N.Novgorod – Ufa 0:2 (kon.) | Soči – Barys 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Kazaň 0:1 (kon.)
konec
HK Soči
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Úterý 16.11.2021, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Soči přehrálo Barys, se loučím a přeji vám příjemný zbytek úterního večera. (19:50:06)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Martin Bakoš (SOC) 0+1, 3 střely, čas na ledě 17:39

    Tomáš Jurčo (AST) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:19
     
    Sledovali jsme souboj dvou týmů, které se ve svých konferencích nacházejí ve spodních patrech tabulky, a tak oba potřebovaly bodovat. Soči od úvodu asi více chtělo a postupně navýšilo vedení na tři branky. Ovšem Barys se nevzdal a udělal ze střetnutí ještě drama. Avšak Soči si pohlídalo poslední periodu a zvítězilo 5:2.

    Střely na branku: 31:28.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Tomáš Jurčo – 2 min., sekání).
     
    59:41
    Do samostatného úniku se hnal z levé strany Arťom Nikolajev, který si puk chtěl stáhnout kolem brankáře na bekhend. Avšak Joni Ortio vytasil beton a zastavil černou gumu.
     
    58:38
    Soči se nachází pod tlakem, a tak si domácí trenér raději vyžádal ještě oddechový čas.
     
    58:22
    Tohle by mělo končit gólem! Jakob Lilja přihrával před branku, kam si najížděl osamocený Nikita Michajlis. Ten nastavil hůl a puk naměřoval mezi tři tyče. Ovšem Magnus Hellberg se skvěle v brankovišti roztáhl a zaznamenal neskutečný zákrok.
     
    58:10
    Na pravém kruhu měl hodně prostoru Nikita Michajlis, který si kotouč ke střele stihl připravit. Jeho zakončení ale zamířilo jen do hrudníku švédského gólmana.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 747 diváků.
     
    57:34
    Vyloučení v týmu HK Soči (Arťom Žuk – 2 min., držení).
     
    56:39
    Vyloučení v týmu HK Soči (Amir Garajev – 2 min., krosček).
     
    56:22
    Od levého mantinelu postupoval sám na brankáře Martin Bakoš, který ho nejprve trefil a následně ještě orazítkoval pravou tyčku! Slovenský sniper byl blízko zapsání se mezi střelce.
     
    55:33
    Hostující mužstvo se snaží ještě něco udělat s výsledkem, což se zatím nedaří. Soči totiž dobře drží střední pásmo a nebo puku jednoduše odehrává z vlastní obranné třetiny.
    53:13 Ivan MIŠČENKO - 5:2
     
    53:13
    Soči právě vstřelilo branku!
    Troufám si říct, že je definitivně rozhodnuto! Z rohu hrací plochy přihrával Arťom Nikolajev, který našel na levém kruhu IVANA MIŠČENKA. Jeho ránu ještě tečoval za bezmocného finského brankáře Curtis Valk – 5:2. Asistence: Arťom Nikolajev a Amir Garajev.
     
    52:52
    Nur-Sultan hraje krátce ve třech, ale především se okrádá o čas na vyrovnání.
     
    52:32
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Darren Dietz – 2 min., podrážení).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. A. Nikolajev (J. Alexandrov, Žabrejev), 19. Melničenko (Lipon, Bakoš), 24. Gordin (Averšin, Glotov), 46. Kamalov (Jaks, Melničenko), 54. Miščenko (A. Nikolajev, Garajev) – 33. Valk (D. Dietz, R. Starčenko), 37. R. Starčenko (Kunyk, Šalapov)


    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Dyblenko, Miščenko, J. Alexandrov, Rundblad, Kamalov, Jaks, Zorkin – Averšin, Glotov (C), Gordin – A. Nikolajev (A), Garajev (A), Peťkov – Lipon, Melničenko, Bakoš – Žuk, Kruglov, Žabrejev – Romajev.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – Alsing, Martinsson, D. Dietz (C), Morrow, R. Savčenko, Šalapov, Samat Danijar – Jurčo, Vey, Frattin – Michajlis (A), Valk, J. Lilja – Savickij, Kunyk, R. Starčenko (A) – Gurkov, Sagadějev, Kajyržan – Šaichmeddenov.

    Rozhodčí: Bělov, Oskirko – Sadovnikov, Šišlo

    Diváci: 1 747
    bahis siteleri