Tampa – NY Islanders 4:1 (kon.) | Columbus – Detroit 5:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:1 (2:1, 0:0, 2:0)
New York Islanders
Úterý 16.11.2021, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:57
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Zach Parise – 2 min., sekání).
    55:30 Steven STAMKOS - 4:1
     
    55:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pelechův výpad ve vlastním oslabení se neujal, takže domácí měli volnější cestu do protiútoku. Pageau se vykašlal na bránění Hedmana. Švédský obránce mohl nabít do levého kruhu STEVENU STAMKOSOVI a ten si ranou bez přípravy vsítil osmý gól sezóny. Asistence. Victor Hedman, Brayden Point.
     
    54:39
    Katchouk i Wahlstrom inkasovali desetiminutové osobní tresty. Slovenský obr k tomu má k dvojku za krosček na soupeřovu bradu.
    53:28 Brayden POINT - 3:1
     
    53:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ostrovanům se body z dnešního zápasu vzdalují! Ondřej Palát to vzal v brejku dvou na jednoho na sebe. On ani dorážející Killorn se neprosadil. To se povedlo až BRAYDENU POINTOVI, ke kterému trochu nešikovně přikopl puk Sebastian Aho. Bez asistence.
     
    50:39
    Jan Rutta od modré minul, ale může být rád alespoň za přesilovou hru. Rozhodčí viděli nedovolené bránění Matta Martina.
     
    34:30
    Další početní výhoda pro svěřence trenéra Trotze! Za podrážení tentokrát rozhodčí odvádí za katr Victora Hedmana.
     
    32:56
    Anthony Cirelli vyfasoval kromě pětky za šarvátku i dvě minuty za její vyvolání a navrch ještě jeden osobní trest. Brock Nelson má dvojku za napadení a pětku za bitku.
     
    32:25
    Kyle Palmieri z pravého kruhu minul. Napodruhé se rozhodl pro přihrávku na druhou stranu, odkud do tyče napálil kotouč Wahlstrom!
     
    32:11
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Zach Bogosian – 2 min., držení).
     
    20:16
    Perrymu se nepovedla přihrávka a navrch se mu zasekla hokejka u brusle Pageaua. Za podrážení si dvě minuty nezahraje.
    19:22 Anthony CIRELLI - 2:1
     
    19:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Chvilku po konci přesilovky Bolts přece jenom udeřili! Palát střílel z pravého mantinelu. ANTHONY CIRELLI si našel vyražený puk v menší skrumáži a pohotovým švihem zařídil pro sebe čtvrtý gól v sezóně a svému týmu obrat na 2:1. Asistence: Ondřej Palát, Victor Hedman.
     
    17:16
    Lightning se mohou těšit na první přesilovou hru. Za hákování Hedmana je potrestán hostující kapitán Anders Lee.
     
    11:25
    Další chybička v citlivém prostoru od hostů. Point nezachrtil a nechal střílet Paláta, jenž zleva trefil brankovou konstrukci.
    03:16 Mathieu JOSEPH - 1:1
     
    03:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Varlamov svůj čistý štít neudržel o moc déle, než tomu bylo u jeho krajana! Killorn důrazem na mantinelu vyvinul tlak na Aha, který odevzdal puk směrem do mezikruží a MATHIEU JOSEPH se mu za to odvděčil mazáckou střelou k horní tyčce. Asistence: Alex Killorn.
    02:53 Mathew BARZAL - 0:1
     
    02:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    I mistr tesař se občas utne. Victoru Hedmanovi utekl puk na modré čáře. Zach Parise okamžitě vyslal do úniku MATHEW BARZALA a ten bekhendem vsítil svůj čtvrtý gól v sezóně. Asistence: Zach Parise.
     
    00:04
    Hned po úvodním buly shodili rukavice Patrick Maroon a Zdeno Chára, který domácího útočníka zápasnickým chvatem stáhl k zemi. Oba dostávají pětiminutové tresty.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. M. Joseph (Killorn), 20. Cirelli (Palát, Hedman), 54. B. Point, 56. Stamkos (Hedman, B. Point) – 3. Barzal (Parise)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), Bogosian, McDonagh (A), C. Foote, Sergačjov – Cirelli, B. Point, Palát – M. Joseph, Stamkos (C), Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – Raddysh, Colton, Katchouk.
    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Mayfield, Pelech, Pulock, Chára, Greene, Aho – Parise, Barzal, A. Lee (C) – Palmieri, Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Bailey (A) – Clutterbuck (A), Bellows, M. Martin.

    Rozhodčí: Rehman, Rank – Hunt, Toomey

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri