka českého obránce ale nebyla příliš důrazná a brankář Colorada zmrazil puk!
    04:25 Šimek málem potrestal nepřesvědčivý zákrok gólmana
     
    04:50
    Brent Burns se ocitl v pravém rohu obranného pásma pod tlakem dvou protihráčů a vyhodil puk přes sklo.
     
    05:54
    Avalanche se dostali k první střele na bránu, která přišla z bodu pravého kruhu pro vhazování a skončila v náručí připraveného brankáře Adina Hilla.
     
    08:09
    J.T. Compher nyní vystřelil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela skončila na přední levé tyči! Málem bylo vyrovnáno! Skóre zůstává 0:1.
     
    08:24
    Colorado se znovu vrhlo do útoku, jenže se na pravém křídle ocitlo v postavení mimo hru a hra opět pokračovala až po krátké komerční přestávce.
     
    08:30
    Kevin Labanc byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Colorado si tak zahraje druhou přesilovou hru (0/1).
     
    09:09
    Mikko Rantanen vypálil bez přípravy na vrcholu mezikruží a jeho nádherná bomba skončila na horní tyči! Druhá branková konstrukce od Avs!
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    DEVON TOEWS se nyní nádherně opřel na ose útočného pásma do zpětné přihrávky Samuela Girarda z levého kruhu a parádní ránou bez přípravy propálil Adina Hilla kolem vyrážečky! Je to 1:1! Asistence: Samuel Girard a Nazem Kadri.
    10:10 Devon TOEWS - 1:1
     
    10:24
    Nahození Avalanche od střídaček doklouzalo pod lapačku Jamese Reimera, který před pár okamžiky inkasoval vyrovnávací gól. Následuje komerční přestávka.
     
    12:10
    Cale Makar se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné střelecké pozici, jenže prudkou střelou zápěstím minul přední pravý horní roh brány brankáře Adina Hilla.
     
    13:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NAZEM KADRI si najel před bránu na parádní přihrávku Valerije Ničuškina z levého křídla a v tváří v tvář brankářovi nezaváhal, když si puk stáhl na bekhend a poté u pravé tyče zasunul kotouč do odkryté sítě! Adin Hill byl venku z brány a neměl šanci zasáhnout. Asistence: Valerij Ničuškin a Jack Johnson. (skóre utkání 2:1)
    13:55 Nazem KADRI - 2:1
     
    14:18
    Jacob Middleton vyloučen na dvě minuty za podrážení a po reklamní přestávce následuje přesilovka Avalanche.
     
    16:38
    Avalanche se dostali během přesilové hry k několika střelám, jenže Adin Hill zatím potřetí v dnešním zápase neinkasoval a San Jose hraje opět v plném počtu hráčů.
     
    18:19
    Timo Meier vystřelil před vrcholem levého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím byla přizvednuta do ochranné sítě. Skvělý bekčeking předvedl Erik Johnson.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:50
    San Jose hrálo těsně před přestávkou v šesti hráčích a týmový trest odpyká Nick Merkley. Špatné střídání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Logan Couture sice otevřel v úvodu zápasu skóre a poslal San Jose do vedení, jenže jeho gól probudil Colorado ze zimního spánku a Avalanche rychle skóre otočili, když nejprve v přesilové hře vyrovnal Devon Toews a poté obrat dokonal Nazem Kadri. Skóre po první třetině. Colorado Avalanche 2 San Jose Sharks 1.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 4:07.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 10-12; Zablokované střely: 3-7; Vhazování: 46%-54%; Hity: 10-5; Přesilové hry: 1/4-0/0; Trestné minuty: 0-8.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:53
    André Burakovsky se mohl pokusit vypálil v blízkosti levé tyče, jenže kotouč mu po přihrávce přes osu útočného pásma přeskočil hůl a do zakončení se nedostal.
     
    21:42
    Cale Makar vystřelil na pravém křídle od modré čáry a jeho pokus byl zřejmě na přední tyči sražen mimo jeho clonícím spoluhráčem. Vyhození Sharks poté skončilo mimo.
     
    22:44
    Kiefer Sherwood vystřelil v pravém kruhu pro vhazování zápěstím a jeho pokus byl jedním z hráčů San Jose přizvednut do ochranné sítě. Další přerušení hry.
     
    23:37
    Gabriel Landeskog si chtěl srovnat puk v levém kruhu pro vhazování na hokejku a případně vystřelit, jenže skvělým hitem ho v tváří v tvář zastavil Jacob Middleton.
     
    24:16
    Samuel Girard vypálil na ose útočného pásma od modré čáry bez přípravy a jeho prudká střela byla zablokována. Sharks se osvobodili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    24:58
    Obránce Colorada si vzápětí dojel pro vyhozený puk za vlastní bránu a po několika sekundách puku na holi rozehrál, ovšem nepřesně, takže zakázané uvolnění.
     
    25:18
    André Burakovsky na pravém křídle zkusil vypálit z ostrého úhlu a pokus to nebyl špatný, kotouč ovšem skončil v lapačce Adina Hilla a hra byla přerušena.
     
    25:32
    Alex Newhook vystřelil po krásné kombinaci Avalanche z mezikruží, do jeho pokusu mu ale vložil hůl jeden z hráčů San Jose a kotouč skončil opět v lapačce Adina Hilla.
     
    26:34
    Brent Burns vypálil na pravém křídle od modré čáry a jeho rána trefila těsně před bránou Nicka Bonina. Bývalý útočník Minnesoty nestačil reagovat a puk skončil mimo.
     
    27:38
    Samuel Girard vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho táhlý pokus zápěstím dopadl stejně. Adin Hill sevřel puk v lapačce a následuje reklamní přestávka.
     
    28:10
    Tomáš Hertl podržel kotouč za bránou Avalanche a poté našel Alexandra Barabanova, který na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu nepřesně. Puk skončil mimo.
     
    28:58
    Timo Meier využil volného prostoru před sebou a na bodu levého kruhu pro vhazování práskl do puku, jeho rána s příklepem ale skončila na výstroji Darcyho Kuempera.
     
    29:41
    Darcy Kuemper si připsal další zákrok, když proti střele San Jose z pravého kruhu pro vhazování zasáhl lapačkou a rychle vyhodil puk za svou bránu, aby rozehrál.
     
    30:31
    Darcy Kuemper předvedl senzační zákrok proti Nickovi Merkleymu, který se dostal do zakončení v blízkosti pravé tyče sítě, a Sharks poté mohli skórovat z mezikruží do prázdné brány, jenže puk zamířil po ledě vedle pravé tyče! Málem 2:2!
    30:31 San Jose nevyužilo obrovskou příležitost na vyrovnání!
     
    32:08
    Alex Newhook se ocitl ve slibné střelecké pozici v pravém kruhu pro buly, jenže jeho střela zápěstím zamířila přes clonu vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány.
     
    32:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Samuel Girard se na levém křídle krásně protáhl kolem jednoho ze strážců a poté přenesl hru doprava, kde pak ALEX NEWHOOK vypálil bez přípravy a jeho rána z pravého kruhu zamířila k přední tyči odkryté brány! Avalanche tak vedou 3:1. Asistence: Samuel Girard a Jayson Megna.
    32:38 Alex NEWHOOK - 3:1
     
    34:41
    Colorado se ocitlo na pravém křídle v postavení mimo hru a po přerušení následuje komerční přestávka. Colorado zdvojnásobilo své vedení a vede nad Sharks 3:1.
     
    34:54
    Alex Newhook před pár okamžiky poslal Colorado do dvoubrankového vedení 3:1, nyní byl ale vyloučen.
     
    35:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    LOGAN O'CONNOR fantasticky převzal puk před útočnou modrou čárou po přihrávce Darrena Helma a samostatný únik pak zakončil pěknou bekhendovou střelou, která zamířila k levé tyči a znamená gól Avalanche během oslabení! Je to 4:1! Asistence: Darren Helm a Erik Johnson.
    35:33 Logan O'CONNOR - 4:1
     
    37:07
    Brent Burns byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl poté, co fauloval na obranné modré čáře svého týmu.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    San Jose v polovině utkání nedokázalo skórovat z dorážky do prázdné brány a Colorado rychle trestalo, když se v rozpětí necelých tří minut prosadili Alex Newhook a Logan O'Connor, jenž skóroval během vlastního oslabení. Skóre po druhé třetině tohoto střetnutí. Colorado Avalanche 4 San Jose Sharks 1.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 5:06.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 21-20; Zablokované střely: 6-14; Vhazování: 53%-47%; Hity: 13-14; Přesilové hry: 1/5-0/1; Trestné minuty: 2-10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Devon Toews vystřelil na levém křídle od modré čáry a před bránou puk tečoval Mikko Rantanen. Kotouč ovšem po teči finského útočníka minul pravou tyč.
     
    40:55
    Samuel Girard dostal nádhernou diagonální přihrávku před bránu a ocitl se v obrovské šanci, puk ale mezi betony Adina Hilla nezasunul!
    40:55 Samuel Girard se teď ocitl v slibné brankové příležitosti
     
    43:42
    Jack Johnson asistoval u úvodního zápasu dnešního utkání a nyní mohl skórovat sám, když vystřelil na bodu levého kruhu. Adin Hill ovšem sevřel kotouč v náručí.
     
    44:38
    Tyson Jost chtěl přenést hru z pravého křídla doleva, kam si na puk najížděl Jayson Megna, přihrávka jeho spoluhráče ale byla příliš prudká a na kotouč nedosáhl.
     
    45:20
    Jonathan Dahlén si před bránou zpracovával kotouč po přihrávce Logana Couturea z pravého kruhu rukavicí a chtěl zakončit, jenže pak puk netrefil a Darcy Kuemper ho levým betonem vyrazil! Kapitán Sharks se poté dostal k dorážce, ani obrovský závar ale gól naděje nepřinesl.
    45:20 Dahlén si zpracovával kotouč rukavicí a málem skóroval!
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    47:23
    Ve třetí třetině se hraje nahoru dolů a sledujeme velice pěkné utkání, které už nabídlo pět gólů. Střela Avs skončila v ochranné síti a následuje reklamní přestávka.
     
    47:46
    Samuel Girard byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Colorado bude čelit přesilové hře San Jose.
     
    49:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    ALEXANDR BARABANOV vypálil na bodu levého kruhu po zpětné přihrávce Tomáše Hertla a parádní střelou bez přípravy puk napálil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Gól naděje. Asistence: Tomáš Hertl a Erik Karlsson.
    49:02 Alexandr BARABANOV - 4:2
     
    50:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Samuel Girard trefil ránou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování před bránou clonícího Gabriela Landeskoga, vůbec to ale nebylo na škodu, protože k odraženému puku se dostal ANDRÉ BURAKOVSKY a z ostrého úhlu ho poslal k přední pravé tyči! Colorado vede rázem 5:2. Asistence: Gabriel Landeskog a Samuel Girard.
    50:13 André BURAKOVSKY - 5:2
     
    53:53
    Darcy Kuemper snadno zasáhl proti střele Sharks z pravého křídla a po přerušení následuje reklamní přestávka.
     
    55:40
    Kotouč byl sražen mezi střídačky a nyní nastává čas na to, abychom si odbyli poslední reklamní přestávku. Colorado má vývoj zápasu pod kontrolou a vede 5:2.
     
    56:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    SAMUEL GIRARD si zpracoval puk po přihrávce od Nazema Kadriho a od střídaček zamířil do prázdné brány hostí! Asistence: Nazem Kadri.
    56:37 Samuel GIRARD - 6:2
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    59:17
    DJ v Ball Areně si udělal v závěru zápasu srandu ze San Jose, když Sharks pustil song Baby Shark. Jistě znáte.
     
    Konec zápasu.
     
    Colorado sice nevstoupilo do utkání dobře, jenže brzce inkasovaný gól byl pro Avalanche dobrým budíkem. Domácí hokejisté ještě do přestávky skóre otočili a ve zbytku dnešního utkání už vývoj duelu kontrolovali. Alex Newhook vstřelil svůj první gól v letošní sezóně a zároveň svůj první vítězný gól v kariéře NHL. Konečný výsledek. Colorado Avalanche 6 San Jose Sharks 2.
     
    Statistiky: Střely na bránu: 31-30; Zablokované střely: 11-18; Vhazování: 48%-52%; Hity: 13-19; Přesilové hry: 1/5-1/2; Trestné minuty: 4-10.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Darcy Kuemper (COL) 28 zákroků, 2 OG, úspěšnost 82,1%, odchytal 60:00
    Adin Hill (SJS) 25 zákroků, 5 OG, úspěšnost 83,3%, odchytal 59:54

    Česká a slovenská stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) 0+1, -3 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 16:30
    Radim Šimek (SJS) 0+0, 0 účast, 4 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 13:43

    Tři hvězdy utkání

    1. Samuel Girard (COL) 1+3
    2. Nazem Kadri (COL) 1+2
    3. Logan O'Connor (COL) 1+0 (05:59:13)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. D. Toews (Girard, Kadri), 14. Kadri (Ničuškin, J. Johnson), 33. Newhook (Girard, Jayson Megna), 36. L. O'Connor (Helm, E. Johnson), 51. Burakovsky (Landeskog, Girard), 57. Girard (Kadri) – 4. Couture (M. Ferraro), 50. Barabanov (Hertl, E. Karlsson)


    Colorado Avalanche: Kuemper (J. Johansson) – Makar, D. Toews, Girard, R. Murray, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), Compher, Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – L. O'Connor, Newhook, Jost – Kiefer Sherwood, Jayson Megna, Helm. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – B. Burns, M. Ferraro, E. Karlsson (A), J. Middleton, R. Šimek, M.-É. Vlasic – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Balcers, Hertl (A), Barabanov – Labanc, Bonino, Nieto – N. Merkley, Weatherby, Cogliano. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Brian Pochmara. Čároví: Kiel Murchison, Steve Barton

    Diváci: 18015
    bahis siteleri